21 Kasım 2013 Perşembe

360İSTANBUL ÇILDIRDI!

360istanbul, 360 istanbul, dj, bee gee, dj bee gee, BeeGee
Mısır Apartmanın'da yer alan birçoğumuz en sevdiği mekanlar listesinde başlarda yer alan 360İstanbul, arka arkaya süper etkinliklere yer veriyor... Önce, müziği, sayısız hit parçada imzası ve yüksek enerjisi ile geniş bir hayran kitlesine seslenen BeeGee 23 Kasım'da, sonrasında ise müzik kariyerine prodüktör, DJ ve plak şirketi sahibi olarak devam eden Sharam Jey, 29 Kasım Cuma gecesi 360istanbul’da performans sergileyecek.

Müzik kariyeri boyunca Türkiye’de elektronik müziğin gelişmesini destekleyen BeeGee, DJ kimliğinin yanı sıra kurduğu radyolar, gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar ve yaptığı prodüksiyonlarla adından sıkça söz ettiriyor. BeeGee, elektronik müzik alt yapısını Türkçe sözlerle bir araya getirerek Hande Yener, Ozan Çolakoğlu, Tarkan ve Manga’ya yaptığı remixler ile de Türk dans müziğine yeni bir yön veriyor. Trance müziğin bugün Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden biri olan BeeGee, tüm çalışmaları ile uluslararası arenada da büyük başarıların sahibi olmaya devam ediyor. BeeGee, unutulmaz bir DJ seti için 360istanbul’da turn table’in başına geçecek. FG 93.7’nin sevilen DJ’i Ali Efe Dinç ile warm up setiyle sizi geceye hazırlayacak.



Dünya şehirlerinin ünlü DJ'i Sharam Jey! 
360istanbul, 360 istanbul, dj, sharam jey

Müzik kariyerine prodüktör, DJ ve plak şirketi sahibi olarak devam eden Sharam Jey, başarıdan başarıya koşuyor. ‘In My Blood’ adlı ikinci albümü ile tüm dünyada üne kavuşarak büyük bir çıkış yapan Sharam Jey, DJ ve prodüktör olarak müziğini geniş kitleler ile paylaşıyor. Sıradanlığın dışına taşıdığı müziği ile adından sıkça söz ettiren ünlü DJ, dans pistlerini ise her zaman kalabalık tutuyor. Sharam Jey, dünyanın en iyi kulüplerinde çalan parçalarını şimdi de 360istanbul’da müzikseverler ile paylaşmaya hazırlanıyor.

Sürpriz remixleri ile şaşırtan Sharam Jey, birçok müzisyenle farklı çalışmalara da imza atıyor. Princess Superstar, Tommie Sunshine, Andreas Hogby, Nik Valentino (of Lost Valentinos) ve Cornelia gibi muhteşem müzisyenlerle bol sürprizli ortak çalışmalar yapan Sharam Jey, remixleri ile büyük beğeni topluyor. Sharam Jey, Gossip, Moby, Diplo & Don Diablo, Mason & Roisin Murphy, Alex Gopher gibi isimlerin şarkılarına da prodüktör olarak dokunuyor. Ayrıca Jey, 2012 yılında kurduğu plak şirketi 'Bunny Tiger' ile aynı yıl dünyanın en iyi kulüplerinde çalınan bir çok parçayı çıkarttı. Solomon ve Jaimie Jones gibi ünlü DJ’lerin desteğini alan Sharam Jey’in plak şirketi, çok kısa zamanda tüm dünyadan başarı sinyalleri aldı.

FG 93.7 tarafından düzenlenen, Burn Electronica Festival İstanbul’un bu sene 10. yılında performans sergileyen Sharam Jey, Türkiye’deki hayranlarıyla buluşmuştu. 29 Kasım gecesini iple çeken müzikseverler ise Sharam Jey’in 360istanbul’daki performansı öncesi DJ kabininde Orkun Bozdemir ile geceye hazırlanacak. FG 93.7’deki çalışmaları ile müziğe olan ilgisini profesyonel boyuta taşıyan ve pek çok başarılı müzik etkinliğinde yer alan DJ Orkun Bozdemir, bu özel gecede Sharam Jey’e ev sahipliği yapacak.

Rezervasyon için; 0212 251 10 42 – 43 / 0533 691 0 360

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 163, Beyoğlu, İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder