5 Mart 2013 Salı

İŞTE BIG CHEFS'İN SÜRPRİZİ!


Big Chefs'in göz bebeği, ilk şubesi Etiler yenilendi! Big Chefs Etiler yeni konsepti Big Chefs Studio ile dün akşamdan itibaren hizmet vermeye başladı. Akşam içimizdeki merak duygusunu dindirmek adına buradaydık... Yenilenen mekan, menüsüyle dikkat çekiyor. Özellikle kahvaltı mekanlarının ciddi bir rakibi olacağını düşündüğüm Big Chefs Studio, ana yemekten, pizzalarına, makarnalarından tatlılarına kadar birçok yeni lezzeti dikkat çekici sunumlar eşliğinde sizlerle buluşturuyor. Ana yemek konusunda oldukça kararsız kalacağınızı tahmin ettiğim için size bir sır vereyim bence fıstıklı köfteyi özellikle tercih etmelisiniz:))) Güzel sunumu ve lezzetiyle aklınızı başınızdan alacak.

İster yemek ister kahvaltılarında sundukları ürünlerini yerli üretimden destek alan Big Chefs, beğendiğiniz lezzetleri çok uygun fiyatlarla satın almanızı da sağlıyor. Bu geniş ürün gamında zeytinyağ çeşitlerinden reçel çeşitlerine kadar birçok lezzet yer alıyor.


Güne keyifle, sıcacık bakery ürünleri ve taptaze bir kahve ile başlamayı tercih edenler için Big Chefs Studio gayet iddialı! Big Chefs Studio’da gün kruvasan, zencefilli muffin ve taze kahve ile başlıyor.

Güne sıcacık, taptaze, fırından çıkmış ve eşsiz lezzetteki bakery ürünlerinin yanı sıra özlenen yöresel tatlar eşliğinde geniş bir kahvaltı alternatifi ile başlamak isteyenlerin kısa zamanda favori mekanı olmaya aday Big Chefs Studio, kahvaltıyı bir keyfe dönüştürüyor.

Big Chefs Studio’da güne keyifle ve enerjiyle başlamak için kruvasanlar, farklı alternatifte muffinler gibi günlük taze bakery ürünleri ve sıcacık kahveler, acelesi olanlara da aynı lezzet deneyimini yaşatmak üzere take-away imkanı ile satışa sunuluyor.

Günün her saatinde yaşayan, yöresel ve mevsimsel malzemeler kullanılarak çok özel lezzetlerin ortaya çıktığı Big Chefs Studio, Big Chefs’in en çok tercih edilen lezzetlerini muhafaza ederken yeni lezzetleri denemek için de çalışmalarına burada devam ediyor. Big Chefs Studio,  günün her saatinde yaşayan, canlı, menüsündeki yepyeni tarifler ve samimi dekorasyonu ile şaşırtıcı ve sürprizlerle dolu, yöresel ve mevsimsel malzemeler kullanılarak çok özel lezzetlerin ortaya çıkacağı bir AR-GE mutfağı olarak bambaşka bir konseptle konuklarının karşısına çıkıyor.

Dört mevsim kullanılabilen kocaman yemyeşil bahçesi, özel davetler için tercih edilebilen lounge alanı ve günün temposuna göre değişen ve keyif katan müzikleriyle Big Chefs Studio, farklılık arayanlara kaliteyi sunuyor. Günün üç öğünü kabuk değiştiren Big Chefs Studio’da, menüden dekorasyona, müzikten konsepte kadar mekanı farklı kılan birçok ayrıntı değişiklik göstererek misafirlere gün içinde farklı bir soluk aldırıyor

Adres: Nispetiye Cad. No:89 Etiler
www.bigchefs.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder