4 Ekim 2013 Cuma

DARDENIA BAĞDAT CADDESİ'NDE

Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, Bağdat Caddesi sakinlerini sağlıklı ve lezzetli deniz ürünleriyle buluşturmaya devam ediyor. Taze balıkları, yumuşak ekmekleri, eğlenceli sunumu ve teppanyaki ızgarada sağlıklı pişirme teknikleri ile Dardenia, son zamanların gözde mekanlarından.

Teppanyaki ızgarada levrek, uskumru ya da somon, tavada kızarmış mezgit ya da hamsi, her balık türüne özel hazırlanmış eşsiz tartar sosu ile sunulurken, sadece Dardenia’da yiyebileceğiniz, özel yumuşacık ekmekler eşliğinde ikram ediliyor.

Balık-ekmeğin yanı sıra balık çorbası, sushi, kalamar tava, midye tava, fish&chips, wrap gibi farklı seçeneklerle her damak tadına hitap eden Dardenia, doğal ortamında yetişen balıkları tamamen katkısız bir şekilde balık severlere sunuyor.



Dardenia hakkında detaylı bilgi isteyenler için;

Dardenia, Dardanel tecrübesiyle, sürdürülebilir balıkçılık ilkelerini kılavuz alarak deniz ürünleri fine fast-food zinciri olarak ilk mağazasını Erenköy’de açtı. 2012 başında ikinci mağazası ile Maslak’ta da hizmet vermeye başlayan Aralık 2012’de Buyaka AVM’de 3. ve son olarak Mart 2013’te ise Aqua Florya’da 4.şubesini açan Dardenia, sağlıklı, hijyenik, lezzetli ve yenilikçi ürünleri ulaşılabilir fiyatlara tüketiciye sunuyor. Uluslararası alanda küresel lezzet markası olmak hedefiyle, “Balık ekmek terfi etti” sloganıyla yola çıkan Dardenia, doğal ortamında yetişen, katkısız lezzetleriyle herkesi balık aşkına davet ediyor.

Telefon: 0216 369 7152 – 0216 369 7632 – 444 20 37
Adres: Bağdat Cad. No:313-C Erenköy
www.dardenia.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder