14 Ocak 2014 Salı

YASMIN LEVY HERKESİ BÜYÜLEDİ!

Geçtiğimiz cumartesi Ladino'nun divası Yasmin Levy'nin konserindeydim. “Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri”nin 5. yılı kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde hayranları ile bir araya gelen Levy, muhteşemmmmmm sesi ile tüm dinleyenleri büyüledi! Hem de 8 aylık hamile haliyle! İnanın tüylerim diken diken oldu Levy'i dinlerken! Gerçekten bir daha ki sefere kesinlikle ve kesinlikle gitmenizi öneririm. Bu sesi mutlaka canlı dinlemeniz lazım!

Tam bir Türkiye hayranı olan Levy, konserde albümlerinde de yer verdiği 'Firuze' ve 'Sevda' şarkılarını Ladino dilinde seslendirdi. Konserde seyircilere zaman zaman Türkçe hitap eden Levy, Türkiye’de olmaktan duyduğu mutluluğu “evimdeyim” şeklinde ifade etti. Levy, konser boyunca her fırsatta Türkiye’ye olan sevgisini dile getirdi. Yasmin Levy, “Muhteşem Şehir” olarak adlandırdığı İstanbul’da konser verdiği için çok mutlu olduğunu, Türkiye’de izleyicinin enerjisinin kendisine çok iyi geldiğini belirtti.

Sanatçı konser sonrası pek de sık rastlanılmayan bir duruma imza attı... Levy, hayranları için albümünü imzalayarak onlarla tek tek fotoğraf çektirdi.

İşte konserden görüntüler;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder