2 Mayıs 2014 Cuma

PF CHANG'S'DEN ÖĞLE MENÜSÜ!

pf changs, pf changs etiler, ögle menusu, etiler mekan, etiler, yeni mekan, mekan blogu, blogger, pinar dumlupinar, P.F. Chang’s, kısa bir süre önce “Öğle Teneffüsü” konseptiyle “Özel Öğlen Menüsü”nü biz PF Chang's delileriyle buluşturdu:) Çorba, ana yemek ve soft içecekten oluşan menünün fiyatı ise 35 TL..

Akşam yemeklerinin vazgeçilmez adreslerinden P.F. Chang’s şimdi öğle yemeklerinde de iddiasını sürdürüyor. Hafta içi saat 12.00’den 17.00’ye kadar, geniş bir saat diliminde servis edilecek Özel Öğlen   Menüleri fiyatıyla da iddialı. Büyük porsiyonlarıyla dikkat çeken P.F Chang’s’te çorba, yemek ve soft içecekten oluşan bu menüler 35 TL’ye sunuluyor.

Başlangıç için iki çorba seçeneğinin bulunduğu menüde misafirler Egg Drop Soup ile Hot & Sour Soup’tan birini tercih edebilirken, ana yemekte ise et, tavuk ve balık alternatifleri yer alıyor… Beyaz ya da esmer pirinç üzerinde sunulan Mongolian Beef ve Beef with Broccoli seçenekleri P.F. Chang’s’ı İstanbul’da meşhur eden iddialı lezzetlerden sadece bir kaçı.

Beyaz et severler için ise yine beyaz ya da esmer pirinç üzerinde Sweet & Sour Chicken, Sesame  Chicken, Almond Cashew Chicken seçeneklerinden birini tadabilirsiniz. Daha hafif bir alternatif arayanlar içinse asparagus üzerine somon parçaları tercih edilebilir.

pf changs, pf changs etiler, ögle menusu, etiler mekan, etiler, yeni mekan, mekan blogu, blogger, pinar dumlupinar,




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder