26 Nisan 2014 Cumartesi

HARD ROCK CAFE'DE ÇOK EĞLENDİK!

Malum bu yıl yine iddialı konserler var! Geçtiğimiz yıl ağırlanan Mark Knopfler ve Roger Waters gibi dünyaca ünlü isimlerin ardından bu yıl da Mayıs ayında Aerosmith ve Justin Timberlake, Eylül'de de Lady Gaga İstanbul'da olacak:)))

Şimdi demeyin Hard Rock Cafe ile ne alaka! Hard Rock Cafe İstanbul, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Aerosmith konseri öncesi düzenlediği parti ile hem İstanbul'daki egemenliğini ilan etti hem de Aerosmith hayranlarında unutulmaz anılar yaşattı. Özel olarak tasarlanan Aerosmith temalı t-shirtün tanıtıldığı partide Üstü Kalsın grubu ve DJ Ali Burgaç sahne aldı.

Üstü Kalsın grubuna ba-yıl-dım! Sahne performansları bence çok başarılı! Üstü Kalsın'dan sonra DJ setini başına geçen DJ Ali Burgaç, ardı ardına çaldığı hit parçalarla herkesi coşturdu. Ben, en son bayağı zıplayıp duruyordum:)

Bu arada, evet mekan tecrübeli, müzikler başarı vs..vs... Ama ne mekanlar gördük, bu maddelerin yeterli olmadığı... Hard Rock Cafe İstanbul'un ekibine de ayrıca teşekkür etmek gerek! İnanılmazzzzz eğlenceli bir kadro! Hiç eğlenmek istemeyenleri bile eminim yoldan çıkarırlar! Hard Rock Cafe ekibi; HARİKASINIZ!:)

İsterseniz ekibin muhteşem enerjisine youtube profilimde yer alan videodan şahit olabilirsiniz; http://www.youtube.com/watch?v=8mCsAzLeBOM

Perşembe gecesi yaşadığım bu güzel dakikalardan sonra, canımın hep Hard Rock Cafe'ye gitmek isteyeceğine eminim:)

İşte merak edenler için Hard Rock hakkında biraz bilgi; 55 Ülkede 139 kafe ve 19 otel ile toplam 179 mekanda hizmet veren Hard Rock International (HRI), dünya çapında en çok tanınan şirketlerden biridir. Bir Eric Clapton gitarı ile başlayan Hard Rock, tüm dünyadaki mekanlarında sergilenen dünyanın en büyük müzik memorabilia koleksiyonuna sahip. Hard Rock aynı zamanda, koleksiyoncuların her zaman ilgisini çeken moda ve müzikle ilgili ürünleriyle; Hard Rock Live performans mekanlarıyla ve ödüllü web sitesiyle de tanınmaktadır. HRI, küresel çapta tüm Hard Rock markalarının ticari sahibidir. Şirket; Londra, New York, San Francisco, Sidney ve Dubai gibi simge şehirlerde sahip olduğu kafeleri işletmekte ve Franchise olarak çalıştırmaktadır. HRI aynı zamanda dünyanın farklı yerlerinde sahip olduğu otel mülklerini de kendisi yönetmekte veya lisanslı olarak vermektedir. İşletmeler arasında; her ikisi de HRI ana şirketi The Seminole Tribe of Florida’ya ait olan ve onun tarafından yönetilen Tampa ve Hollywood’daki iki başarılı otel mülkünün yanı sıra, Bali, Biloxi, Chicago, Cancun, Las Vegas, Palm Springs, San Diego ve Singapur gibi diğer heyecanlı mekanlar yer almaktadır. Önümüzdeki dönemlerde açılacak olan Hard Rock Cafe mekanları arasında Seoul, Vienna, Anchorage ve Siem Reap bulunmaktadır. Yeni Hard Rock Hotel projeleri ise Daytona Beach, Aruba, Abu Dhabi, Ibiza ve Çin’deki Shenzhen ile Haikou.


Bu arada Aerosmith’in konser biletleri Biletix’te..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder