25 Aralık 2013 Çarşamba

YILBAŞI PROGRAMLARI...

DEDEMAN İSTANBUL

Dedeman İstanbul, yeni yıla keyifle girmek isteyenleri Türk Pop Müziğinin efsane sanatçısı Erol Evgin’in unutulmaz şarkılarıyla “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni yaşamaya davet ediyor. Erol Evgin’in muhteşem performansıyla kucaklayacağı gece, 31 Aralık günü saat 19:00’da özel kokteyl ve DJ performansıyla başlayacak. Sesleri ve tarzlarıyla Türk pop-rock müziğinin unutulmaz isimlerini  hatırlatan ve yaşatmaya çalışan ‘Retrobüs’ grubu, ön grup olarak misafirleri geçmişe doğru müzik yolculuğuna çıkaracak. Yeni yıla yaklaşılan saatlerde ise Türk Pop Müziğinin unutulmaz şarkılarına imza atan Erol Evgin sahne alacak. Misafirlerini muhteşem bir müzik ziyafetinin yanı sıra özel hazırlanmış yılbaşı mönüleriyle ağırlayacak olan Dedeman İstanbul sürpriz hediyeler ile de yeni yıl akşamını renklendirecek.

Dedeman İstanbul’da Erol Evgin ve Retrobüs grubu ile yaşanacak yılbaşı eğlencesi ve limitsiz yerli içki dahil yılbaşı menüsü fiyatları, kişi başı KDV dahil 99 Euro'dan başlıyor.

Rezervasyon ve bilgi için 0 212 337 45 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


MORİNİ


Beymen Zorlu Center’da açıldığı andan itibaren İstanbul’un en beğenilen mekanlarından biri haline gelen ve New York ruhunu İstanbul’da yaşatan Morini, yılbaşı gecesi sınırlı sayıda konuğunu, 6 Michelin Yıldızlı New York’lu şefi Michael White’ın özel hazırladığı Yeni Yıl menüsüyle ağırlayacak.

Prosciutto, bresola ve peynir tabağı, elde doğranmış bonfile’nin mantar kreması ve parmesan ile eşsiz buluşması  “Steak Tartare”, Izgara Karides, Tortelli, Siyah Makarna, Ördekli ve istiridye mantarlı nefis makarnası “Casarecce”, Siyah beluga mercimeği ve salsa verde sos ile sunulan Deniz Levreği, taze biberiyede marine edilmiş Kuzu İncik bu lezzetlerden sadece birkaçı. Morini’nin eşsiz başlangıçları, ev yapımı makarnaları ve benzersiz ana yemeklerden oluşan menü; yine New York’lu şefin sürpriz Yılbaşı Tatlısı ile tamamlanıyor. Ayrıca gecenin sonunda acıkanlara, Morini şeflerinden özel lezzetli atıştırmalıklar sunulacak.

Morini’de bir adet Karşılama Kokteyli (Prosecco, Narlı Bellini) ile özel Yılbaşı menüsü kişi başı 325 TL olarak belirlenmiş. Gecede içeceklerinizi ise ekstra olarak alabilirsiniz. Saat 23.00’den itibaren ise DJ Nisso’nun performansıyla Morini New Year Party, zengin Morini Barı etrafında konuklarını eğlenceye çağırıyor.

Rezervasyon için; 0212 353 67 67

HARDAL NİŞANTAŞI 


Bu yıl Nişantaşı Hardal'da düzenlenecek partide misafirler DJ Murat Tokuz ve DJ Sinan UÇan'ın müzikleriyle eğlenecek. Misafirler, pamuk şekerli şampanya ve diğer meşhur kokteyllerin tadına bakacak.


PARK BOSPHORUS HOTEL

Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan Park Bosphorus Hotel’in tarihi yarımada ve Boğaz manzarasına sahip restoranı Gümüşsuyu, 31 Aralık gecesi misafirlerini özel bir programla karşılıyor. Ünlü şef Maximilian J. W. Thomae tarafından hazırlanan çok özel lezzetler, mum ışığında romantik bir atmosfer, Cumhur Cemaat Orkestası’nın poptan caza, arabeskten alaturkaya kadar uzanan seçkin ve geniş repertuvarıyla buluşuyor. 19:30-02:00 saatleri arasında Gümüşsuyu Restaurant’ta sevdiklerinizle muhteşem lezzetleri paylaşırken geceyi unutulmaz kılacak bir müzik ziyafeti yaşayabilirsiniz.

Gümüşsuyu Restaurant’ın büyüleyici atmosferinde 31 Aralık akşamı, ünlü şef Maximilian J. W. Thomae’nin özel olarak hazırladığı menü tadılıyor. Deniz ürünleri varyasyonu, salepli ayva çorbası, patates mantosu ile kapatılmış somonlu enginar dolması, yaban mersinli hindi sos eşliğinde taze baharatlı organik hindi sarma, baklava hamurunda iç pilav, glaze edilmiş kestane, Brüksel lahanası ve 2014 lebkuchen varyasyonunun ardından çay veya kahve ve petit four ile son bulan bu özel menü, yılbaşı gecenize bambaşka bir lezzet katıyor. Vokalde Cumhur Demir, klavyede Serhat Çay, bateride Samet Bolgun, kanunda Ertunç Bayramiç, kemanda Ercüment Tırkış, perküsyonda Hakan Yılgor’ün yer aldığı Cumhur Cemaat Orkestrası’nın yılın son saatlerindeki muhteşem performansı ise 2014’e eğlenceli ve unutulmaz bir başlangıç yapmanızı sağlıyor.

Park Bosphorus Hotel’in Gümüşsuyu Restaurant’ında yaşanacak bu özel yılbaşı programı, limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 450 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Rezervasyon: 0212 377 88 88 / www.parkbosphorushotel.com 

CEVRİYE



MAÇKA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK

Atelier'ın organizasyonuyla Küçükçiftlik Park'ta sahne alacak elektronik müziğin popüler ismi Faithless sahne alacak. Sanatçıya Benny Benassi, Groove Armada, Kelis ve Bedük eşlik edecek.

Kapılar 17.00’de açılırken, eğlence 03:00’a kadar sürecek.

Biletler, www.TixBox.com (indirimli olarak) ve www.biletix.com adreslerinden temin edilecek.

360 TAKSİM

360istanbul, hep özlem duyduğumuz sirk heyecanını tam da yetişkinlere göre sunduğu bir geceyle ve 360East Moda ise kabare eğlencesi ise yeni yılı karşılıyor. Yeni yıla sevdikleriniz ile bütün bir yıla lezzetini dağıtacak bir akşam yemeği ile başlayıp, 2014’e saatler kala kendinizi eğlencenin ortasında bulmak istiyorsanız 360, iyi bir seçenek olabilir.

360East MODA

360East Moda’da sevdikleriniz ile yeni yıl heyecanını paylaştığınız masanızda birbirinden özel lezzetler, gecenizi keyifle başlatıyor. Yeni yılın bereketi için Nar Şampanya ve Sushi’ler ile iştahınız açılıyor. Ardından denizin muhteşem lezzetleri Istakoz Salata ve Sıcak Füme Alaska Somon ile aslında yemeğiniz daha yeni başlıyor. Sürprizli sunumu ile Naneli Yeşil Jelly hem yılbaşı sofranıza çok yakışıyor hem de sizi ana yemeğe hazırlıyor. Sonrasında Asma yaprağında Kaya Levreği veya Dana Bonfile seçiminiz ile yılbaşı yemeğiniz daha da şenleniyor. Nar şeklinde yılbaşına özel hazırlanan tatlı sizi sizden alırken yeni yılınızda bereketi sembolize ediyor.

360East Moda’nın büyülü atmosferinde yeni yıla saatler kala tam bir kabare havası yaşanacak. Yeni yılın ilk özel tatları dünya mutfağından lezzetler ile sunulurken sürpriz şovlar sahnede olacak. Amsterdam’ın ünlü kabare sanatçısı Shai Shahar ve birbirinden özel şovlarıyla ekibi perdeyi açarken perküsyonda Djenk gecenin ritmini tutacak. DJ Miss Passion ise müzik ile eğlence artarken DJ kabininde yerini alacak.

Yeni yıldan beklentilerinize yakışacak, özel lezzetlerin, müziğin, şovların ve gece boyu sizleri şaşırtacak sürprizlerin renk kattığı bir başlangıç için 360East Moda’da yılın ilk saatleri sizi bekliyor.

Telefon: 0216 542 43 50 - 51 / 0530 789 0 360
Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Kadıköy / İstanbul
(DoubleTree by Hilton Moda Oteli, 12. kat)

LES OTTOMANS

Muhteşem boğaz manzarası ve aperatifler eşliğinde yapılan karşılama arkasından konuklar, otelin deneyimli Executive Şefi Abdullah Alparslan imzalı çok özel lezzetleri tadarkan, Serdar Şensezgin ile müziğe doyma fırsatı bulacak. Yeni Yıl akşamını çocukları ile birlikte geçirmek isteyen misafirlerimiz için ise Has Oda da Noel Baba eşliğinde minik misafirlerimiz için özel açık büfe kurulacak. 19.30 gibi başlayacak olan Yalı Restoran Yılbaşı Yemeği ve eğlencesi, 01.00’a kadar devam edecek...

Eğer yemek haricinde DJ performansının olduğu bir eğlenceyi tercih ediyorsanız, Les Ottomans Meryem Salonu, benzersiz eğlence anlayışı ile yılın en özel partisine de ev sahipliği yapıyor olacak. Saat 23.00 da başlayarak sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan partide son dönemin başarılı DJ lerinden Dj. Doğuş Çabakçor ve Dj. David Şaboy dans şovları eşliğinde misafirleri eğlencenin doruğuna çıkartacak.

Yalı Geleneksel Yılbaşı yemeği Limitsiz yerli içkiler ile kişi başı 200Euro / ÇOCUK 25 Euro

Meryem Salonunda gerçekleşecek Yılbaşı Partisi Limitsiz yerli ve yabancı içkiler ile ;                      

Münferit Giriş: KDV dâhil kişi başı 100 Euro

Min.6 kişilik Stand: KDV dâhil 720 Eur

Min.10 kişilik Loca: KDV dâhil 1500 Euro

BEJ KARAKÖY

Yılbaşı özel menüsü:

Deniz mahsullü chowder
***
Taze manda mozzarella ve sebze tartar
***
Risotto, yaban mantarı, biberiye ve trüf yağ
***
Kuzu pirzola, naneli bezelye püresi, gnocchi ve kurutulmuş domates, zeytin
Veya
Izgara lahoz, kuşkonmaz ve fırın patates
***
Karamelli kabak tatlısı

Kavaklıdere Ancyra ve Vinart Serisi, Şili Montes Serisi ve Blush, Rakı ve Bira Çeşitleri, Soft İçecekler.Diğer içkiler ekstra.
Yılbaşı yemeği ve Partisi: 250,00 TL + % 10 servis ücreti (20:00 – 04:00)
Yılbaşı yemeğine katılmayanlar için parti 23:30’ dan itibaren bar ve bahçe bölümünde başlayacaktır.
Rezervasyon; 0212 2517195

GRAND TARABYA HOTEL

The Brasserie Restaurant’ın sıcak ortamında, sofistike lezzetler tatmak isteyen misafirler, 24-25 Aralık’ta düzenlenen Noel Yemeği kişi başı 150 TL

Yılbaşı gecesi lezzet ve canlı müzik bir arada kişi başı 340 TL.

Bir gecelik yeni yıl paketi’ni tercih edenler The Brasserie ya da Limani Balık’ta çift kişilik yılbaşı yemeği, limitsiz yerli içki ertesi gün brunch ve sürpriz yılbaşı ikramlarının olduğu paket 530 Euro.

Aynı hizmetlerin sunulduğu iki gecelik yeni yıl paketi 825 Euro, dört Gecelik Yeni Yıl Paketi ise; 1410 Euro.

TEKTEKÇİ

Yeni yılı rengarenk shot’lar ve kıpır kıpır müzikler eşliğinde karşılamak isteyen herkesi, Tektekçi’de yılbaşı gecesine özel bir sürpriz bekliyor. Tektekçi shot atölyesinin özenle geliştirdiği, ılık servis edilen salepli ve tarçınlı shot, eğlence dolu gecenin sıcaklığını yansıtıyor. Tektekçi, shot’lara eşlik eden keyifli ortamı ve kıpır kıpır müzikleriyle, yılbaşı gecesinde unutulmayacak anlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

DUBLE MEZE&BAR

Tarihi Pera'da, Palazzo Donizetti Hotel'in muhteşem manzaralı terasında yerini alan Duble Meze Bar'da bu özel gecede Anadolu ve Balkanlar mutfağından esinlenilen lezzetler sunulacak. DJ Aaslı Köse, gece boyunca 70'ler ve 80'ler in parçalarıyla konuklarla birlikte olacak. Mekan, yeni yılın ilk dakikalarında Prosecco ikramında bulunacak. Limitsiz yerli ve standart içkilerin dahil olduğu yılbaşı özel menüsü fiyatı kişi başı 390 TL.

DOUBLETREE BY HILTON

Yılbaşı balosu, gala yemeği ve DJ partisinden oluşan üç seçenek sunulacak. La Gazetta Bar ise sabaha kadar eğlenmeyi vaat eden bir programa ev sahipliği yapacak.Yılbaşı Balo fiyatı kişi başı 375 TL. La Gazetta’taki DJ partisine giriş ücreti ise; kişi başı 150 TL.

SÜRMELİ HOTEL

Gayrettepe’de bulunan Sürmeli Hotel, 2013’ ü noktalarken yeni bir yıla keyif içinde başlamanız için, standart odalarında yılbaşı gecenizi en huzurlu şekilde geçirme fırsatı sunuyor. Odanıza gelecek meyve ve içecek ikramlarıyla geceniz daha da tatlanırken; mis gibi kokan çarşaflarında ve yumuşacık puf yastıklarında farkında olmadan huzur içinde uykuya dalacaksınız. Yeni yılın ilk sabahında ise Sürmeli Hotel’ in usta ellerinden hazırlanan, zengin brunch ile yeni yıla benzersiz lezzetlerle başlayacaksınız.

Dilerseniz Sürmeli Hotel İstanbul’ un Red Suite odasında romantik, unutulmaz ve özel bir yılbaşı gecesi de geçirebilirsiniz. Bir adet şampanya ve usta ellerin gala yemeğiyle, geceye romantik bir başlangıç yapabilirsiniz. Yemeğin ardından, full mini bardan dilediğiniz içecekleri yudumlarken, sevdiklerinizle Sürmeli Hotel İstanbul’ un büyülü atmosferinde, yeni yılı rüya gibi karşılayabilirsiniz. Özel sauna ve jakuzi bakım seti seçenekleriyle  Red Suite’ de yeni yıla, iş stresinden arınarak, huzur ve rahatlık içinde başlamanın tadını çıkaracaksınız.

HOLIDAY INN

Konuklarına Naar Restorant’ın eşsiz atmosferinde yeni yılı karşılama imkanı sunacak olan Holiday Inn İstanbul City’nin yılbaşı gecesi programı, sevdikleriniz için de en güzel yeni yıl hediyesi olacak.Yılbaşı gecesinde Naar Restoran’ta; Roast Beef’ten Somon Füme’ye, İsli Çerkez Peyniri’nden Zeytinyağlı Biber Dolma’ya kadar birbirinden lezzetli iştah açıcılarla başlangıç yapabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizi de ortak edeceğiniz bu lezzet cümbüşüne, Akdeniz Salatası eşliğinde Deniz Ürünlü Vol  Au  Vant’la devam edebilirsiniz. Yılbaşı kutlamalarının olmazsa olmazı hindi ise, Holiday Inn İstanbul City’nin birbirinden hünerli şefleri sayesinde unutamayacağınız bir lezzetle sofranıza servis edilecek. Morel Mantar Soslu Fırında Hindi’nin ardından afiyetle yiyeceğiniz Limon Sorbe ve Vanilyalı Dondurma eşliğindeki Balkabağı Sufle’nin tadı ise tüm yıl damağınızda kalacak. Limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu, Naar Restoran’taki yeni yıl menüsü sadece 79 TL.

Holiday Inn İstanbul City’deki coşku dolu yeni yıl eğlencesi, birbirinden başarılı DJ’lerin performanslarını sergileyecekleri müzik ziyafeti eşliğinde günün ilk saatlerine dek sürecek. Bu eğlenceye ortak olmak için siz de Holiday Inn İstanbul City’ye gelin ve yeni yılı sımsıcak bir atmosferde karşılayın.

HALAT BY DİVAN

Denize sıfır konumuyla görenleri büyüleyen Halat by Divan’da yılbaşı menüsü, limitsiz yerli içki dahil kişi başı 185 TL olarak belirlendi. Divan şefleri tarafından hazırlanan bu lezzetli menüye, canlı müzik eşlik ediyor. Gitar ve ardından akordeon ezgileriyle yemeklerine devam edecek misafirler için bir de yılbaşı özel çekilişi yapılacak.

19. yüzyıldan kalma tarihi bir bina içerisinde yer alan Cafe du Levant by Divan ise, görkemli taş mimarisi, zarif dekorasyonu ve yılbaşı özel menüsüyle misafirlerine Parizyen bir atmosferde yılbaşı gecesi yaşatıyor. Limitsiz
yerli içki dahil set menünün kişi başı 185 TL olarak belirlendiği mekanda, yılbaşı yemeği akordeon eşliğinde başlayıp gitarla devam edecek. Ayrıca, sürpriz çekiliş sonucunda kazanan misafirlere hediyeleri verilecek.

Fransa’dan getirilen objelerle ve tarihi şapka koleksiyonuyla süslü bu seçkin mekanda, 24 Aralık akşamı Noel yemeği de düzenleniyor. Fondaki Noel şarkılarıyla renklenecek ve tadı damaklarda kalacak lezzetlerin sunulduğu set menünün kişi başı ücreti ise limitsiz yerli içki dahil 125 TL.

Her iki mekanda bulunan misafirler, 31 Aralık gecesi saat 23.00 sonrası, yine Rahmi M. Koç Müzesi içerisinde yer alan Bar Bar Rossa by Divan’daki yılbaşı partisine davet ediliyorlar. Halat by Divan ve Cafe du Levant by Divan’dan yılbaşı partisine katılan misafirler için giriş bedeli alınmıyor. Ayrıca ilk yerli içkileri de ücretsiz olarak sunuluyor. Canlı DJ performansının yer alacağı Bar Bar Rossa by Divan’daki eğlence sabah 04.00’e kadar devam ediyor. Mekanda, gece boyunca çorba, kestane ve sıcak şarap servisi yapılacak. Misafirler ise, yeni yıla havai fişek gösterisi eşliğinde girmenin keyfini yaşayacaklar.

Yemekli programa katılmadan bardaki yılbaşı partisine katılmak isteyen misafirler için ise, bir yerli içki dahil 40 TL’lik giriş ücreti alınıyor.

HALAS 71

Yüzyıla yakın bir geçmişe sahip Halas 71, misafirlerini farklı bir ortamda ağırlamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.  Tarihi gemide maksimum 120 kişilik organizasyonlar gerçekleşirken, tüm detaylar davet sahibiyle birlikte planlanıyor. Kendine has ikram tarzı ile sofistike davetlere sahne olan Halas 71, bu yılbaşında da sevdiklerine tarihi atmosferde şık bir davet vermek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak.

 İstanbul’un tarihi mekanlarının başında gelen Halas 71,  1914 yılında İskoçya’da inşa edildi.  1923 yılında Şirket-i Hayriye’ye geçtikten sonra kurtuluş anlamına gelen “Halas” adıyla 65 yıl boyunca Şehir Hatları’nda yolcu vapuru olarak hizmet verdi.  1984 yılında özel sektöre devredilen Halas, tamamen çağdaş donanımla restore edilerek lüks kabinli modern turistik bir gemi haline getirildi. 2008 yılında Caroline ve Mustafa Koç’un yönetime geçen Halas,  22 ay süren ikinci bir restorasyondan geçti. Davet mekanlarının yanı sıra 12 çift kişilik kabinlerinde 24 kişiye kadar konaklama yapılabilen gemi, yüzen bir butik olarak her türlü özel organizasyonlara ev sahipliği yapabiliyor.

SALOMANJE


THE GRAND HYATT

34 Restoran’da açık büfe Yeni Yıl Yemeği; yerli içki ve KDV dahil kişi başı 300TL.

34 Restoran’da 6-12 yaş küçük misafirlerimiz için 150TL; 0-6 yaş için ise ücretsiz.

Grand  Ballroom’da yeni yıl yemeği ve yeni yıl partisi yerli içki ve KDV dahil olmak üzere kişi başı 350TL.

Hindi siparişleriniz için; 9 Aralık – 25 Aralık 2013 tarihleri arasında yiyecek-içecek ofisi: 0 212 368 1170 veya omur.tektas@hyatt.com’dan sipariş verebilirsiniz.

PORTAXE

Portaxe’in yeni yıl partisinde Fettah Can, sahne alacak.  Özel yılbaşı menüsü ya da dürüm köşesi, gece yarısı ikramları ve daha pek çok sürpriz eşliğinde bir yeni yıl gecesi için fiyatlar 185 ile 345 TL arası değişiyor.

LIMONCELLO



ADALI MEYHANE

Gitarist&Vokal Mesut Turan’ın seslendireceği yerli ve yabancı parçalardan oluşan repertuar var. Gecenin ilerleyen saatlerinde Türk Sanat Müziği faslı başlayacak. Dansöz ve davulun da bir süre sahnede olacağı gece, fasıl ve DJ performansıyla sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

KDV dahil kişi başı 210 TL

Adalı’da yılbaşı yemeği + Grand Hotel Haliç’te 2 kişilik konaklama ve kahvaltı paket fiyat 670 TL.

KYDONIA

Kydonia’da canlı Türk-Yunan müzikleri ve buzuki performansı eşliğinde, açık büfede 14 çeşit meze, 4 çeşit ara sıcak ve şefin özel sunumuyla Simi Tava olacak. Kişi başı 275 TL.

PERA PALACE JUMEIRAH

Pera Palace, 31 Aralık Yılbaşı gecenizi de unutulmaz kılacak. Grand Pera Salonu’ndaki Yılbaşı balosunun ardından geceyi muhteşem haliç ve Pera manzaralı odalardan birisinde geçirebilirsiniz.

Executive Şef Arif Kemal Doğan ve ekibinin hazırladığı yılbaşı yemeği, “Tayla Koray” orkestrası ve canlı DJ performansı eşliğinde, büyüleyici Grand Pera Balo Salonu’nda sizleri bekliyor. Müzisyen ve solist kadrosu ile grup, dans müziğinden Türkçe ve yabancı pop şarkılarına; latin, salsa ve tangodan unutulmaz caz klasiklerine kadar geniş bir repertuar sunacak. Yeni yılınızı lezzetli yemek, eğlenceli müzik ve kaliteli servis eşliğinde kutlarken, tüm bunlar kişi başı 495 TL fiyata limitsiz yerli içki dahil olarak sunuluyor.

Yılbaşına özel konaklama seçeneğinde, 1 gece Pera manzaralı odada iki kişi konaklama, Grand Pera Balo Salonu’nda limitsiz yerli içki dahil yeni yıl akşam yemeği ve Agatha Restaurant’ta açık büfe kahvaltı sunuluyor. Yeni yıla özel fiyatı 550 Euro + %8 KDV... Aynı paket Deluxe Pera Haliç manzaralı odada 595 Euro + %8 KDV...

Asmalımescit’in renkli atmosferinde eğlenip, geceyi Pera Palace Hotel Jumeirah’nın konforunda geçirmek isteyen konuklar içinse; yılbaşına özel konaklama seçeneğinde, Deluxe Pera manzaralı odada iki kişi konaklama ve Agatha Restaurant’ta açık büfe kahvaltı sunuluyor. Fiyatı 275 Euro + %8 KDV, Deluxe Pera Haliç manzaralı oda tercih ederseniz 315 Euro + %8 KDV.

LA MANCHA

La Mancha’da DJ Mehmet Koçan’ın performansı olacak. Deniz taraklı ve kırmızı havyarlı somon carpaccio, brandy içirilmiş kestanseli ve trüf yağlı risotto, kısık ateşte şarapta pişmiş dana kaburga gibi lezzetlerin olduğu özel yılbaşı menüsü var. Yemek ve limitsiz içki kişi başı 295 TL

RAIKA

Dana bonfile lokum, erikli kuzu incik, kuzu ciğerli ve taze baharatlı iç pilav, deniz tuzu ve kekik. İçeceklerin ekstra olduğu kişi başı menü; 300 TL. Bar girişi ise kişi başı 250 TL olacak.

HAYAL KAHVESİ/BEYOĞLU

Ceylan Ertem’e sahnede; Cem Tuncer, Ercüment Orkut, Murat Çopur, Ediz Hafızoğlu ve Engin Recepoğulları eşlik edecek. Bir yerli içkinin de dahil olduğu giriş fiyatı; kişi başı 60 TL.

PROPAGANDA

Propaganda’nın resident DJ’leri Low Earth, Indhira ve Gökberk, gece boyunca kabinde house’dan yeni dönem R&B’ye uzanan türler arası bir müzik sunuyor. 21.00′den 23.30′e dek Propaganda’nın İspanya’nın en iyi İtalyan Restaurant’larından Xemei’nin şefleri Maximo ve Stefano Colombo tarafından yenilenen menüsü, mevcut fiyatlarla servis ediliyor. Partiyede, bir içecek ikramının da dahil olduğu giriş ücreti 50 TL.

KİKİ

Kiki’de özel kokteyllerle beraber klasik alkollü içkilerle de yılbaşını kutlayabilirsiniz. Sıraselviler şubesinde gece boyunca; GrooveU, Itune A. ve Discolog sahnede olacak. Kiki’de özel kokteyllerle beraber klasik alkollü içkilerle de yılbaşını kutlamanız mümkün. Sıraselviler şubesinde gece boyunca; GrooveU, Itune A. ve Discolog sahnede olacak.

KALAMATA MEYHANESİ


PEPO

Yılbaşı menüsünde beğendiği böre, pazı sarma, iç pilavlı hindi ve tavuklu güveç sofraları süsleyecek. Kişi başı ücret; 80 TL.

TAPASUMA

Şef Gökay Çakıroğlu’nun hazırladığı menüde somon gravlax ve fırın levrek rulo, öne çıkan lezzetler arasında.. Kişi başı 110 Euro

SORTIE



MAMA SHELTER

Mekanın menüsü dört ayrı tabaktan oluşuyor. Şef Jerome Banctel ve şef Murat Artukmaç misafirler için bütün hünerlerini ortaya serecek. Gece boyunca yemeğe DJ performans eşlik edecek.

Fiyatlandırma: Kişi başı 290 TL

BABYLON

Bablyon'nda elbette yılbaşına özel Oldies But Goldies partisi var... Saat 20.00′da başlayacak partinin giriş ücreti 20 TL.

ELEOS BEYOĞLU

Eleos, Beyoğlu’nda ziyafet gibi yılbaşı sofrası kurulacak. Köpoğlu, kabak tarama, Ayvalık usulü kabak, yengeç bacağı, ıstakoz kavurma, kestaneli fener kavurma en leziz seçenekler arasında. Mekanda o gece, DJ performansı da var. Kişi başı 150 TL.

LUCCA

Cevat Yıldırım’ın içkileri ve şef Willy Moya’nın enfes yemekleri bu gece sizlerle buluşuyor. Taze enginar ezmesi, kaides roll ve ördek roll, ördekli pappardelle enfes seçenekler arasında. Yılbaşı gecesi Lucca’nın popüler DJ’leri yine iş başında, birbirinden güzel parçalarla konuklarına eğlenceli dakikalar yaşatacak. Kişi başı 250 TL

KİVAHAN

Kivahan, yılbaşı gecesi için yöresel lezzetlerden oluşan bir sofra sunuyor. Mekanın menüsünde tarhanalı tavuk, hindi, yoğurt tatlısı gibi seçenekler bulunuyor. Kişi başı 175 TL

MİKLA

Mehmet Gürs imzalı menüde kuru bonfile & humus,ıstakoz, lagos, Trakya kıvırcık, cevizli fıstıklı baklava gibi seçenekler mevcut. Kişi başı 250 Euro

SUNSET

Özel menü, Dj kabininde Yener ve Tarık konukları coşturmak için hazır bulunacak. Kişi başı 600 TL

THE MARMARA TAKSİM

The Marmara Taksim yılbaşı gecesinde misafirlerini etkileyici dekorasyonu, Türk motifli bölmeleri ve doğal ahşap mobilyaları ile özel bir atmosfere sahip The Marmara Tuti Restaurant’ta ağırlayacak. The Marmara Taksim’de kutlamalar 24 Aralık 2013 tarihinde Noel yemeği ile başlayacak. Noel açık büfesinin ücreti, içecekler hariç 100 TL. 31 Aralık gecesi,  İstanbul’un enerjisinin hissedilebildiği bu mekanda yılbaşına özel açık büfe akşam yemeği verilecek. Yılbaşı açık büfe yemeğin ücreti ise, bir kadeh “Yaşasın” şampanya dahil, içecekler hariç 165 TL. 1 Ocak sabahı da aynı mekanda brunch servisi yapılacak. Yılbaşı gecesi otelde konaklayan misafirler 1 Ocak sabahı kahvaltı ya da brunch alabilecekler. Dışarıdan gelen misafirler için ise brunch fiyatı 125 TL.

THE MARMARA PERA

Yılbaşı gecesi The Marmara Pera’da bulanan Cafe Marmara, 90’lar temalı DJ performansı ile misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Cafe Marmara’da zengin yılbaşı menüsü, limitsiz yerli içki dahil 140 TL’den sunulacak. Konaklamalı yılbaşı paketinde ise Cafe Marmara’da limitsiz yerli içki dahil gala yemeği, 90’lar partisi, ertesi gün geç kahvaltı, terasta yer alan ısıtılmış açık havuzda çikolata ikramı ve müsaitlik durumuna göre geç çıkış imkanı sunuluyor. Paketin fiyatı iki kişi 250 euro. The Marmara Pera’da yılbaşı gecesi bir de hediye heyecanı yaşanacak. 2014 yılının 14. dakikasında belirlenecek bir çifte, otelde konaklama hediye edilecek.

HİTT PERA

Bütün yılın en hit parçalarının yanı sıra eski şarkılardan da oluşan oldukça ilginç bir play list hazırlayan DJ Mert Can’ın o gece kabinde sürpriz konukları da olacak. Saatler 00.00′a yaklaştığında darbuka şov eşliğinde yeni yıla girecek olan kulüpte, misafirler yeni yılın ilk dakikalarında ünlü miksolojist Öztürk Koca’dan muhteşem bir bar şov izleycek. Giriş o gece 50 TL ve bir içki de bedava.

DA MARIO

Balkabağı ve pırasa çorbası, ördek lazanya, levrek fileto, dana bonfile, vanilya kremalı tarttlı menü için kişi başı 250 TL.

FRANKIE

Yunan asıllı Şef’i Symeon Triantafyllou’nun hazırladığı özel yılbaşı menüsüyle misafirlerini karşılayacak olan mekanda, yemekten sonra canlı müzik ve ilerleyen saatlerde eğlenceli bir parti sizi bekliyor.Amuse Bouche Trio: Acıbiber& mango margarita, peynirmus & sucuk, domates konsome lokum.
Soğuk başlangıç: Ev yapımı dana dilimleri; sebze ‘carpaccio’, Kanlıca mantar turşu
Sıcak başlangıç: Tarak ve karides; rezene beğendi, aromatik köpükler
Sorbe: Ketel One – Satsuma granite; nane, misket limonu
Ana yemek: Trüflü risotto, otlu narenciye sos, semizotu- portakal- rezene salata veya ana yanak; morel ve kestaneragu, Romana usulu gnocchi, yer elması cipsleri
Tatlı: Zarfta tahin helva; Zacapa jöle, şam fıstık ile tarçın- sakızlı dondurma

Eğlence: Gece Selen Servi ve orkestrasının gösterisiyle başlayacak ve DJ performanslarıyla devam edecek.

Kişi başı 700 TL

ZARİFİ

Menüde; kaya koruklu ada ahtapotu, taze kuşkonmaz isli et tabağı, kestaneli beyaz lahana dolması, balzamik soslu bıldırcın filetosu, soya filizi ile tenpura soslu Mersin karidesi, soya soslu sarımsaklı mezgit filetosu var. Yılbaşı yemeğine; DJ, İlker Tandoğan’nın müzikleri, eski İstanbul şarkılarından Sefarad müziğine, Ermeni müziğinden Yunan müziğine, Oryantal’den Arap müziğine, Türk klasiklerinden Türkçe popa Yılbaşı gecesi için, özel olarak hazırladığı remixler eşlik edecek. Tütsü show, özel dans showları, zenne showları, oryantal dansöz show ve son olarak da davul show gecenin ilerleyen saatlerinde konukları eğlendirecek. Kişi başı 300 TL.

LACİVERT

Lacivert, Şef Hüseyin Ceylan yönetiminde yılbaşı gecesi için özel bir menü hazırladı.  hazırlanan menüde enfes tatlar sizleri bekliyor. Menüde, Minekop balığı, orman mantarları ve Ege otlarıyla doldurulmuş Vol-au-vent, iç pilavı eşliğinde ballı bademli, kayısılı ve çakal erikli fırında hindi rulo olacak. Kişi başı 350 TL.

FINE DINE

Fine Dine menüsünün içerisinde; balkabağı çorbası, antipasto üçlüsü, sebzeli lasagnetta, yılbaşı hindisi, satsuma shot ve son olarakta kestane şekerli poşe armut tatlısı var. Canlı müzik eşliğinde yeni yıla girmek isteyenler sınırsız yerli içki de dahil kişi başı; 110 Euro ile ödeyebilir.

İNCİRLİ MEYHANE

İncirli Şaraphane ve içinde yer alan özel davet odası Soul Room, yılbaşında özel davetlerinize ev sahipliği yapıyor. Projektör ve perde sistemi, slight sovu veya video gösterimleri için kullanılabiliyor. Mekanda, DJ, perküsyon, canlı müzik opsiyonları da mevcut.

HİNDİLER PARK BOSPHORUS HOTEL'İN TECRÜBELİ ELLERİNDEN

Yeni yıl sofralarının geleneksel yemeği yılbaşı hindisi, Park Bosphorus Hotel’in tecrübeli ve ünlü şefi Maximilian J.W Thomae tarafından baklava hamurunda iç pilav, glaze edilmiş kestane, bürüksel lahana ve yaban mersinli sos eşliğinde hazırlanıyor.

Aralık ayı boyunca Park Bosphorus Hotel’ den sipariş verebileceğiniz organik yılbaşı hindisi, sofralarınıza neşeyi ve lezzeti taşıyor. Yılbaşı gecesini dışarıda kutlamak isteyenler için ise, Park Bosphorus Hotel, Gümüşsuyu Restoran’ ta özel bir gece düzenleniyor. Mum ışığında romantik bir ortamda başlayan yemek, “Cumhur Cemaat ”orkestrasının eğlenceli ve kıvrak müzikleriyle devam ediyor.

Park Bosphorus Hotel içerisinde yer alan Park Patisserie, Tarihi “Park Pastanesi”nin unutulmaz lezzetlerini,  yılbaşının güzellikleriyle bütünleştiriyor. Ünlü şef Maximilian J.W tarafından yeniden yorumlanan geleneksel “Acıbadem” kurabiyesi, yılbaşına özel olarak hazırlanan kekler ve çikolatalar Park Patisserie içerisinde tatlı severler ile buluşuyor.

Yılbaşı gecelerinde özenle hazırladıkları sofrada hem sevdiklerine muhteşem bir ziyafet vermek hem de yorulmadan gecenin keyfini çıkarmak isteyenler 3 gün öncesine kadar hindi ve Park Patisserie’ den tatlı siparişi verebiliyor. Hindiler 55 TL/kg’den satışa sunuluyor.

Siparişleriniz için:+90.212.377 88 88 (ext. 5203) / www.parkbosphorushotel.com

SUSHİ PARTİSİ

Japon mutfağının büyük bir hayran kitlesine sahip lezzetlerinden sushi, yılbaşı partilerinin de son dönemdeki vazgeçilmezlerinden. Balık aşıklarına müdavimi olunacak lezzetler sunan Dardenia, sushi tutkunları için de tadına doyum olmaz bir avantaj hazırladı. Yılbaşına özel olarak, 90 adet sushi’nin yer aldığı Party Mix paketi 149,80 TL yerine 125 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

1 yorum: