6 Kasım 2012 Salı

BIG PLATE'DE LATİN GECESİNE HAZIR MISINIZ?


2009 yılından bu yana İstinye Park AVM'de hizmet veren Big Plate, cuma günleri düzenlediği ve klasik haline gelen Big Plate Latin gecelerine devam ediyor. 16 Kasım Cuma akşamı gerçekleşecek olan Big Plate Latin Gecesi’ne ünlü dansçı Mouaze Konaté ve Fransa’nın en ünlü kadın salsa dansçılarından partneri Fanny Frosini konuk oluyor.

big plate, 16 kasım, latin gecesi, latin dansı, istinye park avm, istinye park, istinye park etkinlik, aynereyegitsek.blogspot.com
New York stili On2 Salsa ve chacha konusundaki uzmanlığıyla bilinen Konaté, pek çok uluslararası dans organizasyonu için şovlar ve koreografiler hazırlıyor. Ayrıca Paris’te açtığı okulunda yeni salsa tutkunlarını yetiştiriyor.

Fransa’nın en ünlü kadın salsa dansçılarından olan Fanny Frosini ise, dans etmeye 5 yaşında caz ve baleyle başladı. Mouaze Konaté ile 3 yıldır dans etmekte olan Frosini, pek çok uluslararası salsa kongresinde Konaté ile çift olarak şovlarının yanında solo şovlara da çıkıyor.
big plate, 16 kasım, latin gecesi, latin dansı, istinye park avm, istinye park, istinye park etkinlik, aynereyegitsek.blogspot.com


Big Plate'i hatırlayalım

Big Plate, 2009 yılında İstinye Park AVM’de açıldı. Big Plate’in menüsünde Akdeniz mutfağı ağırlıklı olmak üzere dünya mutfaklarından örnekler bulunuyor. Big Plate balkon, ana salon ve üzeri açılıp kapanabilen teras olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. Hafta içi 09.00–00.00, hafta sonu ise 09.00–02.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Big Plate’in kahvaltı çeşitleri arasında; Solo Pancakes, Biggy Banana Pancakes, Very Berry Waffle, Otlu Hafif Tost, Çok Peynirli Tost, Big Plate Kahvaltı Tabağı, Californian Omlet, Beyaz Omlet, Peynirli Omlet, Scrambled Eggs, Sahanda Yumurta, pazar günleri ise Eggs Benedict ve Eggs Royal yer alıyor. Menüde yer alan diğer başlıklar; günün çorbası, başlangıç, sandviç, salata, mini salata, pizza, risotto, makarna, yanında, ana yemek, tatlı, sıcak içecekler, çay serisi, soğuk içecekler ve kokteyl olarak sıralanıyor.


Adres: İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye
Telefon: 0 212 345 62 88

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder