3 Şubat 2013 Pazar

AH SEVGİLİLER!...

Her yıl bıkmadannnnn usanmadannnnnn kutlanan Sevgililer Günü'nü biraz araştırayım dedim. Bu günün kökeni Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanıyor. 'Valentine' ismindeki bir din adamının adına ilan edilmiş bir bayram günü olarak ortaya çıkmış. Şubat ayı ortasının aşk ile ilişkisi antik çağlara dayanıyormuş. Antik Yunan takvimlerinde, Ocak ayı ortası ile Şubat ayı ortasının arasında kalan zaman 'Gamelyon' ayı olarak adlandırılmış.  Gamelyon ayı Zeus ile Hera'nın kutsal evliliğine adanmış.

14 Şubat'ta genç erkeklerin genç kızların isimleri yazılı kuraları çekerek bayram boyunca 'çift' olma alışkanlığı edinilmiş. O zamanları bilemem ama bayram artık ne kadar sürüyorsa ve o süre boyunca eğer sevgili kalınıyorsa günümüz ilişkilerin süresini göz önünde bulundurursak eminim o zaman ilişkiler daha karlıdır:)

Neyse, eşinizle, sevgilinizle, sevdiklerinizle bu özel günü normalden farklı kılabilmek adına naçizane önerilerim;

BIG CHEFS TARABYA

Keyifli atmosferi ve Şubat ayına özel ‘aşk’ dolu sürprizleriyle Big Chefs Tarabya, Sevgililer Günü’nde de muhteşem lezzetleriyle, romantik ortamında aşklara ortak oluyor.

Yılın 365 günü, günün her saati, en lezzetli yemekleri, en taze ekmekleri ve en özel tatlıları sunan Big Chefs, Sevgililer Günü’nü aşıklar için unutulmaz kılıyor.

Büyük Şefler’e özel ‘Yavaş ve Rahat’ bir kahvaltı ile güne başlayarak kış aylarına özel içleri ısıtacak lezzet alternatifleri ile günün her saati keyifli vakit geçirme imkanı sunan Big Chefs Tarabya, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı menüsüyle Büyük Şefler’in ruhunu aşk dolu tabaklara yansıtıyor. Aşklarını paylaşanların lezzetleri de paylaşmaları için hazırlanan ‘Avokado marineli karides, ılık keçi peynirli kabak rulosu, kişniş ile tatlandırılmış balık börek,  tekila ve lime aromalı soğuk nar çorbası’ndan ‘Ballı teriyaki soslu dana antrikot’a, ‘Fırınlanmış somon provencale’den ‘Trüf aromalı dağ mantarları ve otlu rotolo’ya kadar uzanan Sevgililer Günü menüsü, farklı lezzetler tatmak isteyenleri Big Chefs Tarabya’da bekliyor. Keyifli bir yemeğin ardından ise Big Chefs markası için özel olarak hazırlanan pembe şampanya ‘Big Flirt’ eşliğinde yenilecek ‘Çilek parçalı ve Hindistan cevizi soslu yumuşak dağ meyveli macaron’lar tatlı düşkünleri için fark yaratacak!
Sevgililer Günü’nün atmosferine uygun müzikler ise tüm Big Chefs şubelerinde çiftleri romantizmin doruklarına taşıyacak ve yüzlere sıcak bir gülümseme katacak.

Big Chefs Sevgililer Günü Menüsü:

BAŞLANGIÇ
Avokado marineli karides, ılık keçi peynirli kabak rulosu, kişniş ile tatlandırılmış balık börek,  tekila ve lime aromalı soğuk nar çorbası

ARADA
Trüf aromalı dağ mantarları ve otlu rotolo;  enginar, semizotu ve limon yağı ile

ANA YEMEK
Ballı teriyaki soslu dana antrikot; karamelize taze patates püresi ve kajun fıstıklı fasulye
veya
Fırınlanmış somon provencale; mini ıspanak yaprakları ve balkabaklı kinoa salad

TATLI
Yumuşak dağ meyveli macaron, çilek parçaları ve hindistan cevizi sos

Adres: Yeniköy Caddesi No: 80 Tarabya - İstanbul
Telefon: 212 262 7070

OZAN ÇOLAKOĞLU

Şarkıların gizli kahramanı ünlü aranjör ve DJ Ozan Çolakoğlu, 14 Şubat’ta İzmir’in sevilen mekanı Ambiance’da aşıklarla buluşuyor. Ozan Çolakoğlu, bu özel günde İzmir’de sergileyeceği aşk dolu performansıyla muhteşem bir geceye imzasını atacak. 1991 yılından bu yana Türkiye’nin en önemli sanatçılarının albümlerinin kalbi olan DJ ve aranjör Ozan Çolakoğlu, 14 Şubat gecesi İzmir’in gözde mekanlarından Ambiance’da birbirinden özel aranjelerini aşkın dinamizmini yaşamak isteyen sevgililer için çalacak. Sevgililer Günü’nün heyecanını İzmir’de yaşamak isteyenler için unutulmaz bir performans hazırlayan Ozan Çolakoğlu 22.00- 24.00 saatleri arasında enerjisini ve yaratıcılığını aşıklar için şarkılarına yansıtacak! Ozan Çolakoğlu Hakkında: http://www.ozancolakoglu.com/


ASİTANE

"Ziyafet-i İd-i Adha” (Kurban Bayramı Ziyafeti), Osmanlı’da Balık ve Mahsûlât-ı Bahriyye gibi menüleriyle Osmanlı saray mutfağının unutulmuş tatlarını lezzet meraklılarının beğenisine sunan Asitane Restaurant, zengin menülerine son olarak Sevgililer Günü’ne özel "Mahbub ve Mahbubeler Menüsü'nü" ekliyor.

İmparatorluğun farklı mutfak kültürleriyle yoğrulmuş Osmanlı saray mutfağının en ihtişamlı tatlarını günümüze aktaran Asitane, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı “Mahbub ve Mahbubeler” menüsünü lezzet meraklılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. 

Yeni menüsünü Osmanlıca’da ‘sevilen, muhabbet duyulan’ anlamına gelen ‘mahbub’ ve ‘mahbube’ sözcükleriyle adlandıran Asitane Restaurant; menüde yer alan lezzetleri de Topkapı Sarayı kayıtları, Helvahane-i Amire defteri  (1608-1767) ve 1889 yılında basılan ‘’Mecma-ül Adab’’ kayıtlarından yola çıkarak hazırladı.  

Asitane; Bizans döneminde Eski Sur’un dışında inşa edilen Kariye Müzesi’nin ve Osmanlı yapısına sadık kalınarak inşa edilen binasıyla 20 yılı aşkın süredir konuklarına hizmet vermeye devam ediyor. 

“MAHBUB ve MAHBUBELER MENÜSÜ”
ÇORBA
İskorpit Balığı Çorbası (1539)

SOĞUK GİRİŞLER 
Karidye Pilakisi (XV. y.y.)- Karides, havuç, soğan, sarımsak ve sirkeli zeytinyağlı pilaki.
Gerdaniye – Sebze ve baharatlarla lezzetlendirilmiş kuzu gerdan sarması, siyah erik asidesiyle
Hums Lokması, (1469) - Kuş üzümlü, çam fıstıklı ve tarçınlı nohut ezmesi. 
*Kadeh Narince

SICAK GİRİŞ
İstiridye Külbastısı 

ANA YEMEK SEÇENEKLERİ
 Pekmezli Ayva Dolması (1539) - Zırhla kıyılmıs kuzu ve dana kıyması, pirinç, baharlı bitkiler, çam fıstığı, kuş üzümü ve pekmezli fırında ayva dolması
*Kadeh Shiraz
Veya
Mahmudiye (1539) – Bal, tarçın ve karanfille lezzetlendirilmiş, Rezaki üzümü, kayısı ve bademli piliç yahnisi, dane-i sarı ile  
*Kadeh Sultaniye-Emir

TATLILAR
Levzine (1539) - Badem helvası
Zerde (XV. yy.) - Safranla lezzetlendirilmis sütlü zerde
 *Kadeh Moskado

* Bu özel günde size Kanun ve ud eşliğinde aşk şarkıları eşlik edecektir. Menü fiyatı 2 kişi şaraplar dahil 190 TL...


THE DOORS GROUP

Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren 20 markasıyla farklı zevklere farklı konseptler sunan İstanbul Doors Group, tüm butik ve zincir restoranlarında sunduğu farklı alternatiflerle, unutulmaz bir Sevgililer Günü vaat ediyor. Kitchenette, Mama, Carlotta, Raika, Anjelique, Vogue, A’jia, Da Mario, Gigi, Zuma ve Ca’d’Oro’da Sevgililer Günü için hazırlanan avantajlı menüler, lezzetli sürprizler ve müzik performansları bu özel günü daha da özel kılmak için sizi bekliyor.

İstanbul Doors Group restoranlarında bu Sevgililer Günü bambaşka olacak! 14 Şubat boyunca, Kitchenette, Mama, Carlotta, Raika, Anjelique, Vogue, A’jia, Da Mario, Gigi, Zuma ve Ca’d’Oro restoranlarının hepsinde tatlı bir sürpriz, özel bir Sevgililer Günü lezzeti ya da unutamayacağınız bir müzik performansı sizi bekliyor. Sevgililer Günü’nde tüm Kitchenette ve Mama şubelerinde kalpli kurabiyeler ve romantik rüzgarlar estirecek aşk şarkıları konuklara eşlik edecek. Şehrin en hızlı lezzet adresi Carlotta şubelerinde ise bu özel gününüz için çikolata ve cookie’lerin yanı sıra İstanbul Doors Group Executive Chef Ar-Ge Direktörü Julien Maisonneuve’un hazırlayacağı çiftlere özel Sevgililer Günü tatlısı servis edilecek.

DJ performanslarının gece boyunca aşıkların kanını daha da kaynatacağı ve benzersiz lezzetler sunan Sevgililer Günü menüsü Türk mutfağının yeni temsilcisi Raika’da 150 TL, menüsünde ve dekorasyonunda Fransız esintileri sunan GiGi’de 125 TL, Japon mutfağının değişmeyen adresi Zuma’da ise 225 TL olacak. Istanbul Doors Group’un diğer butik restoranlarından, İstanbul’un en gözde mekanlarından Vogue’da Sevgililer Günü menüsü 200 TL, İstanbul gece hayatının değişmeyen adresi Anjelique’te 200 TL, İtalyan mutfağının klasikleşen adresi Da Mario’da 150 TL, dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan Ca’d’Oro’da 150 TL, benzersiz İtalyan lezzetleriyle vazgeçilmez adresiniz olan Gina’da 125 TL olacak.

Kanlıca’daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restoran olarak hizmet veren A’jia’da Boğaz manzarası eşliğinde bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenlere özel hazırlanan Sevgililer Günü paketinde ise girişte kadeh şampanya, yemek, odalarda gül ve kalp şeklinde çikolatalar yer alıyor. Ayrıca A’jia’da backround müzik ve keman eşliğinde muhteşem lezzetlerle aşkınızı taçlandıracak romantik akşam yemeği sizi bekliyor. Fiyatı:175 TL. A’jia’nın size unutulmaz  bir Sevgililer Günü vadettiği sürprizlerle dolu özel konaklama paketlerinin fiyatları ise 700 euro ile 1000 euro arasında değişiyor.

www.istanbuldoors.com

BILLIONAIRE CLUB


Billionaire Club “Fabulous Wednesday”  konsept partileri Sevgililer Günü’nde de tüm hızıyla devam ediyor.  Bu özel günde Billionaire Club “Aşk”a kapılarını açıyor. Erken bir Sevgililer Günü yaşatacak olan Billionaire Club, 13 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceği “Aşka Hazırlık” partisi ile sevgililere unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Dj İlker Evci’nin muhteşem müzikleriyle renklenecek partide, Billionaire Club’ın şık ve ışıltılı atmosferinde sevgilinizle eğlencenin tadını çıkaracaksınız.








NİŞANTAŞI JUNO

Juno özel tarifleri, Nişantaşı'nın göbeğindeki sakin bahçesi ve leziz kokteylleriyle açıldığı günden beri Nişantaşı’lıların yükselen yıldızı oldu. Samimi ortamı ile  Juno, 14 Şubat Perşembe günü  sevgililer günü çılgınlığına bir alternatif öneriyor. Sevgililer gününde arkadaşlarınızı da alıp gidebileceğiniz, medeni haliniz her ne olursa olsun sevgi için  kadeh kaldırmak isteyenlerin doğru adresi oluyor. Gelin bu sevgi dolu günde  Juno’nun birbirinden güzel kokteyllerden biri ile akşamınıza farklı bir renk katın. Medeni haliniz ne olursa olsun kalbiniz sevgi ile dolması dileğiyle...

Özel kokteyller: 

Darth Vader - Vodka, Taze Sıkılmış Misket Limonu Suyu, Krema
Han Solo - Vodka, Blue Curaçao, Cardinal Melon, Ananas Suyu
R2D2 - Viski, Vermuth, Cointreau
Princess Leia - Gin, Vermuth, Taze Sıkılmış Portakal Suyu

Adres: Mim Kemal Öke Caddesi 15, Nişantaşı
Telefon: (0212) 291 57 23

PERA PALACE

Büyüleyici atmosferi ile İstanbul’un en romantik oteli tarihi Pera Palace Hotel, Jumeirah Sevgililer Günü’nde, çiftlere özel saatler vaat ediyor. 14 Şubat’ta unutulmaz bir gün geçirmek isteyen aşıklar, farklı konaklama paketlerinden birisini tercih edebilecekleri gibi, Kubbeli Salonda’ki Sevgililer Günü  çay saatine katılabilir; kristal çay bardakları, gümüş çatal bıçaklar ve aşk temalı zengin açık büfe ile İlham Gencer’in aşıklara özel çalacağı piyanosu eşliğinde baş başa romantik dakikalar geçirebilirler.

Dileyen çiftlerse yüz yılı aşkın bir süredir nice aşıkların buluşma noktası Patisserie de Pera’dan kalp şeklindeki aşk makaronları ve cup keklerle aşklarını ifade etmenin en tatlı yolunu bulabilirler.

Başbaşa unutulmaz bir akşam geçirmek isteyen çiftler ise özel dekore edilmiş Agatha Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde Executive Chef Arif Kemal Doğan’ın hazırladığı, yemek sonrası bayanlara kırmızı bir gülün de hediye edileceği romantik bir akşam yemeği yiyebilirler.

Pera Palace’ta akşam yemekli konaklama paketi  

Bu paketi tercih eden çifler, isteklerine göre Deluxe Pera mazaralı veya Deluxe Haliç manzaralı odalarda birer kadeh rose şampanya ve çikolata ile kaplanmış çilekler ile karşılanıp, Agatha Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde gerçekleşecek beş aşamalı akşam yemeğine katılabilir. Dileyen çiftler bu ayrıcalığı Pera Palace’ın zengin şarap kavından seçecekleri en özel şaraplarla zenginleştirebilirler. Çiftler konaklama ertesi sabahlarına, pakete dahil olan sabah kahvaltısı ile devam edebilirler. Deluxe Pera mazaralı oda fiyatı 365 Euro + KDV iken Deluxe Haliç manzaralı oda 415 Euro + KDV ile misafirlerin hizmetinde…

Yemeksiz konaklama paketi

Sevgililer Günü akşamını Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın romantik atmosferinde akşam yemeği almadan tercih eden konuklar için yarattığı özel pakette çiftler, Deluxe Pera manzaralı veya Deluxe Haliç manzaralı odalarda birer kadeh rose şampanya ve çikolata ile kaplanmış çilekler ile karşılanacaklar. Ertesi sabah ise pakete dahil olan sabah kahvaltısı ile  günü karşılayabilirler. Deluxe Pera mazaralı oda 225 Euro+KDV, Deluxe Haliç manzaralı oda 275 Euro+KDV

** Pera Palace Hotel, Jumeirah’da konaklayan tüm çiftlere Pera Spa by Spa Soul’da %20 indirim uygulanacaktır.

Agatha Restaurant’ta 14 Şubat Akşam Yemeği

14 Şubat Perşembe akşamı Agatha Restaurant’ın büyüleyici atmosferinde sunulacak olan canlı müzik eşliğindeki, şarap eşlemeli alınabilen beş aşamalı akşam yemeğinin çiftler için içecekler hariç, KDV dahil özel fiyatı 450 TL.

Sevgilisi ile birlikte unutulmaz anlar geçirmek isteyen herkes, Sevgililer Günü ruhuna uygun bir atmosfer ve birbirinden romantik seçeneklerin sunulduğu Pera Palace Hotel; Jumeirah’da rüya gibi bir gün geçirecek.

www.jumeirah.com
facebook/Pera Palace Hotel Jumeirah
twitter.com/perapalace

ORIENT BAR

Kralların, kraliçelerin, gizli casusların, politikacıların, sanatçıların yüzyıldır uğrak yeri olan Orient Bar; 11-17 Şubat tarihleri arasında sevgilileri ağırlıyor. Aşkınızı ifade etmenin en romantik yolu şampanya ve çilek bu özel günde çiftlere aşklarını bir kez daha ilan etme fırsatı veriyor. Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın en özel köşelerinden birisi olan, dekorasyonuyla geçmişin esintisini günümüze taşıyan Orient Bar’ın gizemli atmosferinde iki kadeh Prosecco Şampanya ve sıcak çikolata kaplı çilek tabağı 65 TL’den satışa sunuluyor. Üstelik 14 Şubat’ı kaçırdım diye üzülmeyin. Aşkınızı ifade etmenin en özel yolunu sunan bu keyifli kampanya 11-17 Şubat tarihleri arasında devam edecek.

www.jumeirah.com
 facebook/Pera Palace Hotel Jumeirah
twitter.com/perapalace

FRATELLI LA BUFALA/ TRUMP TOWERS

Fratelli La Bufala Trump Towers, misafirleri için aşk ve nostalji dolu bir Sevgililer Günü programı hazırlıyor. DJ Serhan Başbahçıvan’ın eşliğinde Pikapta dönen zamana meydan okuyan 45’likler, dönemin en güzel yerli yabancı şarkıları seslendirilirken, Fratelli La Bufala Trump Towers Sevgililer Günü özel mönüsü ile misafirlerine unutulmaz lezzetler sunuyor.

Müzikten dekorasyona, yemekten tatlıya kadar her detayın aşkı anımsatacağı Fratelli La Bufala Trump Towers, Sevgililer Günü’nde özel mönüsü ve 45’lik gecesi ile misafirlerini özenle hazırlanmış bu çok özel bir geceye davet ediyor. Yerli içki dahil kişi başı 125 TL olan gece de, tüm misafirler aşka ve müziğe doyuyor.

Sevgililer Günü Menüsü 

Aşk Kokteyli  Sihirli Aşk Şampanya ve çilek püresi
Aşk Kıvılcımları Tadı Somon Tartar (Tunç meyveler ile marine edilmiş, Norveç somon ,  avokado ve havyar ile)
Aşkın Sıcaklığı  Kızarmış Barbun Balığı (Kabak çiçeği,barbun balığı,portakal sos,ekşi ve bıldırcın yumurtası ile Izgara Bonfile Izgara  bonfile, patates kek, sote ıspanaklı, fırınlanmış dağ mantarı yahnisi, kırmızı şaraplı kestane sos ile.

Veya

Fırında Somon Portakal ve rezene ile fırınlanmış norveç somonu, mevsim sebzeleri ile

Son Dokunuş ve Aşkın Rengi

Çilekli beyaz çikolatalı pasta.

Rezervasyon: Trump Towers Fratelli La Bufala -  0212 347 99 00

FRATELLI LA BUFALA/ AKBATI

Fratelli La Bufala Akbatı, sevgilisinin kalbini fethetmek isteyenlere aşk dolu bir Sevgililer Günü programı hazırlıyor. Müzikten dekorasyona, yemekten tatlıya kadar her detayın aşkı anımsatacağı Fratelli La Bufala Akbatı misafirleri, kapıda şampanya ikramı ile karşılanacak. Tüm bayanlara aşkın rengi kırmızı gülün hediye edileceği gecede gitar melodileri eşliğinde en güzel aşk şarkıları çalınacak.

Executive Chef Adem Kahraman’dan sevgililere özel “Heart Cookies”

Fratelli La Bufala Akbatı, dünya üzerindeki tüm Fratelli’lerde servis edilen menüsünü muhafaza ederken, Executive Chef Adem Kahraman’ın özel günler için hazırladığı lezzetlerle de menüsünü çeşitlendiriyor. Chef Kahraman, Sevgililer Günü’nde özel olarak hazırlamış olduğu “Heart Cookies”leri o gece tüm sevgililere ikram edecek.

Rezervasyon: Bahçeşehir Akbatı Fratelli La Bufala – 0212 500 3731


GO MONGO

Go Mongo’nun Asya steplerinden Türkiye’ye taşıdığı Moğol lezzetleri, tüm lezzet kaşiflerinin damağında yer etmiş durumda. Yeni lezzetleri keşfetmekten zevk alanların mutfağı Go Mongo, sürekli yenilediği menüsüyle olduğu kadar misafirlerine sunduğu sürprizlerle de iddialı.

Yaklaşan Sevgililer Günü programınızın bir köşesine, Go Mongo’da muhteşem bir yemeği eklerseniz, sıcak bir karşılama ve asla unutulmayacak bir yemek deneyimi sizleri bekliyor.

Go Mongo Sevgililer Günü’nde çiftler için çikolata eşliğinde sıcak bir karşılama hazırladı. Sevgililer Günü mutluluğunuz da yine Go Mongo’da ölümsüzleşiyor. Sevgilinizle birlikte geçireceğiniz mutlu dakikalar fotoğraflanarak Polaroid formatında sizlere hediye ediliyor. Böylece Sevgililer Günü coşkusu sürekli hatırlanacak bir mutluluğa dönüşüyor.

Sevgilinizle Go Mongo’nun tadına doyum olmaz lezzetlerini tadarken, bir yemekten daha fazlasını deneyimlemek istiyorsanız, 14 Şubat günü Go Mongo restoranlarına davetlisiniz.

COCOAS CHOCOLAT İSTANBUL


COCOAS CHOCOLAT İSTANBUL, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı çikolata kutularında, çikolata lezzeti ile kırmızı gülü bir arada özel bir konseptle sunuyor.

El yapımı ve katkısız çikolatalarıyla adını duyuran, %100 gerçek Belçika çikolatası COCOAS CHOCOLAT İSTANBUL, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel farklı bir kutu konsepti hazırladı. COCOAS CHOCOLAT İSTANBUL, içerik olarak da Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı çikolata kutusuna kırmızı gülü ve sevgilinize özel mesajınızı yazdırabileceğiniz altın varaklı not kartı da ekleyerek sevgililer günü için farklı bir hediye seçeneği oluşturdu.

OCOAS CHOCOLAT İSTANBUL bu konsept ile birlikte aşkı anlatmanın en iyi yol olan kırmızı gül ile çikolatanın lezzetini buluşturmayı hedefliyor. Kutunun perakende fiyatı olarak 85 TL’den satışa sunulacağı açıklandı.                

Sevgilisine duyduğu aşkını farklı bir konseptle ifade etmek isteyenler, kırmızı güllü çikolataları, şirketin web sitesi www.cocoaschocolat.com üzerinden online olarak satın alabilecekler.

MARIE ANTOINETTE CHOCOLATIER


14 Şubat’ın büyüsü, Marie Antoinette Chocolatier’in tutkuyu yansıtan çikolatalarında canlanıyor. Marie Antoinette Chocolatier’in masalsı çikolata dünyası, sevgiliye olan aşkınızı çikolatanın lezzetli dilinde ifade ediyor.

Marie Antoinette Chocolatier, 14 Şubat için sevgililere özel tadına doyum olmaz bir lezzet hazırladı. Gül ve şeftali aromalı çikolatalar, sevgilinize olan en derin duygularınızın ifadesi olacak. Sevgililer Günü’nde sevdiğinize ikram edeceğiniz Marie Antoinette lezzetleri size tadımlık tutkuyu yaşatacak ve kalplerde yıl boyunca iz bırakacak.

Yapımında hiçbir koruyucu ve katkı maddesinin kullanılmadığı Marie Antoinette Chocolatier ürünleri, günlük olarak üretiliyor ve yapımında, Belçika’dan gelen malzemeler ile Paris’ten gelen meyve özleri ve süslemeler kullanılıyor. Haute couture çikolatanın eşsiz markası Marie Antoinette Chocolatier’nin gül ve şeftali aromalı enfes çikolatası Sevgililer Günü’nde tutkuyu damağınıza getirecek…

GÜLLÜOĞLU- SÜRPRİZ KURABİYELER

Efsanelere göre Romalı askerlerin evlenmesinin yasak olduğu dönemlerde gizlice evlenmelerine yardım eden Aziz Valentine için atfedilen 14 Şubat Sevgililer Günü tüm dünyada sevgililerin en mutlu günü oluyor. Aşıkların birbirlerine aldığı hediyelerle renklenen Sevgililer Günü’nde geçmişi 1871 yılına uzanan Güllüoğlu da her yıl birbirinden özel tatlarla kalpleri fethediyor.

Birlikte olunan anları tatlandıran Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, sevgililer gününde de sevdiğini ayrıcalıklı kılmak isteyenlere özel seçenekler sunuyor. Aşkına verdiği değeri vurgulamak isteyenler için enfes aromalara sahip kurabiyeler sunan Güllüoğlu, birbirinden lezzetli çeşitleriyle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ağızları tatlandırmaya hazırlanıyor. 

Güllüoğlu Aşk Kurabiyesi Kategorisi’nde yer alan Fıstıklı, Bademli, Vişneli ve Kremalı tatlarıyla öne çıkan marka, sevgililer gününe özel minik kalp parçacıklarıyla süslediği kurabiyelere en özel aşk sözcüklerini de ekliyor. Dekorlu çiçekli kurabiye modellerinde ise sevgililer gününün olmazsa olmaz iki temasını bir araya getiriyor. Kırmızı yaldızlarla ve çiçeklerle süslenmiş enfes tatlar sevgililerin damaklarını olduğu kadar gözlerini de şenlendiriyor.  Dileyenler ise kalp şeklindeki kurabiyelere özel anların resmini bastırabileceği toplu siparişler de verebiliyor. 

Dünyanın farklı kültürlerini geleneksel Türk tatlıları ve lezzetleri ile buluşturan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir. www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir.  


GRAND TARABYA


Kısa bir süre önce 350 milyon dolarlık yatırımla kapılarını yeniden açan The Grand Tarabya kutladığı ilk Sevgililer Günü’nde misafirleriyle buluşmanın heyecanını yaşıyor. The Grand Tarabya yüz yıla yakın bir süre olduğu gibi yine İstanbul’un en güzel koyunda en derin aşkların buluşma mekanı olacak. The Grand Tarabya; eşsiz manzaralı 248 lüks odası, 4 bin metrekarelik SPA’sı doğal gün ışığı alabilen fitness merkezi, kapalı havuzu modern tasarımı ve üstün hizmet kalitesiyle Sevgililer Günü’nde misafirlerini ağırlamayı hazır.

Tarabya Koyu’nun incisi The Grand Tababya’da romantizm dolu akşamınızı The Brasserie restorandaki afrodizyak Sevgililer Günü mönüsü tamamlayacak. O gece St.Valentine’s Mönü’sündeki her şey en ince ayrıntısına kadar özenle düşünülmüş. “İlk Görüşte Aşk” başlığıyla start alan mönü avakado ile servis edilen Kral Yengeç Salatası ile başlıyor. Arkasından bu lezzet şöleni Dana Yanağı Ravioli ve keçi boynuzu konsome ile devam ediyor. Ispanak Rulosu, Pancar Salsa ve Safranlı Kapari Sos ile servis edilen Levrek Fileto bu muhteşem menüyü tamamlıyor. Yemeğin finaline ise “Sadece İkimiz” adı verilmiş. Vanilyalı, Hindistan Cevizli Pudding, Sevgililer Günü’nün tadını uzun süre unutmamanız için The Grand Tarabya mutfağında özel olarak hazırlanıyor. The Brasserie Restaurant’taki çift kişilik bu unutulmaz akşam yemeğinin tadını mönüye özel seçilmiş şaraplarla birlikte 225 €’ya çıkarabilirsiniz.

Sevgililer Günü büyüsünü uzun sure hissetmek için The Grand Tarabya’nın muhteşem deniz manzarasıyla konaklamayı tercih edenler ise “Boğaz Manzaralı Delüks” paket fırsatından faydalanabilir. Akşam yemeği ve sabah kahvaltısı dahil delüks paketin fiyatı 399 € + KDV. Ayrıca The Grand Tarabya’da Sevgililer Günü ve gecesi için çok özel paketler de hazırlanmış. “The Grand Romance Paketi”nde sevgilinizi mutlu edecek romantik bir geceye özel her şey düşünülmüş. Deniz manzaralı muhteşem bir suit oda ve harika bir sabah kahvaltısı, mum ışığında eksiksiz bir akşam yemeği, Türk hamamı, gül yaprakları ile süslenmiş marina manzaralı bir jakuzi, odanızda sunulacak kalp şeklinde bir pasta ve limuzinle transfer The Grand Tarabya’da sizleri bekliyor. Üstelik bu paketin içindeki  hizmetleri dilerseniz tek tek satın alabilirsiniz. 1850 € + KDV olarak belirnenen bu paket, kapılarını açtığı ilk ayda The Grand Tarabya’yı romantik hatıralarınızın ilk sırasına yerleştirecek.

The Grand Tarabya
Sevgililer Günü Rezervasyon için :  (0212)363 33 00

DİVAN OTELLERİNDE, KENDİ AŞK DESTANINIZI YARATIN 

Divan Otelleri; Sevgililer Günü’nü bu yıl farklı kutlamak isteyenlere  eşsiz fırsatlar sunuyor. Divan Otellerinin sunduğu birbirinden farklı seçeneklerle, aşkınızı bir efsaneye dönüştürün.

Merkezi konumu, nefis dekorasyonu ve farklı lezzetleriyle Divan İstanbul’da; çift kişilik süite oda ve kahvaltı, odaya kahvaltı servisi, Sevgililer Günü’ne özel ikramlar ve SPA aktivitelerinde %15 indirimi kapsayan konaklama ücreti günlük 199 Euro + KDV olarak belirlendi.

DİVAN LOKANTA

Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menünün başlangıçlar bölümünde, amuse bouche, burrata peyinir, kabak çiçeği risotto, sgroppino; ana yemekler bölümünde patates fondü, karamelize körpe havuç, tarçınlı incir püresi ile servis edilen ördek konfi veya ballı hardal marineli, ıspanak sote, kremalı patates eşliğinde fırın file servis ediliyor. Kakuleli beyaz çikolatalı kek, meyve jölesi, çıtır bisküvi parçaları ve orman meyveleri sorbesinden oluşan Tutkulu Kalp ve petit four de  tatlı severlerin kalplerini çalıyor. Bu leziz menüye bir şişe şarap eşlik ediyor. Divan Lokanta’da Sevgililer Günü menüsü 2 kişi 450 TL + KDV.

DİVAN İSTANBUL CITY
Avrupa Yakası’nın iş oteli Divan İstanbul City’de; Sevgililer Günü özel konaklama paketinde çift kişilik süite oda ve kahvaltı, odaya kahvaltı servisi, odaya Sevgililer Günü ikramları ve SPA aktivitelerinde %15 indirimi kapsayan konaklama ücreti günlük 119 Euro + KDV. Divan şeflerinin hünerli elleriyle hazırladıkları Sevgililer Günü özel menüsünde ise; başlangıçlarda levrek carpaccio, ardından limon sorbe, ana yemek olarak taze baharatlarla marine edilmiş demi glace soslu tava bonfile ve tatlı olarak da orman meyveleri ile dağ çileği sos eşliğinde ev yapımı cheesecake sunuluyor. Yerli içki, meşrubat ve çay – kahvenin de dahil olduğu özel menü kişi başı 139 TL + KDV.

DİVAN İSTANBUL ASIA
Anadolu Yakası’nın şık oteli Divan İstanbul Asia, Sevgililer Günü için bu yıl da iki farklı program seçeneği sunuyor. Konaklamalı akşam yemeği paketinde; deniz manzaralı çift kişilik odalarda konaklama ve Sevgililer Günü yemeği 229 Euro olarak belirlendi. Bu pakete açık büfe kahvaltı ve KDV dâhil. Adalar ve Marmara Denizi’nin nefis manzarasına hakim Roof Restaurant & Bar’da o güne özel hazırlanmış menü servis ediliyor. Geceye, Müzisyen Serkan’ın romantik müziği de eşlik ediyor. Yalnızca Sevgililer Günü menüsünü tercih edenler için KDV  dahil kişi başı 130 TL. Otelde konaklamak isteyen misafirler için ise, otel barında hoş geldiniz içkisi ikram ediliyor, deniz manzaralı odalarda konaklama imkanı sunuluyor ve Nerolie Spa & Fitness Merkezi’nde uzman terapistlerin masajlarından %25 indirim sağlarken, misafir açık ve kapalı yüzme havuzu – Türk Hamamı – Sauna – Yağmur Odası – Jakuzi – Buhar Odasını da kullanabiliyor.

DİVAN ANKARA
Başkentin gözde oteli Divan Ankara, Sevgililer Günü’nü şık ve romantik bir ortamda kutlamak isteyenlere özel konaklama fiyatları sunuyor. 14 – 17 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak oda ücretleri standart oda için 95 Euro ve süit oda için 135 Euro olarak belirlendi. Divan Ankara, süit odalarda konaklama yapan misafirlere özel süsleme, meyve ve şarap ikramında bulunuyor. Ayrıca Sevgililer Günü programına katılacak misafirlere, toplam tutar üzerinden %10 indirim ayrıcalığı sunuluyor. Sevgililer Günü özel menüsünün başlangıç ve ara sıcaklar bölümünde; domates brulee, kaymak köpüğünde yer elması çorbası, enginar tartar üzerinde karides dilimleri, taze kuşkonmazla servis edilen cevizli ravyoli bulunuyor. Ana yemek olarak ise kereviz püresi üzerinde bonfile veya taze bakla üzerinde minekop ızgara sunuluyor. Harnuplu çikolata ateşi menünün tatlı severleri sevindirecek bölümü.

DİVAN ÇUKURHAN
16. yy’da bir kervansaray olarak inşa edilen ve restore edilerek 19 odalı bir butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan’da; Sevgililer Günü’ne özel konaklama ücreti çift kişilik odada 289 TL + KDV. 11 – 17 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek programın fiyatlarına, Çengelhan’daki açık büfe kahvaltı ve KDV dâhil. 14 Şubat akşamı Çengelhan Brasserie’de sunulan özel menüde şefin özel tatlı sürprizi yer alıyor. Tadı damaklarda kalacak bu menüye en güzel aşk şarkıları da eşlik ediyor.

DİVAN BURSA
Bursa’nın trendy mekanı Divan Bursa; 14 – 17 Şubat tarihleri arasında konaklamak isteyen misafirler deluxe odalarda birbirinden güzel ikramlarla ağırlanıyor. Kahvaltının da dahil olduğu konaklama paketi haricinde, yalnızca yemeği tercih eden misafirler için ise; şefin ikramı kestaneli yer elması çorbası, dana antrikot dilimleri, porçini mantarlı mini panzerotti kalpleri, kırmızı meyveler ile hazırlanmış sorbe, rokfor soslu dana bonfile parçaları ve özel sevgililer günü pastası sunuluyor. KVD dahil kişi başı 85 TL  olan bu benzersiz menüde, içecekler için menü fiyatları üzerinden %20 indirim uygulanıyor.

DİVAN BODRUM
Bodrum’un en güzel koylarından birinde yer alan butik otel Divan Bodrum’da çift kişilik deluxe oda ve kahvaltıyı içeren konaklama paketi günlük 129 Euro + KDV olarak belirlendi. Sevgililer Günü’ne özel paketi ayrıca, odalara yapılacak özel ikramları ve a la carte akşam yemeğinde %15’ indirim ayrıcalığını da kapsıyor.

Falezlerin üzerine kurulmuş, nefis manzarasıyla Divan Antalya’da , çift kişilik deluxe oda ve kahvaltıyı içeren konaklama paketi 89 Euro + KDV olarak belirlendi. Sevgililer Günü’ne özel paketi ayrıca, odalara yapılacak özel meyve ve çikolata ikramı ile a la carte akşam yemeğinde %15 indirim imkanını kapsıyor.

DİVAN ÇORLU
Business otel konseptini Çorlu’ya taşıyan Divan Çorlu’da; Sevgililer Günü özel menüsü ve konaklama paket 2 kişi, KDV dahil 290 TL olarak belirlendi. Sevgililer Günü Yemeği’ni tercih eden misafirler için ise, Özgür Kanat Trio performansı eşliğinde özel menü KDV dahil 2  kişi 150 TL.

DİVAN ERBİL 
Divan Grubu’nun yurtdışındaki ilk oteli olma özelliğini taşıyan Divan Erbil birbirinden keyifli programlar sunuyor. Uzakdoğu Mutfağının en sıra dışı ve leziz örneklerini sunan Qi 21 Sushi & Grill Bar’da set menü ücreti 70$ + KDV (%10). Chopin Piano Bar’da ise, piyano müziği eşliğinde özel Sevgililer Günü set menüsü sunuluyor. Menünün ücreti 60$ + KDV (%10) olarak belirlendi. Dünya Mutfağından farklı lezzetler sunan Seasons Restaurant’da ise özel büfede sunulan lezzetler yalnızca 55$ + KDV (%10) Divan Erbil, Sevgililer Günü’nde bayan misafirlerini kırmızı güller ve birbirinden güzel sürprizlerle karşılıyor.

Divan İstanbul: 0212 315 55 00
Divan İstanbul City: 0212 337 49 00
Divan İstanbul Asia: 0216 625 00 00
Divan Ankara: 0312 457 40 00
Divan Çukurhan: 0312 306 64 00
Divan Bursa: 0224 265 10 00
Divan Bodrum: 0252 377 56 01
Divan Antalya: 0242 248 68 00
Divan Çorlu: 0282 684 12 00
Divan Erbil: +964 66 210 50 00
www.divan.com.tr

THE MARMARA OTELLERİ

The Marmara Otelleri sevgililer için yılın en özel gününe hazır. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde The Marmara Taksim Tuti Restaurant & Bar’da şefin özel menüsü ile romantizmi doruklarda yaşayabilir, The Marmara Pera, The Marmara Antalya ve The Marmara Bodrum’un programları ile bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkı ifade etmenin en etkili yolunu The Marmara Otelleri hazırladığı özel program ve paketlerle sunuyor. The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Antalya ve The Marmara Bodrum tüm sevgililere unutamayacakları bir gün yaşatmaya hazır.



The Marmara Taksim Tuti Restaurant &Bar

Sevgililer Günü’nde aşkınızı, İstanbul’un kalbi Taksim’de, Taksim Meydanı’nın canlı atmosferine karşı Tuti Restaurant & Bar’ın özel menüsü ve programı ile dile getirebilirsiniz.

Tuti Restaurant’ta Executive Chef Rudolf Van Nunen yönetimindeki şeflerin Sevgililer Günü için hazırladığı Sevgililer Günü özel menüsüne, Edward Aris Trio’su gitar, akerdeon ve keman ile eşlik edecek. Saat 20.00’de başlayacak özel akşam yemeğinde sevgililer Türkiye’nin ilk ve tek doğal yöntemle üretilmiş köpüklü şarabını (Vinkara Yaşasın) tatma imkanı bulacak.

The Marmara Chocolate and Wine Shop’ta birbirinden lezzetlli ev yapmımı çikolata ve pasta çeşitleri de özel paketlerde sevgilileri bekliyor.

Tuti Restaurant & Bar’da Sevgililer Günü’nde sunulacak “Aşk geçişi (Love transmission)”, “Sen ve ben (You and me)”, “İki kişilik tango (Tango for two), “Çıtır çıtır gökkuşağı (Crispy rainbow), “Tatlı cazibe (Sweet temptation)” adlı menüler hakkında detaylı bilgi için 0212 334 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Tuti Sevgililer Günü akşam yemeği kişi başı içkiler hariç 150 TL, The Marmara Taksim’de Sevgililer Günü Deluxe City odada konaklama ücreti ise 275 Euro. Bu ücrete Tuti Restaurant’ta iki kişilik akşam yemeği ve kahvaltı dahildir.

The Marmara Antalya

The Marmara Antalya, sevgilileri bu özel günde Antalya’nın romantik atmosferinde, yüksek konfor standartlarında ağırlamaya hazır. Özel Sevgililer Günü paketinde yarım pansiyon konaklama, Tuti Restaurant’ta açık büfe sabah kahvaltı ve akşam yemeği sunuluyor. Ayrıca odalarında “hoş geldiniz” hediyesi, akşam yemeği sonnrasında aşk tadında pasta ve şarap servisi, konaklama süresince bir kez 30 dakikalık “klasik çift masajı” sevgilileri bekliyor. The Marmara Antalya’nın sevgililere özel sürprizi ise ayrılırken beraberlerinde götürebilecekleri,isimlerinin baş harflerinin işlendiği özel yastık kılıfları.

The Marmara Antalya’nın Sevgililer Günü özel paketinden gecelik 325 TL karşılığında yararlanmak mümkün.

The Marmara Bodrum

The Marmara Bodrum, Bodrum’un muhteşem doğasına nazır unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatmak için sevgilileri bekliyor. 14- 15- 16 Şubat 2013 tarihlerinde  geçerli olacak Sevgililer Günü  paketinde açık büfe kahvaltının yanı sıra isteğe göre odaya kahvaltı servisi, müsaitlik durumunda bir üst kategori odaya geçiş olanağı da sunuluyor. Darphin Defier ile çiftlere özel 50 dakikalık masaj da paket dahilinde sunuluyor.

The Marmara Bodrum’da Sevgililer Günü’ne özel düzenlenecek yemek kursu ise sevgililere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. “Benim sevgilim en güzel yemeği yapar” isimli özel yemek kursunda sevgililer birlikte mutfağa girecek, günün en güzel yemeğini birlikte hazırlayacaklar.

The Marmara Bodrum’da Sevgililer Günü özel paketi kapsamında çift kişilik deluxe odada konaklama 199 Euro.

The Marmara Bodrum’un altın madalyalı Executive Şef’inden 14 Şubat Sevgililer Günü  özel akşam yemeği ücreti ise, limitli alkollü içecek dahil  kişi başı 120 TL.

The Marmara Pera

Aşkını İstanbul’un kültür ve eğlence hayatının merkezinde konumlanan
The Marmara Pera’da dile getirmek isteyenleri tatlı sürprizler bekliyor.
The Marmara Pera 75cl Kırmızı Vinkara Şarap ve iki kişilik özel Sevgililer Günü pastası ikramını içeren özel paketi ile sevgilileri ağırlamaya hazır.

The Marmara Pera’da Sevgililer Günü paketi KDV hariç 119 Euro’dan başlıyor.

DOUBLE TREE BY HILTON İSTANBUL- AVCILAR

Yoğun ve yorucu tempodan sıyrılarak özel bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenlere DoubleTree by Hilton İstanbul-Avcılar, standartların üzerinde romantik paketler sunuyor.

Otel içinde yer alan Ganos Restaurant’da aşkın notalarına Flamenko gitarist Rafael hayat verirken, çiftler özel sevgililer günü menüsünün tadına doyasıya varabilecekler. Bu günü daha da özel ve unutulmaz kılmak isteyenlere ise Dublex Suite özel paketi alternatif olarak sunuluyor. Dublex Suite’te özel garson ve aşçılar çiftlere servis yapacak.

Yemeğini Ganos Restaurant’da yemek ve geceyi otelde geçirmek isteyen misafirler için de sabah kahvaltısı dahil konaklama paketleri sunuluyor.

Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en yüksek tamamı çelik binası olan DoubleTree by Hilton İstanbul-Avcılar’da konaklayarak, bir tarafı göl, bir tarafı deniz manzaralı odalarda romantik bir sevgililer günü geçirme ve herkesten uzaklaşarak baş başa kalma imkânı yakalayabilirsiniz.

Sevgililer günü menüsü
Deniz Üçlüsü
- Jumbo karides, avokado ve salsa sos eşliğinde
- Somon tartar, bıldırcın yumurtası ve çıtır biber salatası
- Scallops, rezeneli patates kreması eşliğinde

Raviolli
- Kırmızı pancar ve istiridye mantarlı raviolli, safran krem sos eşliğinde
Sorbe Scipio
- Limon sorbe, şampanya, votka, limon kabuğu
Antrikot Confit
- Portakallı kereviz kek, karamelize fındık turp ve teriyaki sos eşliğinde
Beyaz Çikolatalı Mousse
- Zencefil aroması, orman meyveleri ve çarkıfelek sos eşliğinde

Menüye ilave olarak 1 adet şampanyalı kokteyl dahildir. Diğer alınacak içecekler ekstradır.

Kişi başı 99 TL olup KDV dahildir.
Dubleks Suite Özel Paketi
Sevgililer Günü menüsü özel garson ve aşçı tarafından servis edilecek olup, konaklama ve kahvaltı dahil 2 kişi fiyatı 599.00 € + KDV’dir.

Konaklama Paketleri
Standart Oda Fiyatı : 99.00 € + KDV
Suite Oda Fiyatı : 279.00 € + KDV
Dubleks Suite Oda Fiyatı : 399.00 € + KDV
*Fiyatlar 2 kişilik olup, kahvaltı dahildir.

GÜRAL SAPANCA


NG Güral Sapanca Wellness & Convention, 14 Şubat için farklı bir program hazırladı. Romantik detaylarla dolu bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenler için NG Güral Sapanca, doğayla iç içe fırsatlar sunuyor.

NG Güral Sapanca’da “Kral Dairesi” sadece bir çifte özel olarak romantik bir alternatif oluşturuyor. Bu özel programı alan çift, orman ve göl manzaralı Kral Dairesi’nde konaklama, akşam yemeğinde odada keman dinletisi eşliğinde İtalyan aşk menüsü, Aliva Spa VIP Suite odada romantik masaj ve güllerle hazırlanmış jakuzide dinlenirken şampanya ikramını tatma imkanı buluyor.

NG Güral Sapanca’da yeni dekore edilen romantik süit odalar da bu özel güne hazır. Çiftler bu süitlerde spa terapileri ile zenginleştirilmiş alternatif Elegance, Deluxe ve Romance paketlerinden birini seçebiliyor.

Ayrıca 14 Şubat’ta NG Güral Sapanca’da konaklayan tüm çiftlere tercih etmeleri halinde romantik canlı müzik eşliğinde Sevgililer Günü Gala Yemeği, limitli yerli içki ile ikram ediliyor.

Gala yemeği, dışarıdan katılmak isteyenler için ise kişi başı 165 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Adres: NG Güral Sapanca Wellness & Convention - Kırkpınar Sapanca – Sakarya
Telefon: 0264 242 56 00
www.guralsapanca.com
www.facebook.com/guralsapanca

SEVGİLİNİZE SPA HEDİYE EDİN


Taze gül yaprakları ve ılık yağlar ile uygulanan “Flower Petal” masajı, Sevgililer Günü için tercih edebileceğiniz çok özel bir armağan alternatifi. SANDA SPA’ya özgü bu masaj, sevdiğinize çiçeklerin huzurunu taşıyan, romantik ve benzersiz bir masaj deneyimi yaşatacak. Flower Petal masajında masaj yatağı taze gül yaprakları ile bezeniyor ve gül ile Ylang Ylang özlerinin kokusunun sardığı masaj odasında keyifli bir terapi başlıyor...

SANDA SPA-İstinye Müdürü Şeyma Atay Flower Petal masajı ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Flower Petal masajında kullanılan Ylang Ylang yağı, taze gül yaprakları ile birlikte ısıtılıyor. Isı ile birlikte gül yapraklarının aroması ortaya çıkıyor ve bu öz yağa geçiyor. Bu özel karışım farklı bir teknikle süzülerek vücuda uygulanıyor. 50 dakikalık Flower Petal masajında, gülün kişiyi rahatlatan etkisinin yanı sıra çiçeklerin çiçeği Ylang Ylang özünün olumsuz duygulardan arındırmaya yardımcı özelliği, kişinin rahatlamasını ve dinlenmesini sağlıyor.”

Hem kişiyi şımartan hem de canlandıran “Flower Petal” masajıyla SANDA SPA bedeninizin çiçeksi bir dokunuşla rahatlamasını sağlıyor. Bu özel masajın keyfini sevdiğinizle beraber çıkarmak istiyorsanız, SANDA SPA’nın çift kişilik masaj odalarını da tercih edebilirsiniz.

Sevdiğine bu masajı hediye etmek isteyenler için SANDA SPA’da cazip bir avantaj sunuluyor. Bir adet hediye çeki satın alınırsa 50 dakikalık Flower Petal masajı 165 TL yerine 150 TL, iki adet hediye çeki alınırsa 330 TL yerine 260 TL olarak fiyatlandırılıyor.

www.sandaspa.com
www.facebook.com/sandaspa
www.twitter.com/sandaspa

SANDA SPA-Etiler: 0212 352 2500
SANDA SPA-İstinye: 0212 367 2060
SANDA SPA-Trio: 0216 472 0072




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder