29 Ağustos 2012 Çarşamba

QUBBE'DE BİR KINA GECESİ

Maslak'ta bulunan Sheraton Otel'in üst katında yer alan Qubbe'ye dün bir arkadaşımın kına gecesi için gittik. İster masalı, ister bistrolu ya da sehpalı seçeneklerin olduğu Qubbe'de, açık büfe yemek ve tatlı ikram ediliyor. Sınırsız alkollü/alkolsüz içecek ve Qubbe özel kokteyl menüsünün servis edildiği kına eğlencelerinde, tabağını alan yerine ya geçiyor, ya koltuklarda önlerindeki sehpalardan yararlanıyor ya da bistrolarda karnını doyuruyor.

Mekan çok büyük! Yani küçük organizasyonlar için dolmazsa sıkıntı çıkarabilecek cinsten. Yani, boş mekan çok eğlenceli gelmez ya ondan... Mekanda, gelin için geleneksel bindallı, Shakira kemerleri, tefler, kına, kına tepsisi gibi pek çok ayrıntı paket olarak sunuluyor. Dileyen misafirler için Haremlik Kına konseptiyle; Bayan DJ ve sadece bayan servis ekibinden oluşan Haremlik Kina gecesi organizasyonları konusunda da farklı içerikler de sağlanıyor.

Eğlence konusuna gelirsek... Bence DJ bu işi iyi biliyor! Kadınlar pistten inmedi! Gerçi tabi biz oynamayı sevdiğimiz için de olabilir:) Mekanın sürprizi ise dansöz! Dansöz eğlencenize eğlence katıyor... Bence 60-70 kişiyi buluyorsa davetli sayınız, Qubbe kına gecesi organizasyonu için tercih edilebilir bir mekan.

Sevgiler,

Pınar





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder