9 Ağustos 2013 Cuma

PF CHANG'S'E SONBAHAR GELDİ...

Etiler'de 2012'nin Kasım ayında açılan, Asya kültüründen iki farklı restoranı barındıran bir şirket olan P.F. Chang’s China Bistro, Amerikan misafirperverliğiyle Çin mutfağından esintileri, sofistike ve modern bistro ortamının dengeli karışımıyla birleştiren özel bir marka.

Şimdilik Türkiye'de sadece Etiler'deki şubede tadabildiğimiz P.F. Chang’s lezzetleri şimdilerde sonbahar ile bütünleşiyor. Lezzet tutkunları sonbaharı, konforlu iç tasarımı ve paylaşılabilecek kadar büyük porsiyonları ile P.F.Chang’s China Bistro’da karşılamanın tadını çıkarıyor.



Menüsünde yer alan 80’e yakın seçenekle misafirlerine lezzetli alternatifler sunan P.F.Chang’s’in özel lezzetleri; panelendikten sonra acılı baharatlı sos ile harmanlanan, bol aromalı karides, deniz tarağı ya da bunların karışımından oluşan Dynamite Shrimp, çıtır pirinç çubukları üzerinde siyah mantar, yeşil soğan ve su kestaneleri eşliğinde sunulan “Wok” ta hazırlanan tavuk parçaları Chang’s Chicken Lettuce Wraps, baharatlı mustard vinaigrette ve taze karışık yeşillik ile soğutulmuş olarak servis edilen Seared Ahi Tuna ve P.F.Chang’s’e özel daha birçok lezzete imza atıyor.

P.F.Chang’s’in özel zencefilli sosuyla karıştırılmış taze yeşilliklerden oluşan Asian Chopped Salad ve Thai yer fıstığı sos içinde karıştırılmış ızgara lemongrass tavuk, taze mango, turp, fasulye filizi, çıtır yeşillikler ve ince pirinç noodlelarından oluşan Thai Chicken Noodle Salad ise tercihini salatadan yana kullananların favorileri arasında yer alıyor.

Tarçın ve şekerle karıştırılarak ‘worton’a sarıldıktan sonra yağda kızartılan ve ortaya konulan leziz vanilyalı dondurmayla çıtır ve sıcak servis edilen Banana Spring Rolls, dondurmayla ılık olarak servis edilen taze pişirilmiş elma ve tarçınlı tartla kaplanmış Apple Crisp ve her tadımda yüzünüzde tebessüm oluşturacak olan ahududu sosu içinde servis edilen damla çikolatalar ve zengin çikolatalı kremadan oluşan altı katlı çikolatalı kek Great Wall of Chocolate yemeğinize son vermenin en tatlı ve en keyifli yolu olacak.

www.pfchangs.com.tr
www.facebook.com/PFChangsTR
www.twitter.com/PFChangsTR
www.instagram.com/PFChangsTR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder