14 Kasım 2013 Perşembe

BEKLENEN PERFORMANS SANATLARI MERKEZİ HAYATA ADIM ATIYOR

Bildiğiniz gibi, oldukça söz sahibi olduğumuz Zorlu Center sessiz sakin hayatımıza girdi. Mağazalarından çok adından Performans Sanatları Merkezi ile söz ettiren AVM, ilk performans ile sanatseverleri buluşturuyor.

Performans Sanatları Merkezi geliştirilirken, İstanbul’un en çok ihtiyaç duyduğu konulardan birinin de kültür- sanat etkinliklerinin gerçekleştirilebileceği alanlar olduğunu gözlemlenmiş. Sanatın çeşitli dallarına ev sahipliği yapmak üzere çok amaçlı sanat merkezi olarak tasarlanan Performans Sanatları Merkezi’ne, Zorlu Center içerisinde önemli bir yer ayrılmış. Performans Sanatları Merkezi’nin büyük salonu (ana tiyatro) 2 bin 262 kişilik, diğer salonu drama sahnesi ise 738 kişilik kapasiteye sahip. 300 milyon USD yatırım yapılan ve 50.000 m² kapalı alana sahip olan Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, Ekim 2013 itibariyle dünyanın önde gelen müzikal, konser, dinleti, tiyatro, dans gösterileri ve resim sergisi gibi birçok sanatsal faaliyete ev sahipliği yapacak. Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, müzikallerin New York Broadway ve Londra West End’den sonraki yeni merkezi olacak. Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin operatörlüğünü ise birçok Broadway şovunu hayata geçiren ve 101. yaşını kutlayan Amerikalı Nederlander Worldwide Entertainment (NWE) yapıyor.

Jersey Boys müzikali için Zorlu'ya!

60’ların popüler grubu The Four Seasons’ın başarı öyküsünü dramatik bir şekilde anlatan ve sahnelendiği ilk günden bu yana sanat eleştirmenlerinden tam not alan, özellikle  'Can’t Take My Eyes Off You' şarkısıyla bildiğimiz, Jersey Boys Müzikali, Londra, New York, Las Vegas gibi dünya şehirlerinden sonra İstanbul’a geliyor. Broadway’in en başarılı şovlarından biri sayılan Jersey Boys, 13-24 Kasım 2013 tarihlerinde Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenecek.

Time Magazine’in “Yüzyıllar boyu sürecek” dediği, The Chicago Tribune’nin  “Broadway’in son yıllarda gördüğü en heyecan verici müzikal” şeklinde övdüğü ve The New York Times’in “Kalabalıklar onlarla coştu” manşetine layık gördüğü Jersey Boys, Londra, New York, Las Vegas gibi dünya şehirlerinden sonra İstanbul’a geliyor. Ünü dünyaya yayılmış, uluslararası ödüllü müzikal şovlardan biri olan Jersey Boys, Zorlu Center PSM’de sahnelenecek dev müzikal prodüksiyonların ilki olma özelliğini taşıyor.

Dünya çapında 175 milyon kayıt satan, 14 milyon izleyiciye ulaşan en iyi müzikal albüm dalında Grammy, en yeni müzikal dalında Olivier ve en iyi müzikal dalında Helpmann ile Tony ödülü olmak üzere toplam 54 uluslararası ödül kazanan Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy De Vito ve Nick Massipop’ın öyküsü, 13-24 Kasım tarihleri arasında Zorlu Center PSM’de sanatseverlerle buluşacak.

Müzikalin hit olmuş, 'Sherry', 'Big Girls Don’t Cry', 'Rag Doll', 'Oh What a Night', 'Beggin' ve 'Can’t Take My Eyes Off You' gibi ölümsüz şarkılarının yankılanacağı sovun biletleri 59 TL ile 252 TL arasında değişiyor.

Tarih: 13-24 Kasım 2013
Mekan: Zorlu Center PSM / Ana Tiyatro
Bilet Fiyatları: HAFTA İÇİ: 59 TL, 110 TL, 152 TL, 187 TL, 228 TL
                             HAFTA SONU: 65 TL, 122 TL, 168 TL, 207 TL, 252 TL
Bilet Satış Noktası: www.zorlucenterpsm.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder