3 Ocak 2014 Cuma

THE GALLIARD

yeni mekan, galliard, etiler, etiler mekan, restoran, restaurantEtiler son zamanda atağa kalktı... Birbiri ardına açılan mekanlarla Etiler tamamen bir yeme içme merkezi haline geliyor...

The Galliard da Etiler'in yeni mekanlarından. The Galliard, Batı Akdeniz ülkelerini; Fransa, İtalya ve İspanya'nın yiyecek içecek kültürlerinden değişik lezetleri, fine dining ve bar konsepti ile İstanbullulara sunuyor.

'Carpaccio', 'Paella', el yapımı makarna, 'Risotto' ve 'Tapas' menüde dikkat çekenler arasında.

Ahçılar Federasyon Başkan Yardımcısı Şef Turgut Ay'ın elinden çıkan dana ilik, bal kabağı cipsleri üstünde kaz ciğerleri, kaz (Kars) etli 'risotto' ve deniz kabukluları tenceresi ön plana çıkarılanlardan.



Mekanda yer alan oval bar ise barda da yemek yenebileceğini ispatlayan cinsten. Ayrıca bar konsepti ile iddialı olan mekan, 52 farklı çeşit kokteyl sunan mekanın müzik danışmanlığını DJ Funky “C” üstleniyor.

yeni mekan, galliard, etiler, etiler mekan, restoran, restaurant


Ünlü mimar Murat Atabarut’ un dekore ettiği mekan, siyah ve kırımızı tonlarla dikkat çekiyor. Mekanda, modern, sade, şık ve formal çizgilere yer verilirken; Kezban Arca Batıbeki, Kemal Seyhan ve Nermin Er’ in eserleri mekanda sergileniyor.

Açılış-kapanış saatleri: 11.30 (öğlen) – 02.30 (sabaha karşı)
Adres: Nispetiye Cad. Etiler Apt. No:104C Etiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder