13 Mayıs 2013 Pazartesi

BABYLON SOUNDGARDEN İÇİN GERİ SAYIM!


babylon, soundgarden, festival, müzik, mayıs, istanbul
Ey Babylon sakinleri! Babylon Soundgarden 25 Mayıs'ta Park Orman'da! Karnaval havasında geçecek Babylon Soundgarden'da müzik, umarız ki yağmursuz hava ile birleşecek:) Açık havada gerçekleşecek festivalde üç farklı sahne olacak. Yerli ve yabancı gruplar birbirinden özel performanslarını müzik sevenlerle paylaşacak.


Babylon Soundgarden’ın İstanbul ayağının bu yılki yabancı konukları; Kings of Convenience, DeVotchKa vegypsy’den, swing, calypso’ya çalan müzikleriyle sahneyi  bir anda büyük bir partiye çeviren, Game of Thrones serisi, Harry Potter filmlerinden de tanınan Natalia Tena’nın da yer aldığı Molotov Jukeboxve sıradışı beatbox yeteneği Beardyman...

Saksafonu ile yarattığı harikalarla dünya çapında markalaşmış olan İlhan Erşahin’nin projesi İstanbul Sessions, BaBa ZuLa Ana Sahne’nin yerli konukları olacak. Red Bull Music Academy sahnesi; Türkiye’nin ilk root reggae grubu Sattas,  uRebel Moves, Red Bull Music Academy DJ’leri ve performans sergileyecek daha birçok isimle 3 bin kişilik dans alanına dönüşecek.

Support Vinly serilerinin daimi konuk plak dükkanı Kontra Records, İstanbul Lindy Hoppers dans topluluğu, Babylon Pazarı, Vücut Boyama ve çok daha fazlası Babylon Soundgarden’da olacak.

Bilet fiyatları ise şöyle; tam 85 TL, indirimli 70...

İyi eğlenceler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder