27 Nisan 2012 Cuma

CHADO ÇAY İLE YAZA FORMDA GİRİN!

Dünyanın değişik yerlerinde yetişen özel ve yerel çayları en doğal haliyle çay severlere sunan Chado, sağlıklı birşekilde form tutmak isteyenlere yardımcı oluyor. Zengin ürün yelpazesine sahip Chado’nun ‘Oolong’ kategorisinde yer alan ‘Champagne Formosa Oolong’ ve ‘Green Dragon’  ile Beyaz Çay kategorisindeki  ‘White Earl Grey’‘Imperial White’‘Pai Mu Tan Rose Petals’ çeşitleri içerdikleri yüksek antioksidan oranları ve yağ yakmaya yardımcı olmaları sebebiyle sağlıklı bir şekilde form tutmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. ‘Çaya giden yol’: Saygı, sükunet, saflık ve uyum ekseninde gerçekleşen çok özel bir seremoniden yola çıkan Chado, çay düşkünlerini Zen felsefesiyle tanıştırıyor.

Hindistan’dan Çin’e, Japonya’dan Brezilya’ya, Güney Afrika’dan Taiwan ve Vietnam’a birbirinden özel çayları en doğal haliyle sunan Chado; Beyaz Çay, Yeşil Çay, Siyah Çay, Oolong ve Pu-er Çayı şeklinde sınıflandırılıyor. Güney Afrika çayı Rooibos, bir Ayurveda çayı olan Marigold Lemon Tulsi Blend ve Brezilya’da yetişen Mate çayının tropik meyveler ile karışımı olan Tropical Mate çayları Chado’nun zengin ürün yelpazesinde yer alıyor. Chado, organik Hint çayı Chai Masala, tek tek elle toplanmış Çin yasemin çayı Jasmine Pearls, Hint yeşil çayı Himalayan Sun Dried, Japon organik çayı Matcha ile çay düşkünlerine sesleniyor.

Chado satış noktaları
Papermoon, Hyatt Regency, The House Cafe Şubeleri, Backyard Cafe, Nişantaşı Pipa, All Sports Cafe menülerinde yer alan Chado çayları, Mudo Mağazaları ve Macro Center Şubeleri’nin yanı sıra http://www.chado.com.tr/ web sitesinden de satın alınabiliyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder