18 Ekim 2012 Perşembe

GOZO!


Bir zamanlar 'Ondokuz' vardı, Asmalımescit'te, güzel İspanyol esintileri yaşatan... Maalesef artık yok... Gozo sanıyorum ki, yeni bir İspanyol restoranı olarak benim gibi İspanyol yemekleri meraklılarını tatmin edecek...

Renk Üstay ve Hakan Arat ortaklığında açılan, İspanyol mutfağı başta olmak üzere uluslararası ve yerel lezzetlerin örneklerini sunan Gozo, menüsünü yeniledi. İspanyol mutfağı dendiğinde akla ilk gelen ‘tapas’ çeşitlerine yenilerini ekleyen, Türk meze kültürü ile İspanya’nın tapas yemek tarzını harmanlayan Gozo’daki lezzetlere her cuma ve cumartesi ünlü müzisyenler Jozi Levi ve Sarper Semiz’in doyumsuz müzik ziyafeti eşlik ediyor.

Gozo; sıcak, soğuk, ekmek üstü olarak çeşitli lezzetlerin küçük porsiyonlarla şarap eşliğinde sunulduğu ‘Tapas’ları çağdaş bir anlayışla hazırlıyor. Tapasları sadece İspanyol değil, diğer uluslararası ve yerel lezzetlerle harmanlanmış olarak servis eden Gozo, damak zevkine düşkün olanların yeni adresi.

Gozo; özel toplantılar, iş görüşmeleri, doğum günü, yıldönümleri, arkadaş toplantıları gibi buluşmalar için de iyi bir adres.

Gozo'nun menüsü için: http://www.gozo.com.tr/#menu-item-19


Meşrutiyet Caddesi 94/A, Şişhane
Telefon: 0 (212) 251 5314



gozo, ispanyol restoranı, tapas, pınar dumlupınar, aynereyegitsek.blogspot.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder