24 Şubat 2014 Pazartesi

DA MARIO KALAMIŞ'TA

20. yılını bitirirken özellikle Etiler'deki yeriyle İtalyan mutfağı müptelalarını bir araya getiren Da Mario, İtalyan mutfağı tutkunlarını bundan böyle Kalamış’taki yeni adresinde de ağırlamaya devam edecek.


Her sezon yenilenen menüsünde taze ev yapımı makarnalar, birbirinden lezzetli pizzalar, Akdeniz Mutfağı’nın ayrılmaz parçası salatalar ve zengin şarap seçenekleri sunan Da Mario Kalamış’ta da İtalyan mutfağı düşkünleriyle buluşuyor.

Da Mario’nun yeni restoranında da Etiler’de olduğu gibi İtalya’dan özel getirilen bir pizza fırını yer alıyor. Deneyimli mutfak ekibi tarafından tüm yemeklerin ‘a la minute’ hazırlandığı mutfağındaki ürünlerin en taze ve kaliteli biçimde tedarik edilmesine özen gösteren Da Mario’nun menüsündeki pek çok lezzetin yapımında ünlü İtalyan markaları kullanılıyor.


Türkiye’de yaşayan yabancıların, turistlerin ve iş yemeklerinin de ilk adreslerinden olan Da Mario’nun, Kalamış’taki yeni restoranının mimari uygulaması Autoban Mimarlık tarafından yapılmış. Dekorasyonuyla da oldukça iddialı olan Da Mario Kalamış’ın tasarımında Akdeniz yerelliğinden esinlenen malzemeler ön plana çıkıyor. Demir doğrama, dökme cam, deri detaylar, masif kapı kolları gibi öğelerle vurgulanan ince işçilik, misafirlere yıllardır alışılan klasik Da Mario deneyimini yaşatıyor. Kapalı alanda 100 kişi, bahçesinde ise 130 kişi kapasitesine sahip olan Da Mario Kalamış 12.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Da Mario'da iki kişi ortalama 200 TL hesap ödemeniz olası.

www.damario.com.tr 
Adres: Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Yolu No: 40 Kalamış
Telefon: 0 216 348 23 38

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder