31 Ekim 2012 Çarşamba

RAIKA İLE CHADO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!


Bir Doors Group harikası olan Raika’nın paylaşma üslubu Chado seremonisiyle birleşiyor, Anadolu, Uzak Doğu ile harmanlanıyor...

Dünyanın farklı yerlerinde yetişen çok özel ve yerel çaylarını tüketiciyle buluşturan Chado, artık Raika’da! Anadolu’ya ait farklı lezzetleri yine aynı yöreye ait sofra geleneklerinden ‘paylaşma’ esasına dayalı servis üslubuyla farklı lezzetler sunan Raika, bu felsefesini uzak diyarların lezzetli çaylarını tüketiciyle buluşturan Chado ile birleştiriyor.  Raika misafiri çay düşkünleri anlamı “Çaya Giden Yol” olan Chado ile bu yolda sükunet, saflık ve uyum ekseninde gerçekleşen çok özel bir seremoniye tanık oluyor.

Chado çayı tanıyalım...

Türkiye’de 2007’den bu yana çay düşkünlerine farklı deneyimler yaşatan Chado; Hindistan’dan Çin’e, Japonya’dan Brezilya’ya, Güney Afrika’dan Taiwan ve Vietnam’a çayın birbirinden özel aromalarını en doğal haliyle sunuyor.  Chado Çay; Beyaz Çay, Yeşil Çay, Oolong Çayı, Siyah Çay, Çiçek ve Pu-er Çayı şeklinde sınıflandırılıyor. Bunların yanında C vitamini açısından çok zengin olan Güney Afrika çayı Rooibos, bir Ayurveda çayı olan Marigold Lemon Tulsi Blend ve birçok meyvenin karışımı tropik tatlar içeren Tropical Mate çayları Chado’nun zengin ürün yelpazesinde yer alıyor.

Chado, organik Hint çayı Chai Masala, tek tek elle toplanmış Çin yasemin çayı Jasmine Pearls, Hint yeşil çayı Himalayan Sun Dried, Japon organik çayı Matcha ve Çin beyaz çayı Imperial White gibi özel çaylarla çay düşkünlerine sesleniyor.

Chado satış ve servis noktaları ise...
Raika’nın yanısıra Papermoon, Hyatt Regency, The House Cafe Şubeleri, Caribou Coffee Şubeleri, Backyard Cafe, Nişantaşı Pipa  gibi birçok restoran, cafe ve otelin menülerinde yer alan Chado çayları, BTA işbirliği ile artık Atatürk Havalimanı ile Yenikapı İDO’da hizmet veren Cakes&Bakes’lerde çay severlerle buluşuyor.

Chado ürünlerini ayrıca hiçbir kargo ücreti ödemeden, Chado’nun yenilenen web sitesi www.chado.com.tr'den de satın alabilirsiniz.

Chado'nun ayrıca enfes mumlarını evinizde bulundurmanızı tavsiye ederim:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder