12 Eylül 2012 Çarşamba

BU CAFE İSTANBUL SEMALARINDA UÇUYOR!

Beylerbeyi sırtlarında Küplüce'de Boğaz'a nazır müthiş manzarasıyla İstanbul'un en nezih mekânlarından biri Uçar Cafe-Restaurant. Geniş bir alan üzerine kurulu olan Uçar Cafe & Restaurant ve spor tesisleri, muhteşem Boğaz manzaralı ve yeşillikler içinde tüm istek ve beklentilerinize karşılık verecek şekilde dizayn edilmiş.

Yıllardır Otomotiv sektöründe çalışan Uçar ailesi, otopark yapmaya kıyamadıkları bu araziyi ailece keyifli vakit geçirebilecek bir tarzda hizmete açmış ve Dünya Mutfağının değişik Lezzetlerini bir araya getirerek nezih bir mekân meydana getirmiş.

Mekân birbirinden çeşitli farklı yemek menüse sahip. Özellikle Waffle müdavimlerinin bir numaralı tercihi Uçar Cafe-Restaurant boğaz sırtarlındaki eşiz manzara eşliğinde sizleri ağırlamak için yeşillikler içinde bir mekan.

İster eşsiz boğaz manzarası ve yeşillikler içinde bir yudum kahve, ister  bir öğle yada akşam yemeği, ister güne harika bir kahvaltı için ama muhakkak Uçar Cafe ile tanışın.

Uçar Ailesi evinin mutfağına girmesine izin vermediği hiçbir ürünü müşterisine sunmayacak kadar titizlik gösteriyor.

Portakallı tavuk tavsiye edilir!

Uçar Cafe & Restaurant'ın spesiyallerinden portakallı tavuk ise lezzet severlerin favorileri arasında yer alıyor.Portakallı tavuk, beş bin yıllık geçmişiyle dünyanın en önemli mutfaklarından biri kabul edilen Çin mutfağının sevilen tatlarından biri olarak biliniyor. Sadece damak tadına değil, göze ve ruha da hitap eden Çin mutfağında sebze, et ve baharatın birlikteliği sofistike bir sanat eserine dönüşüyor. Çin mutfağının özgün tatlarından portakalı tavuk, Uçar Cafe  & Restaurant'ın aranan lezzetleri arasında yer alıyor. Sıkma portakal suyu, portakal parçacıkları, enfes baharat çeşnileri ve krema ile tatlandırılan tavuğun tadına, beyaz biberin özel lezzeti ekleniyor. Zencefil ve körinin mis kokusu, özel hazırlanmış sebzeli çeşni ile buluşunca ortaya tadına doyulmaz bir yemek çıkıyor. Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetleri, Boğaz'ın incisi Uçar Cafe & Restaurant'ın zengin menüsünde buluşuyor. İstanbul'un şiirsi güzelliğini 360 dereceden izleme imkânı veren mekanda sadece portakallı tavuk değil bütün yemekler birer ziyafete dönüşüyor.

www.ucarcaferestaurant.com








1 yorum:

  1. Asuman Topyürek13 Eylül 2012 23:32

    Muhteşem bir mekan, bende size özbek mantısını şiddetle öneririm.. Üzerine Türk Kahvesini unutmayın....

    YanıtlaSil