28 Kasım 2013 Perşembe

BIRD'U NASIL BİLİRSİNİZ?

Genelde gece hayatında vazgeçemediğimiz Bird, bu kez bizi şaşırtıyor. Mekan, farklı çizgisini ve özgür ruhunu şimdi de pazar günlerine taşıyor... Bird, 3 Kasım’da başlayan yeni brunch programı ile misafirlerine bu kez sıra dışı bir brunch deneyimi sunmayı hedefliyor. Day & Night konseptine sahip brunch’lar öğle saatlerinde başlayarak farklı lezzetler ve yine bu güne özel içki ve kokteyl servisi ile devam ediyor.



Vietnam ağırlıklı Uzak Doğu mutfağının etkisi altındaki Bird’de brunch’a özel deniz ürünleri ve et yemeklerinden oluşan bir mönü bizi bekliyor. Menü de özellikle karidesli çırpılmış yumurta, eggs benedict king crab ve nutellalı french tost gibi sıra dışı lezzetler dikkat çekiyor. İçki mönüsünde ise brunch’a özel rose şaraplar ve şampanya ön sıralarda...  


Gün boyu devam edecek olan brunch’larda müzikler ise DJ Murat Tokuz ve DJ Mert Levent’e emanet... Arif Kerim Sakarya’nın ev sahipliğinde başlatılan ve Amerika’daki benzerlerini aratmayacak bu yeni brunch konseptinin oldukça ilgili göreceği düşünülüyor.

Pazar günlerini dopdolu geçirmek isteyenler için Bird iyi bir seçenek. Önceden rezervasyon yaptırmak ise şart...

Hep gündüz çekilmez Şişhane, Bird ile biraz da gündüzün keyfini çıkarın! :)

Adres: Meşrutiyet Caddesi, No:103 Şişhane
Telefon: 0 212 245 70 85

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder