18 Mayıs 2013 Cumartesi

HAFTA SONU İÇİN İKİ ÖZEL LEZZET!

Güzel bir hafta sonu için sizlere bir önerim var...Geçmişi Amerika Kentucky’de 1770 yıllarına kadar uzanan, Kentucky eyaletinden dünyaya yayılıp dünyada Burbon kategorisine adını veren Jim Beam, yine özel iki viskiyi Türkiye ile tanıştırıyor.  Jim Beam'in çıkardığı bu iki özel  ürün ister kendiniz ister arkadaşlarınız için güzel alternatif olabilir. Red Stag ve Jim Beam Honey... Ve işte bu lezzetlerin özellikleri...

Red Stag, 4 sene yıllanmış Jim Beam Burbon viskisinin, vişne aroması ile iç içe geçmesi sonucunda ortaya çıkan özel bir viski. Red Stag, 4 sene yıllanmış Jim Beam Burbon viskisinin, vişne aroması ile iç içe geçmesi sonucunda ortaya çıkan çok farklı bir viski.  %40’lık alkol oranına rağmen ve vişne aroması ile tat bulan bu yeni ürün kadınlar tarafından da erkekler kadar tercih edilen bir viski olarak dikkat çekecek. Red Stag’ın bu özellikleri onu kokteyllerde de vazgeçilmez bir viski yapıyor. Özellikle buz gibi soğutulup shot olarak tüketimi son derece fazla tercih edilen Red Stag kehribar ve altın sarısı rengiyle hemen fark ediliyor.

Red Stag’ın belirgin diğer özellikleri ise akmeşe ve hafif vişne kokuları ile tüketene hoş duygular yaşatması. Şimdi çok şık promo paketlerindeki 3 adet viski shot bardağı ile satışa sunulan Red Stag, 70 cl.’lik fiyatı 82.5 TL ile seçkin satış noktalarında raflardaki yerini aldı.






Jim Beam Honey ise o kadar özel bir viski ki daha önce yaşadığınız tüm viski deneyimlerinin ötesine geçiyor. Burbon ve balın çok özel birleşimiyle bir araya gelen Jim Beam Honey ilk kez Türkiye’de tüketicileriyle buluşarak raflardaki yerini alıyor.

Açık ve altın sarısı rengi, %35 gibi benzerlerine göre daha düşük alkol oranı, güçlü vanilya ve bal aromalarına sahip Jim Beam Honey erkekler kadar, kadınların da ilk tadımda vazgeçemeyeceği bir viski.

Jim Beam’in ilk yudumundan itibaren yoğun ve yumuşak bir lezzet ağzınıza yayılacak. Daha sonra bunu tatlı-acı, çiçeksi aromaların ağzınızda dağılması takip edecek. Damakta uzun süre kalan bir bitişe sahip Jim Beam Honey şimdi 2 adet viski bardağı hediyeli çok özel promo paketleriyle Türk tüketicileriyle buluşuyor. Üstelik 70 cl.’lik tanışma fiyatı 82.5 TL ile de son derece baştan çıkarıcı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder