8 Ekim 2013 Salı

BEACHLER

MAMBO BEACH CLUB

Ahhh Foça! Küçüklüğümden kalan bir anı...  Fazla dalmadan geçmişe hemen gelelim 2013'e... Foça denince akla gelen tek mekan Mambo Beach Club, Moskovalı Marina Romanova tarafından 2010’da devralındı.

Mambo Beach Club, 19 Mayıs itibariyle eşsiz denizinde misafirlerini ağırlamaya başladı bile. Mambo Beach Club, bu yaz sezonunda İzmir’de bir ilk yaparak dünyaca ünlü Elektronik müzik Dj’lerini getiriyor. Popüler müzik sanatçılarının da yanı sıra bazı geceler House ve Deep House müzik alanında çok ünlü Dj’ler Mambo’da sahne alacak. 09 Ağustos’ta Dj Chuckie Türkiye’de ilk defa sevenleriyle buluşacak. Murat Dalkılıç, Suat Ateşdağlı, Ozan Çolakoğlu, Dj Tarkan, Dj Vanessa, Dj Emrah İş, Dj Alişan, Dj Musti, Dj Mark Junior, Dj Catwork Engineerd, ve Dj İlker Çoşkun bu sezon Mambo’da sahne alacak diğer sanatçılar.

Adres: Mambo Beach Club / Fatih Mah. Oruçreis Cad. No:230 Yeni Foça/İzmir
Telefon: 0232 814 69 59 – 0533 927 75 45
www.mambobc.com 





The Marmara Bodrum Beach

The Marmara Bodrum, eşsiz manzarasının yanı sıra gündüzü ve gecesiyle yaz aylarını renklendirerek misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunmayı bu yıl da sürdürüyor. The Marmara Bodrum Beach’te sürprizler, 15 Haziran -15 Eylül arasında her gün düzenlenecek partiler ve konuk DJ’ler sizleri bekliyor

Small Luxury Hotels’in Türkiye’deki ilk üyesi olan ve “Five Star Diamond Award” ödülüne sahip The Marmara Bodrum, bölgenin en gözde mekanları arasında yer alan The Marmara Bodrum Beach’te bu sezon da misafirlerine özel sürprizler sunmaya devam ediyor. Her sabah saat 09:00 itibariyle kapılarını açan plaja gelen misafirler, gün içindeki harcamalarını girişte kendilerine verilen kartlarla gerçekleştiriyor. Plaj girişinde ön ödemeli olarak işleyen bu sistem The Marmara Bodrum misafirleri için oda hesaplarına işlenmek üzere sonradan ödeme yöntemiyle ilerliyor. Sabahları saat 09:00-12:00 arası zengin kahvaltı menüsünün sunulduğu tesiste akşam ise 19:00 sonrası restoran düzeniyle misafirlere muhteşem bir Bodrum akşamı yaşatılıyor.

The Marmara Bodrum Beach’teki uygulamalardan yalnızca otel misafirleri değil, münferit misafirler de yararlanabiliyor.


Yenilenen menüsü ve yeni kadrosuyla hizmet sunan plaj ve A La Carte Restaurant işletmesi Spiaggia Restaurant misafirlerini bekliyor. Tüm dünyadan çeşitli markaları bünyesinde barındıran ödüllü şarap mahzeniyle ve eşsiz lezzetlerdeki dünya mutfağından seçme yemekleriyle misafirperverliği maksimum seviyelere taşıyan restoran, The Marmara Bodrum Beach’e özel kokteyllerle yaza merhaba diyor. Saat 19:00-01:00 arasında misafirlerini ağırlayan restoranda gündüz snack ve atıştırmalık hafif yiyeceklerden oluşan plaj menüsü, akşamları ise ağırlık olarak et, balık ve meze çeşitlerinden oluşan akşam menüsü damak tadında zirve yaptırıyor.

15 Haziran ile 15 Eylül arası uygulanacak olan "Happy Hour & Sunset Parties" ile hafta içi her gün 17.00 - 19.00 saatleri arasında, çeşitli içeceklerde %50 oranında indirim ve diğer sürprizler misafirlere sunuluyor. House - Deep House - Beach House ve Latin House tarzında performansların yer alacağı partilere Türkiye’den ve yurt dışından ünlü DJ'ler de katılıyor.  
                

BOBOU BEACH 


Bu sezon denize yakın durmak isteyenlerin, plajın tadına doymak bilmeyenlerin gözü kulağı etkinliklerle donatılan Bobou Beach'de! Eski SeaSide'ın yerine konumlandırılan Bobou Beach yine Emre Ergani harikası! Alaçatı'nın dikkat çeken sahil şeridi ile en gözde beach club'ı olan Bobou Beach, 1500 kişi kapasiteli tamamen yeni teknolojiyle donatılmış gece kulübü ile eğlence sever bohem burjuvaların buluşma noktası olarak yaza damgasını vuruyor. Bobou Beach, mavi bayrak taşıyan plajı, Snack Bar olarak hizmet veren harika atıştırmalıkları, Dj performansı eşliğinde happy hour'ları ve düzenlenen eğlenceli partileriyle dikkat çekiyor.



Adres: Piyade Kumluğu Alaçatı, Çeşme
Rezervasyon için Tel: 0532 581 1903
facebook.com/boboualacati





BABYLON AYA YORGİ!

Babylon Aya Yorgi’de deniz, güneş, müzik, doğa ve eğlence zamanı başlıyor!:))) Çeşme’nin en güzel koylarından Aya Yorgi’de Babylon rüyası kaldığı yerden devam ediyor. 20 dönümlük narenciye bahçesi ile bu harika koyu keyif dolu bir yazın adresi yapamaya hazırlanan Babylon Aya Yorgi; geniş plaj, yemyeşil limon bahçeleri, dingin ve masmavi deniz eşliğinde yaz tatilini 9 Haziran’da başlatıyor.

Babylon Aya Yorgi'de gündüz ve gece haftanın her günü Babylon müziklerini, yerli/yabancı grupların konserlerini ve lezzetli yemekleri bulacaksınız. 800 kişi plaj kapasitesi ile yaz tatillerinin önemli bir durağı haline gelecek Babylon Aya Yorgi, gazebolar altında sessiz plaj seçeneği ile de kafa dinlemek isteyenler için kalabalıktan uzak izole bir bölge yaratıyor. Ayrıca aileler için çocukların eğlenceli zaman geçirebileceği alanlar bu sene de unutulmadı. Geçen senenin en sevilenlerinden, 17.00-19.00 arası gerçekleşecek Happy Hour partileriyle 2010 yazını deniz, doğa, müzik ve güneş ile geçirmek isteyenler için Babylon Aya Yorgi birebir.

Babylon'un gece programları ise bu senede aynı hareketlilikte devam ediyor. Birbirinden özel konserler ve tabiki vazgeçilmez Oldies But Goldies geceleri tüm hızıyla devam edecek!

http://www.facebook.com/babylonayayorgi
http://twitter.com/#!/babylonayayorgi

Adres: Aya Yorgi Koyu, 35930 Aya Yorgi – Çeşme İzmir
Telefon: (232) 712 63 39








MARRAKECH! 

2010 yılından bu yana Çeşme'nin Ayayorgi koyunda hizmet gösteren Marrakech, 350 beach-bed, 50 metrelik sahil şeridi ve 25 m2'lik iskelesi ile akşam Çeşme müdavimlerine hizmet veriyor! Mönüsü zengin Marrakech'in özel buz gibi kokteyllerini denemenizi tavsiye ediyorum!

Yemek olarak ise herbiri ayrı güzel olsa da, ben yine midye dolmadan vazgeçemiyorum! İzmir'in meşhur minik midyelerini burada biraz pahalı da olsa tüketebiliyorsunuz:) Ayrıca devamlı gelen ikramlar hoşunuza gidiyor:)

Gün boyu sakin Marrakech, saat 17.00'de müziğin sesi hafiften artmaya başlıyor. Özellikle Alaçatı'da konaklayanların tercihi olan Marrekech, geceleri ise 23.00- 04.00 arasında cluba dönüşüyor:)

Adres: Aya Yorgi Koyu/Çeşme
Telefon: 0 232 712 04 03

http://www.facebook.com/PageMarrakech
http://twitter.com/#!/MarrakechCesme










BEYAZ BEACH/ BODRUM

Geçen yıl buradaydım. çok sevdiğim arkadaşım Bora Eyinç ve ailesinin birlikte işlettiği Beyaz Beach, Bodrum'da iki sevdiğim yerden biri olan Bitez'in en güzel koylarından birinin üzerinde kurulu. Bodrum'da özellikle gençler tarafından son yıllarda tercih edilen beachlerden biri.  Yemeklerini çok seviyorum, çalışanları çok sıcak ve ne olsa yardımcı oluyorlar.  Müzik belirli bir saatten sonra yükselmeye devam ediyor. Yaz aylarında rezervasyon yapmanızı öneririm. Bu arada bildiğim kadarıyla beachde özel etkinlikler de düzenleniyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder