19 Mayıs 2013 Pazar

BUGÜN CHILL OUT ZAMANI!

Yine bir festival... Bu sefer ki bir klasik! Güneşin, müziğin keyfini çıkarabileceğiniz (umarız hava geçen seneki gibi olmaz:)) Chill Out Festival bugün yapılıyor. Kemer Golf & Country Club'da başlayacak festival gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek.

Tüm müzikseverler tarafından yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen ve Lounge FM 96.0 farkıyla gerçekleştirilen Chill-Out Festival Istanbul, gecenin ilerleyen saatlerine kadar, doğanın içinde, açık havada, dünya çapında isim yapmış birbirinden ünlü sanatçı ve grupların konserleri ile unutulmayacak bir deneyimi yaşatacak.

8. senesinde, genişleyen festival alanı, bir tanesi havuz başında olmak üzere 2 ayrı sahnesi ve elbette yüksek hizmet kalitesi ile benzersiz Chill-Out Festival deneyimi tüm katılımcılara yeryüzündeki cenneti vaad ediyor.

Chill-Out Festival Istanbul biletlerinde Biletix perakende satış noktaları ve etkinlik gişesinde satışta.  Finansbank World Signia, ClubFinans Xclusive, ClubFinans, ClubFinans Xclusive Doctors ve ClubFinans Doctors kartlara  %20 indirim var...



İşte festivalde yer alacak isimler&gruplar: 

* Tindersticks (İngiltere)
* Quantic & Frente Cumbiero Present Ondatrópica (İngiltere / Kolombiya)
* Nouvelle Vague (Fransa)
* Gilles Peterson (İngiltere)
* The Archives (ABD)
* La Yegros (Arjantin)
* Gigamesh (ABD)
* Rayko (İspanya)
* Alp Ersönmez "Cereyanlı" (Türkiye)
* Mira (Türkiye)
* Rahat (Türkiye)
* Lounge 96 Allstars & Red Bull Music Academy: Can Tanca, Mehmet Garan, DJ Yakuza, Style-Ist, Cem Salman, Can Ünal, Metin Barım, Murat Kanar, Doğan Aktay, Gökhan Işık, Berke Yavuz, Mao Mak, Ahu


İşte festival gruplarından  Tindersticks'a ait sevdiğim parça... Dying Slowly...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder