20 Eylül 2014 Cumartesi

ZERAFET!

Damak lezzetine düşkün gurmeleri buluşturan Zerafet Restaurant, Etiler'de Akmerkez'in karşısında, Gaziantep ve Türk mutfağı lezzetlerini sıcak ve samimi bir ortamda sunuyor. Çorba, salata, zeytinyağlı, kebap çeşitleri, pide çeşitleri ve özel et yemekleri sunuyor. Klasik kebapçılığın dışında bir hizmet anlayışıyla, lezzetlerine özel dokunuşlar yapan Zerafet, kebap kültürünü farklı kılıyor. Malum, Gaziantep ve kebap deyince acı hemen devreye giriyor.

Zerafet Restaurant, yeni mekan, zrafet, etiler mekan, mekan bloggeri, pinar dumlupinar, etiler yeni mekan, etiler kebap, kebapci


Zerafet’te herkesin damak tadına hitap edecek baharatlar var ve ölçülere dikkat ediliyor. Tandır gibi bazı lezzetler, masalarda tavsiye edilen baharatlar ile sunuluyor, tatların yanı sıra sunum ayrı efsane yani! Korkmadan yiyebilirsiniz!

Kuru erzakların hepsi Gaziantep'ten, Künefe peyniri Hatay'dan, genelde kuzu eti kullanan Zerafet, etleri özenli bir seçimle Balıkesir'den temin ediyor. 

Halep işi, döner, Ali Nazik, Mantarlı Şiş, elbette Etli Soğanlı, Oruk, domatesli, Yeni Dünya ve Keme gibi kebaplar Zerafet 'in öne çıkanlardan...Tatlılarda ise, Ayva, İncir, Kabak, Sütlaç, Künefe, Kadayıf, Havuç Dilimi, Katmer Tatlısı ve tabi ki özel Antep baklavası seçenekler arasında.

Zerafet Restaurant, yeni mekan, zrafet, etiler mekan, mekan bloggeri, pinar dumlupinar, etiler yeni mekan, etiler kebap, kebapci
Zerafet 'te İlgi kapıdan girişte başlıyor. Müşterileriyle aile gibi olan Zerafet personeli müdavimlerinin damak tatlarını da akılda tutuyor. Kimin baharatlı kimin acı yiyeceğini adeta kafasına kazıyor ve ona göre servis yapıyor.

Gaziantep mutfağıdır deyip şark sofraları, köşeleri beklemeyin sakın, Zerafet, ev havasında dizayn edilmiş. Mekan, ayrı ayrı beş alandan oluşuyor. Zerafet, yemyeşil bahçesinin yanı sıra, kışın serin günlerinde de kışlık bahçesinde konuklarını ağırlıyor. Bu arada burada çok keyifli maç ortamları da oluyormuş, biline!

Bu arada Zerafet, turistlerin de dikkatini çoktan çekmiş bile... Oldukça fazla sayıda turist misafirleri oluyormuş.  Halkımız ise Gaziantep mutfağı için tercih ediyor Zerafet 'i.

Söylemekte fayda var tabi; Zerafet 'de iki kişi ortalama hesap; 90 TL tutuyor.
  

Adres: Ulus Mah., Adnan Saygun Cd. Leylah Apt. No:1 D:14/b, Etiler
Telefon: (0212) 352 6075

http://neduydum.com/yasam-ve-astroloji/115/kultur-sanat-gezi/38197.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder