27 Mayıs 2013 Pazartesi

360İSTANBUL SUADA CLUB!


Şehir kalabalığından uzaklaşayım, denize ve manzara doyayım, yazın keyfini bir güzel çıkartayım diyorsanız bence İstanbul'un en güzel mekanlarının biraraya toplandığı Suada Club tam da size göre! İşte o önemli markalardan biri de 360istanbul Suada Club... Mekan beğenilen konsepti, tropik, farklı, ve manzarası ile bu yaz beşinci sezonun doldurmuş. Vay be! Yazın sıcak ve bunaltıcı günlerinde şehir stresinden uzaklaşmak için İstnabulluların kaçış yeri Suada'da hizmet veren turkuvaz ve beyaz tonlarına bürünen 360istanbul, bu yaza da oldukça iddialı giriyor.

Şehrin yorucu temposundan uzaklaşmak ve sevdikleriniz ile birlikte hoş saatler geçirmek için 360istanbul, bu yaz da kendine özgü lezzetleri ile Suada Club’da konuklarını ağırlamayı sürdürüyor. Yazın sıcak ve bunaltıcı günlerinde şehir stresinden uzaklaşmak, renkli kokteyller yudumlamak ve keyifli bir gün geçirmek için 360istanbul Suada Club sizleri bekliyor. Damaklarda yer etmiş menüsü, yaza özgü dokusu, sıcak ambiyansı ile İstanbul’un en güzel manzarası eşliğinde sizleri günlük rutinden çıkartan 360istanbul, yaz aylarında Suada Club’ta yoklama veriyor.



Dünya mutfaklarının kapılarını açan lezzetli menüsü, mekanın ortağı ünlü şef Mike Norman’ın yaratıcılığı ile
hazırlanıyor. Yaza özel hazırlanmış farklı tatların yer aldığı menüde “Çıtır kabak çiçeği dolması” ve “Ahtapot şiş” mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Ana yemek olarak farklı bir lezzet denemek isteyenler için çikolata sosu ile “Bitter Çikolatalı Chili Bonfile” ve tadına doyamayacağınız “Sakızlı Levrek” keyifli sohbetlerinize eşlik ediyor.

150’nin üzerinde farklı çeşide sahip özel kokteyl menüsü, insanı çok kararsız bırakıyor. Taze yaz meyvelerinden yapılan Frozen kokteylleri, günün her anında sizi keyiflendirmek için hazırlanıyor. Mekana özel Lifeguard (Cankurtaran), Pink Bikini gibi kokteyller de ada konseptine çok yakışıyor.

Rezervasyon için; 0 530 849 2 360

www.360istanbul.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder