12 Nisan 2013 Cuma

TEKTEKÇİ BEYOĞLU'NDAN HABERLER VAR!


İlk olarak İstanbul eğlence hayatının aktığı, Beyoğlu’nun en eğlenceli mevkii Tomtom Mahallesi’nde açılan Tektekçi, birbirinden lezzetli 100 lezzetli shot çeşidiyle eğlence hayatına bence çok zekice bir yenilik getirdi! Eee tabi hepbirlikte bunu karşılıksız bırakmadık ve Tektekçi'leri teker teker yaydık:)

Şimdi ise başka bir yenilikle birbirinden iddialı shot’larını enerjik playlist’iyle tamamlayan Tektekçi, Türk Rock müziğine doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor. Tektekçi Beyoğlu’nda Türkçe Rock geceleri 17 Nisan’da başlıyor!



Erkin Koray, Barış Manço, Cem Karaca, Duman, Ünlü, Şebnem Ferah, Pentagram, Hayko Cepkin, Mor ve Ötesi, Gripin, Özlem Tekin, Redd, Athena, MFÖ, Moğollar, Emre Aydın, Teoman, Vega, Kargo, Manga, Can Bonomo, Yüksek Sadakat, Model, Bulutsuzluk Özlemi gibi Türk Rock müziğine imza atmış isimlerin unutulmaz şarkıları  sürpriz isimler tarafından Tektekçi Beyoğlu’nda yankılanacak.


Tektekçi nerelerde? 

Kısa sürede Alaçatı Tektekçi ile yazın da en neşeli mekanı oldu. 2012 yılının Aralık ayında ise hem Ankara, hem de Bebek Tektekçi konuklarını ağırlamaya başladı.

Tektekçi’de Tatlı, Acı, Ekşi, Sert, Tatlı Ekşi, Tatlı Sert, Klasikler, Dümdüzler, Osmanlı Şerbetleri, Tektekçi Yapımı Votkalar, Alkolsüzler ve Frozen’lar olmak üzere 12 farklı kategoride birçok özel tarif bulunuyor. Bu eşsiz lezzetler kimi zaman deney tüpleri, reçel şişeleri, şırıngalar, balonlar, huniler içinde, kimi zaman anneannenizin evinde gördüğünüz likör şişeleri ve bardaklarında, kimi zaman da klasik shot bardaklarıyla tüketilebiliyor.

Eğlence deneyiminin en keyifli halini yansıtan Tektekçi ayrıca, XII. Time Out İstanbul / Efes Pilsen Yeme İçme Ödülleri’nde En İyi Bar ödülünün sahibi oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder