11 Eylül 2013 Çarşamba

HALAT BY DİVAN

Haliç kıyısına konumlandırılan yepyeni bir restoran Halat Restaurant... Tarihi yarımadaya tanıklık eden mekan denize sıfır konumuyla ve gurme lezzetleriyle kısa sürede gözde mekanlardan olacak gibi.

Rahmi M. Koç Müzesi içerisinde yer alan Halat Restoran konumu ve dekorasyonuyla oldukça dikkat çekici. Mekânın üzerini tamamen kaplayan ve tüm görkemiyle açılan yelkenli brandaları misafirleri büyülü bir ambiansa davet ediyor. İç dekorasyonda masalar ve duvarlar bordo rengi ile bezenmiş, duvarlar ise maket yelkenliler ile süslenmiş.



Mutfağı ise, şeflerinin birikimi ve hünerli elleriyle hazırladıkları Divan klasikleriyle Akdeniz lezzetlerini buluşturuyor. Restoranın menüsünde; Halat ve Divan salataları gibi sağlıklı seçeneklerin yanı sıra, fırınlanmış mercan balığı kebap gibi sıradışı ve ağır ateşte pişmiş dana kürek gibi geleneksel lezzetler de yer alıyor.

Pazar günleri 10.00 – 13.00 saatleri arasında, misafirlere açık büfe kahvaltı sunuluyor. Şehrin içinde ama şehirden bir o kadar uzakta hissi veren denize sıfır konumuyla Halat by Divan, bütün haftanın iş yorgunluğunu atmaya yardımcı oluyor. Zengin içeriğiyle kahvaltıyı bir lezzet şenliğine dönüştüren açık büfenin kişibaşı fiyatı ise 49 TL.

Muhteşem manzarası ve seçkin lezzetleriyle, özel davet ve organizasyonların da düzenlenebileceği Halat Restoran, iç mekânda 100 kişilik, dış mekânda ise 230 kişilik kapasiteye sahip. Aklınızda olsun Halat Restaurant, özel organizasyonlara, dost sohbetlerine ve iş toplantılarına ev sahipliği yapıyor.

Halat by Divan, kapalı olduğu Pazartesi günleri hariç her gün 10.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Restoranın, kendine ait ücretsiz otoparkı da bulunuyor.


Halat by Divan: 0212 369 66 16

Rahmi M. Koç Müzesi Hasköy Caddesi No: 5 Hasköy - İstanbul Müzesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder