18 Nisan 2013 Perşembe

101 İSTANBUL LEZZET FESTİVALİ 28 NİSAN'DA!


Dikkat etmişsinizdir, artık yeme-içme dünyasında çok farklı gelişmelere tanık oluyoruz. Öncelikle daha bilinçli birer tüketici olmaya başladık.  Yeme-içme sektöründe yer alan birçok işletme ise çıtaları artırmaya başladı. Bununla birlikte etkinliklerin de sayısı çoğaldı. Bunlar iyi gelişmeler... Ve işte yeni bir festival daha; 101 İstanbul Lezzet Festivali... 28 Nisan'da Esma Sultan'da...Saat 13.00'da.

Ayaküstü lezzetlerinden, İstanbul'un kozmopolit hayatında kendine yer bulmuş Avrupai tatlara, Uzak Doğu yemeklerinden Anadolu lezzetlerine, İstanbul'un renkli yeme-içme sahnesini oluşturan vazgeçilmez lezzetleri ve mekânları 101 İstanbul Lezzet Festivali'nde...

Damak tadına düşkün İstanbulluları buluşturan ve MasterCard ana sponsorluğunda gerçekleşen 101 İstanbul Lezzet Festivali, 28 Nisan Pazar günü eşsiz Boğaz manzarasına sahip Ortaköy The Marmara Esma Sultan'da İstanbullular'a paha biçilemez bir deneyim sunuyor.

Lounge FM’in müzikleriyle tüm gün parti havasında geçecek festivalde eşsiz bir tadım deneyiminin yanı sıra sizi sohbetler, tadımlar, workshoplar ve gün sonunda bir  after party bekliyor.

Etkinliğin bilet fiyatları 101.00 TL, Master Card sahiplerine ise 82.75 TL...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder