29 Mayıs 2012 Salı

BIG PLATE


İstinye Park'ın en keyifli mekanlarından Hillside'ın içerisinde bulunan Big Plate, doğal malzemeler kullanılarak tasarlanan terası, restoranın simgesi haline gelmiş duvar resimleri, bambu ve limon ağaçları ile özellikle sohbet edip yemek yemek için ideal!

Big Plate, “Günün Yemeği” sayesinde “ne yiyeceğim?” derdine son veriyor. Aylık olarak yenilenen Günün Yemeği’nde,  pazartesiden cumaya 5 gün için 5 farklı yemek alternatifi, lezzet bağımlılarının beğenisine sunuluyor. Big Plate’in mayıs için hazırladığı Günün Yemeği menüsünde ise iştah kabartan seçenekler bulunuyor.

Big Plate “Günün Yemeği” ile mevsimindeki malzemeleri en özel şekilde bir araya getirip, damak tadına önem verenlerin beğenisine sunuyor. Günün Yemeği’nde 5 gün için hazırlanan tam 5 farklı yemek bulunurken menü, aylık olarak değişiyor.

Günün Yemeği’nin mayıs ayına özel seçenekleri ise tadanların vazgeçemeyecekleri tatlardan oluşuyor. Bu ay içerisinde Big Plate’e pazartesi günü gidenleri karşılayan yemek, “Zeytinyağlı Bahar Tabağı”... Enginar, bakla ve deniz börülcesinden oluşan tabak, damaklarda Ege havası estiriyor.



Mayıs ayında salı günleri ise “Zürih Usulü Bonfile”, Big Plate müdavimleriyle buluşuyor. Bonfilenin tarçınlı sosla lezzetlendirilmesiyle oluşan İsviçre klasiği yemek, Big Plate yorumuyla bambaşka bir havaya bürünüyor. Zürih Usulü Bonfile, röşti patates ile servis edilerek, etseverlere bayram havası yaşatıyor.

Çarşamba gününün yemeği ise “Levrek Buğulama”… Kıtır ekmek ile ikram edilen Levrek Buğulama, hafif ve doyurucu bir öğün geçirmek isteyenlere hitap ediyor.

Big Plate’te perşembe gününün yemeği ise tam bir ziyafet niteliği taşıyor. “Nane Pestolu Kuzu Külbastı”, karamelize patates ile servis edilerek lezzeti adeta yeniden tanımlıyor.

Mayıs ayında cuma günleri ise hafta, “Dana Schnitzel Üzerinde Roka ve Domates” ile sonlanıyor. Baharatlı patates ile servis edilen yemek, cuma gününe yakışır bir lezzet sunuyor.

Siz de “Günün Yemeği”ni Big Plate’te tatmak ve gerçek lezzetle tanışmak için mayıs ayı menüsünü kaçırmayın.

Adres: İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye

Telefon: 0 212 345 62 88



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder