22 Mayıs 2012 Salı

CAFE NAR

Rumelihisarı’nda yer alan Cafe Nar gerçekleştirdiği yeniliklerle adından her daim söz ettiren sıcacık bir mekan. Başka yerde bulması zor olan Cafe Nar’a özgü taze meyve ve meyve sularıyla ünlü menü; tüm şehirde üne sahip kahvaltısının dışında, ana yemek, salata ve tatlı çeşitleriyle daha da zenginleşmiş olarak sunuluyor. Özel kahvaltı tabakları menüsündeki Yiğit, Aslı ve Beril gibi çok beğenilen klasiklere ek olarak Londra, İzmir, Amsterdam ve Paris tabakları ziyaretçilere takdim ediliyor.

Cafe Nar’ın imzası haline gelen başka hiçbir yerde rastlanmayan pepino, dağ böğürtleni gibi sıra dışı ve taze meyveler ise birbirinden orijinal tabakları süslemeye devam ediyor.

Menüsünü daha da genişleten Cafe Nar yeni eklediği ‘Keyif Menüsü’ ile de çok çeşitli ve renkli alkollü içecek yelpazesini konuklarının beğenisine sunuyor.

Hep dışarda oturmaya alıştığımız Nar'ın bir de içerisine göz atmanızı öneriyorum.  Nar, eski Osmanlı konaklarını hatırlatan iç dekoru, tarihi asansörü, eşsiz boğaz manzarasına sahip Kaptan Köşkü ve muhtelif ressamlar tarafından yapılmış ahşap duvarlarındaki resimler ile de farklı bir atmosfere sahip.

Aynı zamanda katların özel günler için ayrılmasına olanak sağlayarak, toplantı ve doğum günü gibi özel günler için güzel bir alternatif yaratılıyor.


Adres:Yahya Kemal Cad. No.16/B Rumeli Hisarı, İstanbul
Telefon: 0 212 263 24 46

http://www.facebook.com/cafenar
http://twitter.com/#!/cafenaristanbul





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder