21 Mayıs 2012 Pazartesi

BABYLON AYA YORGİ!

Babylon Aya Yorgi’de deniz, güneş, müzik, doğa ve eğlence zamanı başlıyor!:))) Çeşme’nin en güzel koylarından Aya Yorgi’de Babylon rüyası kaldığı yerden devam ediyor. 20 dönümlük narenciye bahçesi ile bu harika koyu keyif dolu bir yazın adresi yapamaya hazırlanan Babylon Aya Yorgi; geniş plaj, yemyeşil limon bahçeleri, dingin ve masmavi deniz eşliğinde yaz tatilini 9 Haziran’da başlatıyor.

Babylon Aya Yorgi'de gündüz ve gece haftanın her günü Babylon müziklerini, yerli/yabancı grupların konserlerini ve lezzetli yemekleri bulacaksınız. 800 kişi plaj kapasitesi ile yaz tatillerinin önemli bir durağı haline gelecek Babylon Aya Yorgi, gazebolar altında sessiz plaj seçeneği ile de kafa dinlemek isteyenler için kalabalıktan uzak izole bir bölge yaratıyor. Ayrıca aileler için çocukların eğlenceli zaman geçirebileceği alanlar bu sene de unutulmadı. Geçen senenin en sevilenlerinden, 17.00-19.00 arası gerçekleşecek Happy Hour partileriyle 2010 yazını deniz, doğa, müzik ve güneş ile geçirmek isteyenler için Babylon Aya Yorgi birebir.

Babylon'un gece programları ise bu senede aynı hareketlilikte devam ediyor. Birbirinden özel konserler ve tabiki vazgeçilmez Oldies But Goldies geceleri tüm hızıyla devam edecek!

http://www.facebook.com/babylonayayorgi
http://twitter.com/#!/babylonayayorgi

Adres: Aya Yorgi Koyu, 35930 Aya Yorgi – Çeşme İzmir
Telefon: (232) 712 63 39




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder