27 Nisan 2012 Cuma

SEVİLEN ŞARAPLARI'NDAN TARİH KOKAN AGORA

Adını Sevilen Şarapları’nın İzmir’de bulunan ilk üretim tesisinin kurulduğu bölgedeki antik kentten alan ‘Agora’, Kırmızı Syrah-Öküzgözü-Grenache ve Beyaz Sultaniye-Sauvignon Blanc, Bornova Misketi çeşitleriyle şarap severlerin beğenisine sunuluyor. 


1942 yılından bu yana Ege Bölgesi’nin verimli topraklarında olgunlaşan en kaliteli üzümleri büyük özen ve emekle yetiştiren Sevilen, şarap severleri yerli ve yabancı üzümlerden harmanladığı yepyeni bir tat ile tanıştırıyor. İzmir Bölgesi’nin bağlarından hasat edilen üzümlerden üretilen ‘Agora’, lezzetini İzmir’in havasıyla toğrağının yarattığı harmoniden alıyor.


Kırmızı etler, soslu yemekler, pizza ve kuzu etli sebze yemekleri ile uyum sağlayan Agora Kırmızı, üretim tesisine kısa mesafedeki bağlardan hasat edilen üzümlerin, tazeliği, canlılığı ve kalitesi korunarak üretiliyor.  Syrah, Öküzgözü ve Grenache üzümlerinin birlikteliğinden oluşan Agora Kırmızı, zengin, kompleks ve meyvemsi aromaları ile içimi rahat bir şarap olarak sunuluyor.


Beyaz et, salatalar ve peynirin lezzetine lezzet katan Beyaz Agora ise, Ege bölgesinde yetişen Sultaniye, Sauvignon Blanc, Bornova Misketi üzümlerinin erken hasatı ile üzümden gelen taze ve zengin asiditeli yapı ile korunuyor. Tadında çiçek aromalarını çağrıştıran Beyaz Agora, ferahlatıcı özelliğiyle ön plana çıkıyor.


Sevilen Şarapları'nın diğer ürünlerini http://www.sevilengroup.com sitesinden inceleyebilirsiniz.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder