28 Ağustos 2012 Salı

ICEBARIST CLUB&LOUNGE'DA KARAOKE ZAMANI! HEM DE 80'LERLE!


İstanbul’un gözde mekanlarından Icebarist&Warm Lounge farklı tarzıyla her Çarşamba Karaoke konseptine yeni bir soluk getiriyor. Şehrin sıradanlaşan ve boğucu atmosferinden çıkmak isteyenler için kaliteli müzik ve eğlence alternatifi sunan Icebarist&Club Lounge, kendine has tarzıyla yarattığı karaoke konseptini her Çarşamba karaoke severlerle buluşturuyor.

Icebarist&Club Lounge karaoke günleri Michael Jackson, Bon Jovi  ,Cool & The Gang, Eurythmics, Whitney Houston, Prince, New Kids on the Block , Modern Talking gibi 80’ler popüler müziğinin efsanevi isimleriyle başlıyor. Bir nesli etkilemiş daha bir çok sanatçının artık klasikler arasına giren şarkılarıyla  farklı bir karaoke deneyimi için 5 Eylül gecesi Icebarist&Club Lounge’da  sizleri bekliyor.

Tüm zamanların en büyük müzisyenlerinden 22 Grammy ödüllü Stevie Wonder’ın akıllara kazınmış şarkıları Icebarist’de yeni karaoke konseptiyle buluşuyor. Icebarist&Club Lounge, I Was Made to Love Her, Superstiton, Higher Ground, You Haven’t Done Nothing, I Just Called to Say I Love You gibi Stevie Wonder hitleriyle eğlenceli bir akşam için 12 Eylül gecesi sizi İstanbul’un en ‘cool’ mekanına  davet ediyor.

Maslak’da bulunan Windowist Tower binasının altında yer Icebarist&Club Lounge, dünyaca ünlü heykeltıraş ve tasarımcılar tarafından tasarlandı. Hafta içi her gün 15.00’den 01.00’e kadar açık olan mekânda, Cuma ve Cumartesi geceleri ise eğlence 04.00’a kadar devam ediyor.

Program: 
05.09.2012 80’ler pop
12.09.2012 Stevie Wonder

Rezervasyon için:
Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak İstanbul
+90 212 214 74 44
cool@icebarist.com
www.icebarist.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder