24 Mayıs 2013 Cuma

OFFTOWN FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Malum Mayıs ayı geldiği zaman şehri hemen her yerinden müzik sesleri gelmeye başlar... Üniversite zamanı bir tanesini kaçırdığımızda neredeyse yas tutacağımız üniversite festivalleri şimdiler de daha mı güzel ne? :) Her mayıs ayında üniversite yıllarına olan hasreti depreştiren festivaller bu yıl da tam gaz! Mesela Sabancı Üniversitesi yarın 'Offtown Festivali' ile eğlenceye start veriyor... Sahne ise muhteşem! Jay-Jay Johanson, Candan Erçetin, Athena,Bedük, Yüksek Sadakat, Büyük Ev Ablukada...

Offtown Festival altı farklı “Town”dan oluşacak festival katılımcılarına keşfedecek birçok aktivite ve alan sunacak: Oyunların oynandığı Town of Games, sanatsal etkinlikleri ile Town of Selfdom, meydan okumayı sevenler için Town of Sports, gün boyu müzik dinlemek ve keyif yapmak isteyenler için Town of Music, alışverişkoliklerin olmazsa olmazı Town of Commerce ve festivalin kilit noktası – özel sanatçıların yer aldığı ve partilerin düzenlendiği The Great Hall.

Hemen hemen her saati müzik ve eğlence dolu programda saat 15.00’da Garden Stage’de müzik başlıyor. Romantik şarkılarıyla Jay-Jay Johanson çok uzaklardan “Far Away” demeye geliyor. Ardından Büyük Ev Ablukada ile ritim yükseliyor. Farklı tarzıyla hızlı bir çıkış yapıp kendi kitlesini oluşturan grup bu kez de Offtown Festival’da hayranlarını coşturacak.

Saatler ilerledikçe Büyük Ev Ablukada yerini Yüksek Sadakat’e bırakacak. Yüksek Sadakat dillere dolanan şarkılarını Offtown Festival misafirleri için seslendirecek. Hava kararınca amfi tiyatroda The Great Hall aydınlanacak. Saat 20.00’da Athena sahnede! Gün boyu aktivitelerle yorulduk sanmayın Athena “Serseri Mayın” dediğinde yerinizde duramayacaksınız. Athena’dan sonra sahneyi Candan Erçetin devralacak. Güzel sanatçı sahnede yalnız olmayacak binlerce kişi yıllardır bildiği şarkılarını onunla birlikte söylecek. Offtown Festival’da konserler Türkiye’de elektonik müziğin en önde gelen temsilcilerinden Bedük ve onun hareketli şarkıları ile son bulacak.

Konserler bitse de The Great Hall’da müzik ve eğlence bitmeyecek ve Virgin Radio After Party başlayacak. Virgin Radio’nun usta DJ’lerinden Erkan Yavaş bu unutulmaz güne unutulmaz bir kapanış yapacak.

Offtown Festival Konser Programı

Garden Stage
15.00-16.00 – Jay-Jay Johanson
16.30-17.45 – Büyük Ev Ablukada
18.15-19.30 – Yüksek Sadakat
The Great Hall
20.00-21.30 – Athena
22.00-23.15 – Candan Erçetin
23.45-01.00 – Bedük
01.00-03.00 – Virgin Radio After Party

twitter.com/OfftownFestival
facebook.com/offtownfestival
www.offtownfestival.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder