12 Kasım 2013 Salı

BİG CHEFS ARTIK NİŞANTAŞI'NDA!

Big Chefs... Damak tadımıza uygun neredeyse her lezzeti menüsünde bulduğumu bir zincir... Şişhane, Suadiye, Tarabya ve Kemerburgaz şubelerinin yanı sıra alışveriş merkezlerinde de konumlanan Big Chefs, Ataköy Plus AVM, Marmara Forum AVM'nin ardından şimdi de Nişantaşı'nda City's AVM'de şubesini açtı.

big chefs, nisantasi, yeni mekan, istanbul, nisantasi, citys

Eskiden Limonata vardı hatırlarsınız, İzzet Çapa ile Citys AVM yönetimi arasında yaşanan sorunlardan sonra orası boş kalmıştı. İyi lokasyonları değerlendirmeyi iyi bilen Büyük Şefler A.Ş, fırsatı kaçırmadı ve buraya 17. şubesini açtı.

big chefs, nisantasi, yeni mekan, istanbul, nisantasi, citys
Büyük Şefler, Büyük Lezzetler mottosuyla hep karşımıza çıkan Big Chefs, Nişantaşı şubesinde şeflerini daha ön plana çıkarıyor. Şube girişinde, ‘Büyük Şefler’ birbirinden eğlenceli fotoğraflarıyla misafirleri karşılıyor ve misafirler, her sezon yenilenen ve farklılaşan menüdeki lezzetlere imza atan şefler ile fotoğraflar sayesinde tanışıyor.

Big Chefs Nişantaşı, dekorasyonunda ön plana çıkardığı geniş oturma grupları ile en keyifli ve kalabalık buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Yaratılan konsept çerçevesinde gri, kahve ve toprak tonları hakimken, Big Chefs’in ‘imza’ kırmızısı farklı noktalarda dikkat çekiyor. Girer girmez göze çarpan büyük bar alanında ise birbirinden farklı kokteyller, tecrübeli ellerden masalara uzanıyor.

Big Chefs Nişantaşı’nda, hem yaz hem de kış aylarında kullanılmaya uygun olarak tasarlanmış teras alanı, kışın da dışarıda keyif yapmak isteyenlerin tercihi olabilir.

big chefs, nisantasi, yeni mekan, istanbul, nisantasi, citys
Big Chefs’in konseptine ve Nişantaşı’nın atmosferine uygun şekilde, günün her saatine özel olarak seçilen lounge ve chill-out tarzı müzikleri ise kahvaltıdan geceye kadar sohbetlerinize eşlik ediyor.

Nişantaşı şubesi açılmakla kalmıyor, yeni menüsüyle de hizmet veriyor. Menüde kahvaltıdan başlangıçlara, salatalardan wraplere, detoks içeceklerinden tatlılara birçok seçenek yer alıyor.

Her Big Chefs şubesinde olduğu gibi Nişantaşı'nda da bence ne yiyeceğinize karar vermekte zorlanacaksınız.

*Çalışma saatleri;  hafta içi ve hafta sonu 10:00-01:00.

Adres: Teşvikiye Caddesi , Teşvikiye Mahallesi. No: 162
Telefon: 0 212 373 2000

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder