25 Kasım 2013 Pazartesi

MORINI!

Bir alışveriş merkezi olarak değerlendirmeye çalışarak mağazalarıyla ön plana çıkmasını beklerken aslında bir 'Center' olarak konumlanan ve restoranlarıyla tercih sebebi olan Zorlu Center, ardı ardına restoran ataklarına hızla devam ediyor. New York’un önde gelen restoran gruplarından AltaMarea Group’u, Merrill Lynch’in eski başkanı Ahmass Fakahany  ile birlikte kuran Michael White, Zorlu Center’da açtığı restoranı "Morini" ile eşsiz yemeklerini bizlerle buluşturmaya başladı.

morini, zorlu center, AltaMarea Group, Ahmass Fakahany, Michael White, Catherine Zeta Jones, Brad Pitt, Angelina Jolie, Heidi Klum,

Yemek ve eğlence alanında şu an dünyanın en prestijli markaları arasında gösterilen Morini'yi Türkiye'ye kazandıran isimler ise, Başak Soykan, Yaprak S. Baltacı ve Aslı Sayar. Farklı sektörlerde yöneticilik kariyerlerinin ardından AltaMarea ile ortak kurdukları İstanbul Restaurant Venture şirketiyle sektörde yeniliklere imza atmayı hedefliyor.




morini, zorlu center, AltaMarea Group, Ahmass Fakahany, Michael White, Catherine Zeta Jones, Brad Pitt, Angelina Jolie, Heidi Klum,
Dekorasyonundan, servis kalitesine, bar programından, üniformalarına kadar New York ruhunu Zorlu Center’a taşımayı hedefleyen Morini, New York’lu ünlülerin Michael White favorilerini de menüsüne taşıyor.

Esquire dergisi tarafından da New York’un en etkili şeflerinden seçilen Michael White İtalyan mutfağının en iyi uygulayıcıları arasında yer alıyor.

Yarattığı lezzetlerle tüm dünyayı peşinden koşturan Michael White’in yemeklerine hayır diyemeyen ünlüler arasında Catherine Zeta Jones, Brad Pitt, Angelina Jolie ve  Heidi Klum varmış.

Morini'de, Sarah Jessica Parker’in favori makarnasını, Heidi Klum’un vazgeçemediği levreğini, stil ikonu Alexa Chung’in kokteyllerini tadabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder