22 Ağustos 2013 Perşembe

SHAKE SHACK!

Amerika'da dokuz yıl önce yola koyulan, modern tarzda 'yol üstü hamburgercisi' olarak tanımlanan Shake Shack, Avrupa'ya İstinye Park ve Tünel'deki şubeleriyle giriş yaptı. Bu arada hemen söylemekte yarar var; Caddebostan'da da yer arayışındalarmış...

Shake Shack, aralarında Union Square Cafe, Gramercy Tavern, The Modern gibi New York'un ünlü restoranlarının da yer aldığı, Danny Meyer'a ait Union Square Hospitality Group'un (USHG) bir parçası.

New York'taki Madison Square Park'ta 2004 yılında açılan ilk restoranından bu yana Shake Shack, şehrin birçok noktasında ve ayrıca Florida'da Miami ve Coral Gables, Washington DC, Connecticut'ta Westport ve New Haven, Pennsylvania'da Philadelphia'da restoranlarını açmış.  Shake Shack'in Dubai ve Kuveyt'te de restoranları varmış.

Muhteşem lezzetlerin yanında yurt dışında alkol de var diye biliyorum ancak İstinye Park şubesinde sadece alkolsüz meyan köklü biraya rastladım. O da bence iğrenç bir şey! Tünel şubesinde de alkol olmadığını biliyorum. Duyduğuma göre Tünel şubesinde bir tatlının içinde Güllüoğlu baklavalarından varmış! Hangi Güllüoğlu bilemiyorum ama zaten konumuzda şu an bu değil...:)

Shake Shack iyi güzel de şu bilgileri de paylaşmakta yarar var sanki:)

Hamburgerde ortalama 500,
sosislerde 400,
Bir mönüde (hamburger, patates, tatlı, içecek) 1500 kalori var!

Nasıl ama?:) Eee her gülün bir dikeni var elbet...

Siz siz olun Shake Shack'e arada sırada gitmeye çalışın...

Yoksa İstinye'den Tünel'e yuvarlana yuvarlana gitmek zorunda kalırsınız:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder