30 Ekim 2013 Çarşamba

SILENT DISCO KONSEPTİ BU KEZ TEKTEKÇİ BEBEK'TE!

İlk olarak Tektekçi Alaçatı'da uygulanmaya başlanan kulaklıkla dans keyfi, bu sezon Bebek Tektekçi'ye taşındı... Tektekçi’nin Sennheiser ile yaptığı çalışmayla, Tektekçi Bebek’in terasında kablosuz kulaklıklar devreye giriyor ve yüksek kalitede, yüksek sesle müzik keyfi kesintisiz devam ediyor.


Tektekçi'yi bilmeyenlere hatırlatalım...

Tektekçi, ilk olarak İstanbul eğlence hayatının aktığı, Beyoğlu’nun en eğlenceli mevkii Tomtom Mahallesi’nde, içkinin eğlencesini denemek, 100’ün üzerindeki shot çeşidini tek tek tattırmak için açıldı. Kısa sürede Alaçatı Tektekçi ile yazın da en neşeli mekanı oldu. 2012 yılının Aralık ayında ise hem Ankara, hem de Bebek Tektekçi konuklarını ağırlamaya başladı.

Tektekçi’de Tatlı, Acı, Ekşi, Sert, Tatlı Ekşi, Tatlı Sert, Klasikler, Dümdüzler, Osmanlı Şerbetleri, Tektekçi Yapımı Votkalar, Alkolsüzler ve Frozen’lar olmak üzere 12 farklı kategoride birçok özel tarif bulunuyor. Bu eşsiz lezzetler kimi zaman deney tüpleri, reçel şişeleri, şırıngalar, balonlar, huniler içinde, kimi zaman anneannenizin evinde gördüğünüz likör şişeleri ve bardaklarında, kimi zaman da klasik shot bardaklarıyla tüketilebiliyor.

Adres: Bebek Mah. Cevdet Paşa Mah. Manolya Sok. No:1 Bebek
facebook.com/tektekci.shotbar 
twitter.com/tektekci 
www.tektekci.com.tr 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder