18 Ekim 2012 Perşembe

O BİR KLASİK! CAFE HOME STORE ETİLER!


Café Home Store, Etiler’in göz bebeği Nispetiye Caddesi’nde; şıklığı, konsepti, yenilenen dinamik işletme anlayışı ve muhteşem lezzetleriyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Nispetiye Caddesi’nde, Türk ve Dünya Mutfağı’nın muhteşem lezzetlerini kendi yorumu ile sunan şef Ali Kılıç ve deneyimli ekibi, titizlikle hazırladıkları lezzetleri; hayattan keyif alan, yaşam gustosu olan Café Home Store müdavimlerinin beğenisine sunuyor.

Café Home Store’un özenle hazırlanmış menüsünde ev yapımı, anında taze olarak sunulan çorbalarından, nefis zeytinyağlı başlangıçlara, makarnalardan tarifsiz lezzetlerle özenle işlenmiş salatalara Türk ve Dünya Mutfağı’nın en güzel lezzetlerini sunuyor.

Menüsünde en fazla tercih edilen spesiyalleri arasında; Palmiye Gölgesinde Kaz Ciğerli Bonfile, Flank Steak, Risotto Osso Buco, Ispanaklı Fıstıklı Levrek Balığı gibi tatlar bulunan Café Home Store, zengin sushi alternatifleri ile de sushi sever misafirler için ideal.

Café Home Store'da yerli şarapların yanı sıra Dünya şaraplarının da yer aldığı zengin bir kava sahip.

Brunch keyfi!

Café Home Store’da hafta içleri organik granül çaylar veya nefis kahveler ile iştah kabartıcı yöresel tatlardan oluşan serpme kahvaltı keyfini çıkarabilirsiniz. Uzun süren, keyifli, bol kahkahalı brunch’larını tercih edenlerdenseniz, Pazar günleri saat 10.00-16.00 arasında Antakya mezeleri, ev yapımı peynirli su böreği gibi farklı alternatiflerin de sunulduğu brunch’lar tam size göre.

Nispetiye Caddesi’nde Lounge Müzik Keyfi

Cuma ve Cumartesi geceleri Lounge&Bar konseptinde hizmet veren, müzik koordinatörlüğünü DJ Yalçın Aşan’ın yürüttüğü Café Home Store, partileriyle de eğlence müdavimlerinin ilgisini çekiyor.

www.cafehomestore.com
Adres: Nispetiye Cad. No:92  Beşiktaş Etiler İstanbul
Telefon: 0212 265 11 11




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder