10 Şubat 2014 Pazartesi

İŞTE SEVGİLİLER GÜNÜ PROGRAMLARI!

PF CHANGS


En sevilir, en tatları makul China Bistro; PF Changs, Sevgililer Günü için özel bir menü hazırladı. Hali hazırda menüde de bulunan özel lezzetler, en çok ilgi görenler.

2 kişilik oluşturulan menüde, Hot&Sour Soup, Chan's Chicken Lettuce Wraps, Dynamite Shrimp, Dumplings, Salt&Pepper Calamari, Mongolian Beef, Beef with Broccoli, Sweet&Sour Chicken, Dali Chicken, Crispy Honey Shrimp, Lo Mein, Fried Rice ve elbette muhteşem bir aşk pastası sizi bekliyor.

Hepsi gerçekten de enfesler! Ancak ne yalan söyleyeyim Mongolian Beef ve tabi ki Dynamite Shrimp'i özellikle tavsiye ediyorum.

Bu güzel menünün, 2 adet şarap dahil fiyatı 190 TL.



RAIKA

Türkiye’nin en özel lezzetlerini kendi yorumuyla lezzet severlerin beğenisine sunan Raika, Sevgililer Günü akşamını eşsiz bir manzara, muhteşem yemekler ve güzel müzik eşliğinde geçirmek isteyenler için çok özel bir program hazırladı. Sevdiğiyle birlikte panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasına sahip Raika’da çok özel bir gece geçirmek isteyenler için eğlence, Sevgililer Günü için hazırlanan özel lezzetlerden sonra, mekanın bar bölümünde Danna Leese’in canlı performansı ve ardından DJ müzikle devam edecek.

Raika’da Sevgililer Günü için hazırlanan özel menüde, pek çok farklı yöresel lezzet bir arada servis ediliyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinin mutfaklarının klasik lezzetlerini, kendine has yorumuyla sunan Raika’nın Anadolu’nun farklı yörelerinden klasik lezzetleri ve yerli şarapların yanı sıra limitsiz yerli/yabancı standart içki ile sunduğu özel Sevgililer Günü menüsü kişi başı fiyatı 250 TL. Limitsiz yerli/yabancı standart içki ile restaurant+bar girişi kişi başı 300 TL. Bar canlı müzik Danna Leese + DJ performans kişi başı 150 TL (yerli ve standart yabancı içki dahil ). Raika’da Sevgililer Günü akşamı saat 20.00 itibari ile yemek servisi, 22.00 itibari ile bar girişleri başlayacak.

The Marmara Taksim Oteli Kat: 20 Taksim İstanbul T: 0212 243 37 73
www.raika.com.tr


LES OTTOMANS

Les Ottomans imzası taşıyan Yalı Restoran,Sevgililer Günü için romantik bir ziyafet sunuyor. Muhteşem deniz manzarasıyla 14 Şubat akşamını unutulmayacak bir anıya çeviren Les Ottomans, Sevgililer Günü’nüzü rüya gibi bir deneyim ve telaşsız bir zarafetle kutlamak isteyenlere hitap ediyor. Bu özel akşamı, Les Ottomans’ın profesyonel ekibinin, aşık çiftlerin  göz ve damak zevkine uygun hazırladığı bir mönü taçlandırıyor. Romantizm, ‘’Unchained Melody Menu” konsepti ile unutulmaz bir şölene dönüşüyor.Bu konsept içinde yer alan birbirinden iddiali yemekler arasında Kızarmış Balkabağı Çorbası, Nar Marineli Somon Gravlax, Lime Sorbe,Pirzola ‘’Provençale’’ ve Gül Yaprakları Eşliğinde Kalp Şeklinde Hazırlanmış Ilık Çikolatalı Kek yer alıyor. Menü fiyatı kişi başı KDV dahil 100 Euro şeklinde.

Bu güzel geceye aynı atmosfer içinde devam etmek isteyen çiftlerimiz için ise Les Ottomans, 800 Euro ve 1800 Euro+ KDV arasında değişen ve iki kişilik sevgililer günü yemeği dahilinde ,bahçe ve boğaz manzaralı süitlerde geçirilecek unutulmaz anlar vadediyor.

GARAJİSTANBUL




HOLIDAY INN AIRPORT

Holiday Inn İstanbul Airport Hotel, Sevgililer Günü’nü Başbaşa Geçirmek İsteyen Çiftleri Müthiş Sürprizlerle Karşılamaya Hazırlanıyor… Holiday Inn İstanbul Airport’un Sevgililer Günü Paketi, iki kişilik konaklama , canlı müzik eşliğinde akşam yemeği , odanıza özel ikramlar ve iki kişilik kahvaltı ile Sevgililer Günü’nde aşkınızı doya doya yaşamanız için kusursuz bir program sunuyor.

Holiday Inn İstanbul Airport Hotel,  Sevgililer Günü paketi “Aşk Dolu Bir Gün ” ile çiftlere şehrin içinde ama kalabalıktan uzak romantizm dolu bir gün sunuyor.

Rezervasyon: 0212 604 15 00
Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. No:35  P.K 34217 Bağcılar
www.hiistanbulairport.com/   info@hiistanbulairport.com

JOLLY JOKER



GÜNAYDIN STEAKHOUSE




CARLUCCIOS

Şubat ayının en aşk dolu gününde Carluccio’s, leziz makarna çeşitleri ile tadı damağınızda kalacak bir sevgililer günü vaat ediyor. İtalyan lezzetlerinin birbirinden farklı tatlarını bulabileceğiniz menüde makarna tutkunlarına özel, trüf yağı ile zenginleştirilmiş mevsim mantarları soslu Pasta Con Funghi damaklarda unutulmayacak bir lezzet bırakıyor. Aynı zamanda balkabağı ve mascarpone peyniri dolgulu ev yapımı taze Ravioli Di Zucca E Mascarpone ve kısık ateşte pişirilmiş dana eti lifleri ve domates sosu ile servis edilen İtalyan usulü Orecchiette Pugliesi iddialı diğer lezzetler arasında yer alıyor.


Yemeğinize eşlik edecek Sicilya bölgesine özgü Nero D'avola üzümünden üretilen damakta uzun süre kalıcı bir tat bırakan kırmızı şarap ve Veneto bölgesine özgü Pinot Grigio üzümlerinden üretilen zengin aromalı blush gibi özel tatlarla da bu geceyi daha romantizm kılabilirsiniz.


TEKTEKÇİ


Tektekçi, Sevgililer Günü’nde aşıklara unutulmaz bir gece yaşatıyor. Rengarenk shot’ları, enerjik playlist’i ve sürprizleriyle 14 Şubat coşkusuna imzasını atıyor. Bebek, Ankara ve Beyoğlu’ndaki Tektekçi’ler, shot aşkıyla eğlenmek isteyenleri bekliyor.

Eğlence denince akla gelen ilk isimlerden Tektekçi, kokteyl laboratuvarında özenle hazırladığı alternatifler, kıpır kıpır müzikler, farklı sunumlar ve benzersiz konseptiyle 14 Şubat’ta da unutulmayacak anlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bilgi için: info@tektekci.com.tr / 0533 774 74 60


MORİNİ
İstanbul’un gözde mekanı Morini; Sevgililer Günü’nde sınırlı sayıda konuğunu, 6 Michelin Yıldızlı New York’lu şef Michael White’ın Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı tadım menüsüyle ağırlayacak. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan eşsiz lezzetler eşliğinde romantizm dolu bir atmosferi paylaşacak olan çiftler, şampanya ve havyar eşliğinde karşılanacaklar. Bu özel karşılamanın ardından gece Michael White’ın eşsiz tatları ve sürprizleriyle unutulmaz bir hale dönüşecek…

Başlangıç için elde doğranmış bonfile’nin mantar kreması ve parmesan ile eşsiz buluşması  “Steak Tartare”, Istakoz, burrata peyniri, patlıcan turşusu, domates ve fesleğenli Hollywood yıldızlarının da tercihi nefis “Lobster Burrata“ beğeninize sunuluyor. Ardından bu özel tadım menüsü, mantar çorbası ve Siyah Makarna “ Gramigna”  ile devam ediyor. Carnaroli pirinci, yabani mantar, siyah truf, parmesan ile hazırlanan “Risotto”, Dana bonfile’nin istiridye mantarı ve trüf soslu patates ile enfes buluşması  “Beef Fillet”, yeşil sebze yatağında salsa verde sos ile sunulan “Cod Fish”  ise bu harika menüyü tamamlıyor.  New York’lu şef Michael White tarafından hazırlanan özel Sevgililer Günü Tatlısı ise günün en büyük sürprizlerinden birini oluşturuyor.

Ayrıca o güne özel, her tadım menüsüyle eşleştirilen çok özel şaraplarda yine Morini’de beğeninize sunuluyor.

BIRD

Tarihi dokusu ve büyüleyici atmosferi ile İstanbul’un en renkli semtlerinden biri olan Beyoğlu’nun Şişhane Bölgesi’nde konuklarını ağırlayan Bird, sizi lezzet ve eğlence ile bezenmiş keyifli bir Sevgililer Günü yaşamaya davet ediyor.

Şık ve rahat dekorasyonu, Vietnam ağırlıklı Uzakdoğu mutfağına ait mönüsü, özel kokteylleri ve geniş şarap kavı ile Bird, bu Sevgililer Günü’nde sıcak, keyifli ve eğlenceli bir akşam geçirmek isteyenler için ideal.


TASAPUMA

Anadolu yakasının gözde mekanı Tapasuma, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftler için geceye özel menüsü ve Boğaz manzarasına karşı yakılan ateşleri ile özel bir atmosfer sunuyor. Ayrıca ‘Dünyanın Deniz Kıyısındaki En İyi Oteli’ ödülünü kazanan Sumahan on the Water Hotel’de iki gece konaklama ve Sevgililer Günü menüsü alan herkese, yüzde 10 konaklama indirimi ve 15’er dakikalık masaj armağan ediliyor.

Executive Şef Gökay Çakıroğlu ve ekibinin 14 Şubat’ın romantizmine uygun olarak hazırladığı yemeklerle sevgilinize çok özel bir gece yaşatabilirsiniz. Bu aşk dolu geceye “Dana Eti Tartar” ve bezelye, kırmızı pancar, karnabahar püresi, kuşkonmaz ile servis edilen “Deniz Tarağı” gibi birbirinden lezzetli tapaslarla başlarken “Çilek Sorbe” ile ana yemeğe geçiş yapabilirsiniz.

Ana yemek olarak; ılık humus, bebek sebze, türüf sos ile “Fırınlanmış Dana Eti” veya Ispanak sote, balkabağı püre, kırmızı patates püresi ile “Dil Balığı” olmak üzere iki ana yemek alternatifi sunuluyor. Sevgililer Günü için Gökay Şef’in özel tarifi olan çikolata ve çilek esanslı melek saç ile servis edilen “Tutku Çikolatalı Peri Kek” ile lezzet şöleni sona eriyor.  Sınırsız çay, kahve ikramı olan bu özel mönü kişi başı 210 TL + yüzde 10 servis ücreti ile sunuluyor.

Sevgililer Günü’nde doyasıya eğlenip, araba kullanmak istemezseniz Tapasuma’nın kendine ait teknesi sizi boğazın karşı yakasına taşıyacak...

KALAMATA



IOKI

Sevgililer Günü klişelerinden sıkıldıysanız ve üstelik damak zevkinizi geliştirmeye de meraklıysanız, size alternatif bir gece önerimiz var. Alın sevgilinizi yanınıza, ona güzel bir Japon mutfağı deneyimi yaşatın. Hem de Japon bir şefin kendi elleriyle hazırladığı suşiler başta olmak üzere Türkiye’de başka yerde bulamayacağınız pek çok orijinal yemekle.

İlk restoranını 2011yılında İstinye’de açan, 2012’de ise Kandilli’de İokiAsia olarak ikinci şubesini açan İoki’nin en büyük özelliği, kaliteli yemekleri ulaşılabilir fiyatlarla sunması. Geleneksel Japon mutfağını Türk ve Peru lezzetleriyle harmanlayan İoki’nin mutfağının başında Japon bir master şef var. Bir zamanlar ABD’de Hollywood yıldızlarının popüler aşçılarından olan Keizo Okita, İoki’de klasik Uzakdoğu lezzetlerinin yanı sıra, başta suşiler olmak üzere kendine özgü pek çok yemek de yaratıyor.

Şef Okita, her Uzakdoğu mutfağı şefinin kendine özel soya sosu yaratmasının şart olduğunu söylüyor. İoki’de yaptığı soya sosu ise az tuzlu ve Türk damak zevkine de uyumlu. Okita’nın en özel lezzetleri arasında ise “Karides Tempura”, salatalık, acı ton balığı ve İoki sos’tan oluşan “İstanbul Ebi Roll”, etrafı kızarmış patatesle çevrili yengeçli ve ton balıklı çeşitleri bulunan “Tornado”, değişik bir tarzda marine edilen “Somon Nigiri”, uskumru, ahtapot ya da ton balığı ile hazırlanan “Sashimi” ve “Maki Sushi”, beyaz ya da kırmızı etle hazırlanan “Teppanyaki Beef” gibi yemekler var. Bu yemekler, Keizo Okita’nın spesiyalleri olan ve tarifi sadece usta aşçı tarafından bilenen özel soslarla servis ediliyor.

Her iki mekanında da daha kapıdan girer girmez kendinizi özel hissettiğiniz hoş bir ambiyansı olan İoki, tüm özel lezzetleriyle, Sevgililer Günü’nde farklı bir deneyim yaşamak isteyen çiftleri bekliyor.

Bilgi ve rezervasyon için;

İoki - İstinye 0(212) 323 23 13,  İokiAsia- Kandilli 0(216) 202 20 22

www.ioki.com.tr 

LACİVERT



GO MONGO

Sevgililer Günü’nde Go Mongo’yu tercih edenleri romantik bir akşam bekliyor. Mutluluklarını Go Mongo’nun orijinal lezzetleriyle taçlandırmak isteyen sevgililer çikolata ikramıyla karşılanıyor. Çiftlere Polaroid fotoğraflarını da hediye eden Go Mongo, mutlu anları ölümsüzleştiriyor.

‘Moğol Barbeküsü’ konseptiyle lezzet kaşiflerinin gönlünü fetheden Go Mongo, Sevgililer Günü için yine zevkli sürprizler hazırladı. Sürekli yenilediği orijinal menüsüyle olduğu kadar, şık ambiyansıyla da dikkat çeken Go Mongo, aşıkları keyifle hatırlayacakları romantik bir akşam yemeğine davet ediyor.

Sevgililer Günü programına Go Mongo’yu da dahil eden çiftler, çikolata ikramıyla karşılanıyor. Go Mongo ayrıca, bu mutlu dakikaları fotoğraflayarak, misafirlerine Polaroid formatında hediye ediyor. Böylece Sevgililer Günü her daim hatırlanacak harika bir hatıraya dönüşüyor, çiftlerin aşkı ölümsüzleşiyor.

Sevgililer Günü’nde klasik bir yemekten daha fazlasını istiyorsanız, Go Mongo restoranları sizleri bekliyor. Tadına doyum olmaz ziyafetler ve eşsiz deneyimlerin adresi Go Mongo restoranları şu adreslerde bulunuyor:

Go Mongo Suadiye
Suadiye Plaj Yolu Sok. Suadiye Park, Suadiye
Tel: (216) 410 32 23

Go Mongo İstinye Park
İstinye Park Alışveriş Merkezi, İstinye
Tel: (212) 345 58 88

Go Mongo Meydan
Meydan Alışveriş Merkezi, Ümraniye
Tel: (216) 499 25 25

CENTO PER CENTO



INDIGO

1993 yılında, demosunu dinleyen Sasha'nın kendisine dönemin en önemli kulübü Renaissance’da bir gece ayarlamasıyla yıldızı parlayan John Digweed, bu gecenin bir “efsane"ye dönüşme yolundaki ilk adımı olacağını eminiz tahmin edemezdi. Sasha ile birlikte hazırladığı ilk “Renaissance” compilation’ı ve 90’ ların sonunda bir efsane haline gelen New York’ taki “Twilo” daki resident gecelerinde 12 saat süren setleri ile bir anda dans müziğinin sayılı isimlerinden biri haline gelen Digweed, aynı dönemde Danny Tenaglia, Underworld ve New Order’ a yaptığı remixlerle yükselişini sürdürdü ve 2001 yılında DJ Mag’ in listesinde 1 numaraya ulaştı.

1999 yılında Nick Muir ile birlikte kurdukları, hem birlikte yaptıkları prodüksiyonlarda kullanacakları isim, hem de house müziğin en büyük plak şirketlerinden biri haline gelecek olan “Bedrock” markası ile dans müziğinin yönünü değiştiren Digweed, plak şirketiyle “Danny Howells”, “Jimmy Van M”, “Chris Fortier” ve “Phil Thompson" gibi bugün herkesin saygı duyguğu birçok prodüktörü müzik hayatına kazandırdı. Bedrock Records’ın başarısının yanı sıra, aynı isimle çıkardıkları “Heaven Scent” parçası da, dans müziğine damga vuran ve klasikler arasına giren bir parça olarak Bedrock markasını ölümsüzleştirdi. Digweed’in Heaven Scent ile aynı dönemde yayınladığı bir diğer parçası “For What You Dream Of” ise sinema tarihinin kült filmleri arasında yer alan Trainspotting’de kendine yer buldu.

Gerek Sasha ile birlikte gerekse tek başına yaptığı “Northern Exposure”, “Global Underground” ve “Transitions” compilationlarıyla dans müziğine uzak olan insanları bile bu müziğe çekmeyi başaran ve dans müziğinin gelişmesinde en büyük rollerden birine sahip olan John Digweed, dünyayı sayısız kere turlayıp, sayısız festivalde performans gösterme başarısını yakalayan nadir isimlerden biri.

2006 yılında KISS FM’ de dünyanın en çok takip edilen radyo showlarından biri olan Transitions’ ı yapmaya başlayan John Digweed, 2011 yılına kadar aynı radyoda programına devam etti. Bu dönemde aynı isimde 4 adet compilation da yayınlayan Digweed, 2011 yılında KISS FM’den ayrılarak programına online olarak devam etti ve programı halen dünyanın dört bir yanındaki radyo istasyonlarında yayınlanmaya devam ediyor.

John Digweed’ i anlatmaya kelimeler ne yazık ki yetmiyor. Onu anlamak için yapılabilecek en doğru şey, Digweed, 14 Şubat 2014 Cuma gecesi indigo kabinine geçtiğinde, orada olup tarihi bir geceye tanıklık etmek ve sabahın ilk ışıklarına kadar dans etmek!

LIMONCELLO



CAFE LOCALE

Ataşehir'in lezzet noktası Cafe Locale İstanbul Sevgililer Günü'ne hazır. Renkli mimarisi ve kendine has yemekleri ile farkını ilk günden ortaya koyan  Cafe Locale misafirlerini, bu özel günde, güzel sürprizler bekliyor.

Yemek yemeyi ihtiyaç olmaktan çıkarıp keyfe dönüştüren Cafe Locale İstanbul, 14 Şubat'ı en güzel yemekler ve en özel sunumlar eşliğinde kutlamak isteyen çiftleri ağırlamaya hazırlanıyor. Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetleri bir arada sunan Cafe Locale İstanbul, geniş yiyecek ve içecek menüsü ile misafirlerine seçim yapmakta zorlanacakları dakikalar yaşatacak. Dileyenlerin beyaz et ya da kırmızı et tercih edebileceği menüde yer alan; makarna, salata ve diyet yemekleri Sevgililer Günü sofrasını lezzet şölenine çevirecek.

Geniş bir şarap kavına sahip mekanda dileyen misafirler yemeklerini sommelier'in seçimi dünyanın en seçkin üzümlerinin yine en iyi üreticilerin elinde hayat bulan şaraplarıyla tamamlayabilir.Yemeklerini bitiren çiftler için gece tatlı barında sunulan renkli ve lezzetli tatlılar ile son bulacak.

Yemeklerin yanı sıra dekorasyonuyla da konuklarından tam not alan Cafe Locale İstanbul, renkli tasarımını özenle seçilmiş müziklerle tamamlıyor. Rahatlık ve konforun ön planda olduğu mekânda, Sevgililer Günü'ne özel sürprizler çiftleri bekliyor olacak.

Cafe Locale İstanbul hakkında detaylı bilgiye www.locale.com.tr adresinden ya da 0216 688 92 25 -26 numaralı telefondan ulaşabilir, gelişmeleri www.facebook.com/cafelocale ve www.twitter.com/CafeLocale sayfalarından takip edebilirsiniz.

Adres: Batı Ataşehir Uphill Court Sitesi Ihlamur Bulvarı No:10 Ataşehir

SALOMANJE



LE PAIN QUOTIDIEN

14 Şubat Sevgililer Günü’nü doğal ve organik lezzetler, sıcak bir atmosfer eşliğinde Le Pain Quotidien’de karşılayacak çiftleri tatlı bir sürpriz bekliyor. Uzun ahşap masalarımızda gerçekleşecek keyifli bir sohbet ve yemek sonrası “Çilekli Tart”,

Le Pain Quotidien’in sevgililere hediyesi.

Üstelik bu ‘tatlı’ sürpriz 14 Şubat’ta tüm gün boyunca geçerli olacak.

Doğal ve Organik lezzetleri sıcak bir atmosferde buluşturan Le Pain Quotidien, 14 Şubat Sevgililer Günü için çiftlere çok özel bir sürpriz hazırladı. Bu anlamlı günü sevgilisi ya da eşiyle birlikte Le Pain Quotidien’de geçirecek herkes ‘tatlı yiyip tatlı konuşacak.’

Sevgililer Günü’nü bu keyifli ortamda kutlayacak çiftlere yemek sonrası çilekli tart hediye.

Özenle hazırlanan organik ekmekle, birbirinden taze kahvaltılıklar ve lezzetli tartineler ile Sevgililer Günü’ne Le Pain Quotidien’de sağlıklı ve güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Organik reçel çeşitleri, sürülebilir çikolata, sade ve çikolatalı kruvasandan oluşan zengin bir menü ile başlayacağınız bu özel günü, Le Pain Quotidien’in hediyesi, tatlı bir sonla noktalayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise organik lezzetlerden oluşan eşsiz bir menü sizi bekliyor. Günün her saatine lezzet katan Le Pain Quotidien, Sevgililer Günü’nde tatlı bir deneyimi garanti ediyor.

SORTIE 



THE MARMARA TAKSİM

Sevgililer Günü, İstanbul’un kalbi Taksim’de bir başka kutlanacak. The Marmara Taksim’in, Sevgililer Günü paketi 259 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. İki kişilik odalarda konaklamanın, sevgililer gününe özel akşam yemeğinin, bir kadeh şampanyanın ve kahvaltının dahil olduğu paket, sevgililer için özel bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Taksim  Meydanı’nın canlı atmosferine karşı konumuyla en özel lezzetlerin sunulduğu Tuti Restaurant da Sevgililer Günü’nü unutmadı. Tuti Restaurant’ın lezzetli menüsü ve sevgililer gününe özel programı bu güzel güne daha da farklı bir anlam kazandıracak.

Tuti Restaurant’ta Executive Chef Rudolf Van Nunen yönetimindeki ödüllü şeflerin Sevgililer Günü için hazırladığı özel yemeğe Burak Çağman ve vokalist Elif  en güzel aşk şarkılarının seslendirileceği canlı piyano dinletisi ile eşlik edecek. Masa düzenlemelerine ise tutkunun rengi kırmızı damga vuracak. The Marmara Chocolate Shop’un sevgililer gününe özel birbirinden lezzetli çikolataları sevgililer için en güzel hediyelerden biri olacak.

The Marmara Taksim’de Sevgililer Günü yemeğinin fiyatı, bir bardak köpüklü şarap dahil 165 TL.

THE MARMARA ŞİŞLİ

Sevgililer Günü’nde The Marmara Şişli’nin romantik atmosferinde konaklamak,  özel fiyat ve ikramlarla çok avantajlı hale geliyor. The Marmara Şişli sevgililere dilerlerse odalarında alabilecekleri açık büfe kahvaltı, odaya kadife kutu içerisinde hazırlanmış The Marmara Chocalate, 1 şişe şarap ve özel sepet içerisine hazırlanmış meyve sepeti ikramı ile geç çıkış imkanlarının dahil olduğu çok cazip bir konaklama paketi sunuyor. Pakette romantik sürprizler de sevgilileri bekliyor.

The Marmara Şişli Sevgililer Günü paketinin fiyatı 109 euro.

  
HILTON İSTANBUL BOMONTI

İstanbul’un yeni ve en büyük oteli Hilton Istanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nde çiftlere an az aşkın kendisi kadar etkileyici akşam yemeği menüleri sunacak.

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi deneyimli executive şef Yannis Manikis yönetiminde Sevgililer Günü’nde çiftleri şımartacak lezzetler sunacak. Otelin şık restoranı the globe’da, 14 Şubat için özel hazırlanan menüler servis edecek.

14 Şubat gecesini eşsiz lezzetlerle tatlandırmak isteyen konuklar, büyük bir özenle hazırlanan et yemeklerinin yanı sıra afrodizyak etkili deniz ürünlerinden veya Tokyo bardan Japon şeflerce hazırlanmış sushi seçeneklerinden seçim yapabilecek. Aşkı ve romantizmin gücünü simgeleyen çikolata şelalesi ise tüm sevenlere en güzel anıları kadar tatlı deneyimler yaşatacak.

Eşsiz lezzetler ve 14 Şubat’a özel hazırlanacak köpüklü kırmızı kokteyl eşliğinde unutulmaz bir akşam geçirmek isteyen çiftlerin seçimi olacak Hilton Istanbul Bomonti, çift kişilik Sevgililer Günü yemeğini 280 TL’ye sunuyor.

Rezervasyon: 0212 375 30 00 http://hilton.com.tr/tr/hiltonistanbulbomonti/

HOLIDAY INN 

Holiday Inn İstanbul City, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmaz bir akşam yemeği için tüm çiftleri Naar Restoran’a bekliyor.

Sevgililer Günü’ne özel olarak Şef Murat Oğuz’un hazırladığı, köpüklü porçini mantar çorbasından karidesli piliç soteye, ağır ateşte pişirilmiş somondan şampanya ve misket limonlu jöleye kadar birbirinden farklı lezzetlerin bulunduğu menü, tüm çiftlere unutulmaz bir akşam yemeği yaşatacak. Holiday Inn İstanbul City Naar Restoran’ın romantik atmosferinde Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürebilirsiniz.

*Sevgililer Günü özel menü fiyatı limitsiz içki dahil kişi başı: 79 TL

HILTON ISTANBUL

 Hilton İstanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birbirinden cazip seçenekler sunuyor. Bosphorus Terrace Restaurant, aşk şarkılarını tüm gece boyunca en güzel melodilerle sunacak olan canlı piyano dinletisi, özel mumlarla donatılmış romantik ortamı ve Boğaz manzarasına eşlik eden afrodizyak lezzetlerden oluşan zengin bir açık büfe ve özel Aşk Kokteyli ile misafirlerini ağırlayacak. Bosphorus Terrace Restaurant, Sevgililer Günü’ne özel programı limitsiz yerli içecekler dahil kişi başı 235 TL’ye sunuyor.

Hilton İstanbul’un 9. katındaki İstanbul’un en iyi  Lübnan restoranı Al Bushra, kışkırtıcı lezzetler denemek isteyenler için enfes bir menü hazırladı. Restoran, Lübnan mutfağı ve Antakya’nın özel lezzetlerinden oluşan eşsiz menüsü, nefes kesen panaromik  Boğaz manzarası, özel terası ve canlı müzik ile unutamayacağınız bir vaat ediyor. Al Bushra’nın özel programı ise tüm yerli içecekler dahil 225 TL.

Ayrıca bu güne özel olarak sunulacak masaj paketi ile sevdiğiniz kişiye farklı bir hediye de verebilirsiniz. Sevgilinize ve size özel uygulanacak 45 dakikalık klasik masaj ve inci parçacıkları ile yapılarak cildin üzerinde parlak bir görüntü ve hoş bir koku bırakan 45 dakikalık inci bakımından oluşan masaj pakedi 675 TL’ye sunuluyor.

14 Şubat’ı Hilton İstanbul’un eşsiz konforu ile tamamlamayı dileyen çiftler için,  2 kişilik Boğaz manzaralı odada konaklama, kahvaltı ve Bosphorus Terrace’da Sevgililer Günü akşam yemeği dahil özel paket 695 TL+ KDV’ye sunuluyor.

Rezervasyonlarınız için: 0212 315 6000

Conrad İstanbul

Conrad İstanbul, 14’üncü katta bulunan panoramik Boğaz manzaralı Summit’te afrodizyak tatlardan oluşan özel Sevgililer Günü menüsü ile romantik bir akşam yemeği sunacak. Sevgililer Günü’ne özel canlı piyano müziğinin eşlik edeceği akşam yemeği, yerli içecekler dahil kişi başı 240 TL’ye sunulacak. Ayrıca sevgilisine keyifli bir deneyim hediye etmek isteyenler için kişi başı 165 TL’ye masaj paketi sunuluyor.

Geceyi Boğaz manzarasına karşı romantik bir şekilde sonlandırmak isteyenler için, Summit’te Sevgililer Günü akşam yemeği ve ertesi gün sabah kahvaltısı dahil Boğaz manzaralı odalarda çift kişilik konaklama paketinin fiyatı ise 735 TL + KDV.

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 2525

Hilton ParkSA

Hilton ParkSA, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde akşam yemeğini enfes lezzetlerle dolu “O”na Özel konseptiyle sunuyor. Ödüllü Hilton şefleri tarafından geceye özel hazırlanacak olan lezzetlerden istediğinizi seçerek, kendi menünüzü oluşturun ve servis edilecek özel şaraplar ile tamamen size özel bir Sevgililer Günü yemeği deneyimi yaşayın. Cloud 7 Restaurant & Terrace’ın muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde İstanbul’un büyüsüne kapılarak romantizmin doruklarına çıkacaksınız.

Bu özel akşamın romantizmine Hilton ParkSA’da devam etmek isteyen çiftler için, 2 kişilik Boğaz manzaralı odada konaklama, kahvaltı ve Sevgililer Günü akşam yemeği lezzetleri dahil paket 535 TL + KDV ’ye sunuluyor.

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 1200

Sevgililer günü romantizmini özel ve eşsiz  alternatiflerle Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın! Ayrıca Cuma gününden başlayarak Cumartesi ve Pazar günleri ile birlikte Sevgililer Günü’nüne özel bir hafta sonu deneyimi yaşamak istiyorsanız, otellerimizi mutlaka arayın.


NG SAPANCA

Sevgililer Günü için yıllar boyu unutulmayacak bir program yapmak isteyenlere NG Sapanca, özel bir konaklama paketi sunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde başlayacak bu özel anlar, canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği ve sürpriz ikramlarla mutluluğu ve aşkın heyecanını doruğa çıkarıyor.

Doğayla iç içe bir ortamda, İstanbul’dan çok uzaklaşmadan, sevdiğiyle romantik sürprizlerle dolu iki gün geçirmek isteyenlere NG Sapanca özel bir seçenek sunuyor. Sevgililer Günü’ne özel olarak oluşturulan konaklama paketi, çiftlere unutulmayacak iki gün vadediyor. 14 Şubat Cuma ve 15 Şubat Cumartesi günlerini kapsayan iki gece konaklamalı bu paketi satın alan misafirleri romantik sürprizler bekliyor.

NG Sapanca’nın bu konaklama paketini satın alan misafirler, 14 Şubat Cuma akşamı, canlı müzik eşliğinde, özel bir menünün sunulacağı yemekte keyifli saatler geçirecek. Çiftlerin odalarında yer alacak, Sevgililer Günü’ne özel hazırlıklar ve ikramlarla gün daha da unutulmaz kılınacak. NG Sapanca’nın Romantik Suite’lerinde konaklayacak çiftler ise özel spa uygulamaları ile taçlandırılmış paket seçeneklerini tercih edebilecekler.

NG Sapanca’da aşk ve romantizm dolu iki gün çiftleri bekliyor.

NG Sapanca Wellness & Convention - Kırkpınar Sapanca – Sakarya
Tel: 0264 242 56 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder