9 Aralık 2013 Pazartesi

İŞ TOPLANTILARI İÇİN ÖZEL MENÜ, THE MARMARA PERA'DAN

The Marmara Pera, toplantılar için hazırladığı özel menülere İstanbul’un Sokak Lezzetleri’ni ekledi. Menü, nohutlu pilav, Beyoğlu usulü geleneksel meze çeşitleri ve lokma tatlısı gibi lezzetlerle iş toplantılarını farklı tatlarla renklendirmek isteyenlere ideal bir seçenek sunuyor.


The Marmara Pera, toplantılar için yepyeni, cazip bir menü sunuyor. Bundan böyle The Marmara Pera’da düzenlenecek toplantılara “İstanbul’un Sokak Lezzetleri” eşlik edecek. İstanbul’un Sokak Lezzetleri menüsünde sabah ve öğleden sonra için, bir “coffe break” dahil olmak üzere farklı menü seçenekleri sunuluyor.


İstanbul’un Sokak Lezzetleri menüsünde sabah saatleri için taze sıcak simit arasında kaşar peyniri, üstüne serpiştirilmiş pudra şekeri eşliğinde küt böreği, tatlı tuzlu kurabiye çeşitleri ile cam bardakta demleme çay ikramı var. Öğleden sonra menüsünde ise kıymalı çiğ börek, ıspanaklı ve peynirli kır pidesi, çikolata ve marmelat ile lezzetlendirilmiş kağıt helva, haşlanmış taze bütün süt mısır, sıcak salep ve yine cam bardakta demleme çay, kahve sunuluyor.

Paketin açık büfe menüsünde ise ızgara balık ekmekten lavaş ile tantuniye, nohutlu pilavdan tartar sos ile midye ve kalamar tavaya, Beyoğlu usulü geleneksel meze çeşitlerinden Sultanahmet köftesine kadar birçok geleneksel lezzet bulunuyor.

İstanbul’un Sokak Lezzetleri toplantı paketi ücretinin 25 euro olduğu The Marmara Pera’da misafirlere  internet, barkovizyon ve laptop gibi teknik destek de veriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder