17 Mayıs 2014 Cumartesi

BODRUM'DA DAISY!

daisy, bodrum, bodrum mekan, daisy club, daisy bistro, gundogan, bodrum restoran, daisy restoran, mekan bloggeriTakip edenler bilir, normalde İstanbul dışında mekan yazmıyorum. gitmediğimden mi değil... Tercih! Hazır havalar ısınıyor, tatil planları yapılıyorken sevdiğim bir mekan olan Bodrum'da yeni açılan Daisy Club&Bistro'yu  sizlerle paylaşayım istedim. Daisy, Gündoğan'da, çok güzel bir koyda...

Yeşilin ve mavinin karşısında çiçeklerle bezenmiş şık dekorasyonu ve deniz manzarası eşliğinde misafirlerine kendine özgü mutfağından güzel lezzetler sunuyor. Her biri özenle seçilmiş tabaklar ve kadehlerle, Daisy'nin sahipleri bu işe emek gösterdiklerini ispatlıyor...

daisy, bodrum, bodrum mekan, daisy club, daisy bistro, gundogan, bodrum restoran, daisy restoran, mekan bloggeriAbdülkerim Bozçalı  imzalı bir menü ile önünüze çok özel lezzetlerin yer aldığı seçenekler sunuluyor. Mekanın menüsünü incelediğinizde serpme köy kahvaltısı ve klasik Türk kahvaltısının yanı sıra, yabancı müşterilere de hitap edebilen işletmede klasik İngiliz kahvaltısı da mevcut. Kahvaltınızın menüde yer alan adı Günaydın Gündoğan.

daisy, bodrum, bodrum mekan, daisy club, daisy bistro, gundogan, bodrum restoran, daisy restoran, mekan bloggeriMekanın herkese hitap eden menüsünde yer alan keçi inadı, peynir tabağı, krep Daisy özel lezzetlerden.. Yok ben karar veremiyorum diyorsanız sizin için de biz seçenek var; 'Kararsız tabağı'!

Salataların,kreplerin,çeşitli makarnaların, özel hazırlanmış sandviçlerin, burger ve dürümlerin yer aldığı menüde, ana yemekler arasında ise sunum ve tatları ile kuzu pirzola, çökertme kebabı, çok çeşitli soslarla sunulan bonfileler, piliç kiev, sigan piliç, fıstıklı tavuk dikkat çeken tatlar arasında.

daisy, bodrum, bodrum mekan, daisy club, daisy bistro, gundogan, bodrum restoran, daisy restoran, mekan bloggeriYemek sonrasında Daisy' nin kendine özgü ve başka hiçbir yerde tadamayacağınız tatlı seçenekleri de var. Mekanın en çok tercih edilen tatlısı; 'Gündoğan Esintisi'. Bunun yanı sıra 'Daisy'nin Panı' ve 'İncir Tadında'da ayrı bir lezzet. Mekanda sunulan kokteyller ve enfes kokulu kahvelerden her birini ise tek tek tatma fırsatım olmadı ancak özellikle 'Blue Daisy'i denemenizi öneririm.

Daisy Club&Bistro, hem manzarasıyla hem de dekorasyonu ile oldukça özel bir mekan. Yüksek tavanlı ferah mimarisi sizi etkisi altına alıyor. Daisy Club&Bistro'da dikkat çeken fiyatlarla iki kişi ortalama 120 TL ödeyebilirsiniz.

Sade, şık ve güzel lezzetleri tadabileceğiniz mekana bir gidin derim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder