23 Aralık 2012 Pazar

3...2...1.........

Evvvvveeeeett sonunda bitiyor 2012... Eminim herkes yılbaşında ne yapalım, nereye gitsek? demeye başladı! Panik yok! Ay nereye gitsek? yılbaşı planlarınızı yapmanıza yardımcı oluyor... Açık söylemek gerekirse benim için biraz iyi biraz kötü bir seneydi 2012... Umarım 2013 herbirimiz için harika bir sene olur! Çok mutlu oluruz!

İyi eğlenceler!

 A'JIA 

Kanlıca’daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restoran olarak hizmet veren A’jia, size dünyanın en güzel manzaralarından biri eşliğinde, hayatınız boyunca unutamayacağınız bir yeni yıl kutlaması vadediyor.

A’jia’nın ‘yılbaşı özel menüsü’ ve  ‘yılbaşı özel konaklama paketleri’nde eşsiz lezzetler ve kendinizi özel hissettirecek pek çok hizmetin yanı sıra Türk kahvaltısı, özel ikramlar ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor. Ayrıca yılbaşı gecesini A’jia’da geçiren şanslı bir şanslı çift,  yapılacak sürpriz hediye çekilişinde 1 gece konaklama ve kahvaltı, bir çift özel hazırlanmış menü ile akşam yemeği, bir çift ise brunch hediyesi kazanacak.

Boğaz’ın en güzel mevkilerinden birinde, tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda hizmet veren A’jia, bu yıl da konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Benzersiz lezzetleri, Boğaz manzarası eşliğinde odaları, eşsiz sabah kahvaltısı, birbirinden özel ikramlar ve sürpriz hediyelerle renklendirdiği ‘yılbaşı konaklama paketleri‘ ve ‘yılbaşı özel menüsü’ ile A’jia, bu yılbaşını da unutulmaz günleriniz arasına sokacak. 

2013’e sevdikleriyle birlikte muhteşem boğaz manzarası ve tarihi dokuya sahip A’jia Restaurant’ta yemek eşliğinde girmek isteyenler için yılbaşı gecesine özel hazırlanan A’jia yılbaşı menüsü, size unutulmaz bir yılbaşı gecesinde unutulmaz lezzetler tatma imkanı sunacak. Ayrıca yeni yıla eğlenerek girmek isteyenler için de ‘A’jia Yılbaşı DJ Partisi’ ile eğlence yeni yıl sabahına kadar devam edecek.

A’jia’da yılbaşı gecesi sürprizleri bununla kalmayacak. Yılbaşı gecesini A’jia’da geçiren şanslı bir şanslı çift,  yapılacak sürpriz hediye çekilişinde 1 gece konaklama ve kahvaltı, bir çift özel hazırlanmış menü ile akşam yemeği, bir çift ise brunch hediyesi kazanacak.

Sadece 31 Aralık gecesi için geçerli olan ve 5 ayrı seçenek halinde hazırlanan ‘yılbaşı konaklama paketleri’nin içerikleri ve fiyatları ise şöyle: Delux Oda’da çift kişilik konaklama, Türk Kahvaltısı, check-in sırasında sıcak şarap ikramı, yatak üzeri çiçek  süslemesi, yılbaşına özel odada çeşitli ikramlar ve A’jia’dan özel hediye 505 € + % 8 KDV. Premier Oda’da çift kişilik konaklama, Türk Kahvaltısı, check-in sırasında sıcak şarap ikramı, yatak üzeri çicek süslemesi, yılbaşına özel odada çeşitli ikramlar, A’jia’dan özel hediye 605 € + % 8 KDV.  Luxury Oda’da çift kişilik konaklama, Türk Kahvaltısı, check-in sırasında sıcak şarap ikramı, odada köpüklü banyo servisi, yatak üzeri çiçek süslemesi, yılbaşına özel odada çeşitli ikramlar  ve A’jia’dan özel hediye 705 €  + % 8 KDV. Suite Oda’da çift kişilik konaklama, Türk Kahvaltısı, check-in sırasında sıcak şarap İkramı, odada köpüklü banyo servisi, yatak üzeri çiçek  süslemesi, yılbaşına özel odada çeşitli ikramlar ve A’jia’dan özel hediye 805 € + % 8 KDV. Luxury Suite Oda'da çift kişilik konaklama, Türk Kahvaltısı, check-in sırasında sıcak şarap ikramı, odada köpüklü banyo servisi, yatak üzeri çiçek süslemesi, yılbaşına özel odada çeşitli ikramlar ve özel hediye 905 € + % 8 KDV.

Yılbaşı akşamı saat 20:00 itibari ile yemek servisi, 23:00 itibari ile bar girişleri başlayacak A’jia’da limitsiz yerli – yabancı standart içki ile özel yılbaşı mönüsü kişi başı 300 TL, limitsiz yerli – yabancı standart içki ile bar girişi kişi başı 150 TL olacak. Yaşanmışlıklarla dolu tarihi bir yalıda, modern dekorasyonu ile etkileyici bir sentez sunan A’jia, yılbaşı gecesi için özel hazırlanan programı ve konaklama paketleri ile unutulmaz bir yılbaşı için konuklarını bekliyor. 

Menü;

Baccala ; közbiber, beluga havyarı ve ançuez sos ile
Portakal soslu zeytinyağlı kereviz; misket sebzeler ve taze baharatlar ile
Balkabağı Dolgulu Cappellacci; kahverengi tereyağı ve adaçayı sos ile
Fırında barbun fileto; karamelize soğanlı pancar püresi, confit rezene ve minyatür sebzeler ile Mandalina Sorbet
Antrikot tagliatta; rokforlu patates püresi ve mayocco sos ile
Mereng Tatlısı
Biscotti ve çikolata truffle; dağ meyvaları ve çilek sos ile

Adres: Ahmet Rasim Paşa Yalısı, Çubuklu Cad. No: 27  Kanlıca 
Telefon: 0 216 413 93 53 -54  
www.ajiahotel.com

HARVARD CAFE 


Yeni yıla sayılı günler kalmışken “yılbaşı gecesi ne yapalım?” telaşı içindeyseniz Harvard Cafe sizi sınırsız bir eğlenceye davet ediyor. 

Samimi ortamı, sıcak atmosferi ve lezzetli menüsüyle yıllardır “biz sizinle mutluyuz!” diyen Harvard Cafe, size özel muhteşem bir yeni yıl eğlencesi düzenledi. Limitsiz yerli içkinin yanı sıra bahçede barbekü ve sıcak şarap eşliğinde saat 21:30’dan sabah 04:30’a kadar eğlencenin tadına varacağınız Harvard Cafe’de aynı zamanda DJ Onur’un performansıyla harika vakit geçirebilirsiniz.  


MENÜ
CİPS, ÇEREZ, POPCORN, YEŞİL ZEYTİN, KURİDİTE
GECE BOYUNCA
MİTİTE KÖFTE
SİGARA BÖREĞİ
MİNİ TAVUK ŞİŞ
YILDIZ SOSİS
PATATES KROKET
ELMA DİLİMLİ PATATES (CAFE DE PARIS SOS İLE)
SOYA SOSLU PİLİÇ
PARMAK TAVUK
IZGARA HELLİM

02:00’DEN SONRA
SUCUK EKMEK
KÖFTE
SICAK ŞARAP
İŞKEMBE ÇORBA

LİMİTSİZ YERLİ İÇKİ
FİYAT: KİŞİ BAŞI 120,00 TL
DJ ONUR İLE CANLI PERFORMANS

Bilgi için: Amazon İletişim ve Etkinlik Hizmetleri / 0212 259 40 34
Gözde Eyibilir Telefon: 0553 293 33 86


RAIKA 

İstanbul Doors Group’un yarattığı benzersiz konseptlerin en yenisi olan Raika, sizlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi vaat ediyor. The Marmara Taksim’in panoramik şehir manzaralı teras katında, ‘Türkiye mutfağı’ konseptiyle hizmet veren Raika, Anadolu’nun yöresel ve etnik mutfaklarından derlediği farklı lezzetleri ve eşsiz manzarasıyla aklınızı başınızdan almakla kalmayacak, sabaha kadar süren DJ müzikleriyle sizi eğlencenin doruklarına çıkaracak.

Yılın son akşamını benzersiz bir İstanbul manzarası, eşsiz bir yemek ile uğurlamak ve sonrasında yeni yılın ilk gününü eğlenceli bir parti ile karşılamak isteyenler bu yıl Raika’da buluşuyor. Yeme içme sektörünün lider markası İstanbul Doors Group’un yarattığı  en yeni  konsepti Raika, yılbaşı gecesini eşsiz bir manzara, muhteşem yemekler ve güzel müzik eşliğinde geçirmek isteyenler için çok özel bir program hazırladı. 2013’e sevdikleriyle birlikte panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasına sahip Raika’da girmek isteyenler için eğlence, popüler şarkılar eşliğinde ‘Yılbaşı DJ Partisi’ ile yeni yıl sabahına kadar devam edecek. Raika’da yılbaşı için hazırlanan özel menüde, sırlanmış barbundan mercimek köftesine, jumbo karidesten kuzu külbastıya, perde pilavından keşkeke kadar pek çok farklı yöresel lezzet bir arada servis ediliyor. 

Klasik Türk mutfağına alışılmış yemek ve sunumların dışında, yeni ve çağdaş bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan ve Türk, Çerkez, Laz, Ermeni, Kürt, Rum, Balkan ve daha pek çok yerel mutfağın en güzel örneklerini bir araya getiren Raika, menüsündeki her bir lezzeti klasiğin ötesine taşıyarak İstanbul Doors Group yorumuyla misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin farklı bölgelerinin mutfaklarının klasik lezzetlerini, kendine has yorumuyla sunan Raika’nın Anadolu’nun farklı yörelerinden klasik lezzetleri ve yerli şarapların yanı sıra limitsiz yerli/yabancı standart içki ile sunduğu özel yılbaşı menüsü kişi başı fiyatı 300 TL. Limitsiz yerli/yabancı standart içki ile bar girişi ise  kişi başı 200 TL. Raika’da yılbaşı akşamı saat 20.00 itibari ile yemek servisi, 23.00 itibari ile bar girişleri başlayacak. 


MENÜ 

Kırmızı lahana ve havuç salatası / sumak ekşili hardal sos
Sırlanmış barbun / ızgara köy ekmeği üzerinde, rezene cacık
Mercimek köftesi
Yabani ot mücveri, süzme yoğurt ve kırmızı biber
İmam bayıldı / yıldız anason ve karanfil
Etli pazı dolması ve süzme yoğurt
Jumbo karides / dut pekmezli tereyağ, kimyon tozu
Kuzu külbastı / yoğurt ve baharatlarla marine edilmiş
Mürdüm erikli dana kaburga / tarhun
Kapya biberi / taze kekik ve kornişon sos
Perde pilavı / çam fıstığı, kuru domates ve tarçın, yufkaya sarılı pilav
Keşkek / kuzu gerdan ve nohutla pişmiş yarma buğday, adaçaylı tereyağ
Türk kahveli sufle
Fıstıklı kadayıf


Adres: The Marmara Taksim Oteli Kat: 20 Taksim
Telefon: 0212 243 37 73
www.raika.com.tr

VOGUE 



Açıldığı günden bu yana İstanbul’un en gözde mekanları arasındaki yerini koruyan Vogue Restaurant & Bar eşsiz ambiyansı ve benzersiz lezzetleri ile bu yılbaşında da misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

BJK Plaza’nın çatı katında 15 yıldır hizmet veren ve İstanbul’un en gözde mekanları arasındaki yerini korumaya devam eden Vogue Restaurant & Bar yeni yılı karşılamak için  yine vazgeçilmez bir yemek ve eğlence adresi olacak. Türk ve yabancı misafirlerini yıllardır hem lezzetli yemekleri, hem de Boğaz manzarasına hakim konumuyla ağırlayan Vogue Restaurant, muhteşem Boğaz manzarasını izlemeyi daha da keyifli hale getiren sade, rahat ve şık ortamıyla, bu yılbaşında da size aradığınız benzersiz ambiyansı, güzel yemekler eşliğinde sunacak.

Dünya ve Akdeniz mutfağının seçkin lezzetlerinin bulunduğu menüsüne yepyeni  yemekler eklenen Vogue Restaurant’ta kuzu incikten Amerika’dan özel gelen Şili levreğine kadar pek çok benzersiz lezzeti bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca Sushi’yi gerçek tadı ve orijinal malzemeleri ile yemek isteyenlerin 72 çeşit alternatif bulabileceği Vogue Restaurant, dileyenlere “sushi take away” imkanı da sunuyor. Yılbaşı için hazırlanmış özel menüsünde en favori lezzetlerinde yer veren Vogue’da yılbaşı gecesinde  ‘güzel müzik ve biraz da eğlence’ diyenlere özel ‘DJ parti’ sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Vogue’da yılbaşı akşamı saat 20.00 itibari ile yemek servisi, 23.00 itibari ile bar girişleri başlayacak. Limitsiz yerli- yabancı standart içki ile özel yılbaşı menüsü kişi başı 400 TL, limitsiz yerli-yabancı standart içki ile bar girişi kişi başı 220 TL olacak.


Adres: Spor Cad. No:48 BJK Plaza A Blok K:13 Akaretler Beşiktaş İSTANBUL
Telefon: 0212 227 25 45 – 227 44 04

www.istanbuldoors.com
HOLIDAY INN AIRPORT HOTEL
Yılbaşında Holiday Inn Istanbul Airport  Hotel’i tercih edenler 2013’yi Türk müziğinin sevgi adamı ,sevilen sesi Murat Göğebakan   ile karşılayacak.

Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, zengin mutfağı ve maksimum eğlence anlayışıyla  yılbaşı eğlencesinde farklılığını ortaya koyuyor. Türk müziğinin sevgi adamı Murat Göğebakan’nin   muhteşem performansı ile konuklarına farklı ve keyifli bir yılbaşı gecesi sunmaya hazırlanan Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek yılbaşı programı ile yeni yıla eğlenerek girmek isteyenleri bekliyor.   

Eşsiz yılbaşı mönüsü ve limitsiz yerli içki servisinden oluşan 2013 yılbaşı yemeğinde zengin lezzetleri tadabilirsiniz.  Holiday Inn Istanbul Airport  Hotel’in Balo  salonu’nda, aileniz ve dostlarınızla, Murat Göğebakan’nin   muhteşem performansı eşliğinde, unutamayacağınız bir yılbaşı sizleri bekliyor. Eğer çocuklarım ne olacak diye düşünüyorsanız hiç merak etmeyin, onlar için hazırlanmış özel gösteri palyaço ve eğlenceler ile  özel olarak ağırlanacak. 

Yılbaşının vazgeçilmez eğlencesi çekilişi unutmayan Holiday Inn Istanbul Airport  Hotel birbirinden değerli hediyelerinin yanı sıra bir şanslıyı da Bodrum’da bulunan Sundance  Suites  Hotel’de  tatil hediye ediyor. 

Balo salonunda gerçekleşecek özel “Yılbaşı Galası” kişi başı eşsiz yılbaşı mönüsü ve limitsiz yerli içki  ve organizasyon sonrası çorba servisi, KDV dahil 199 TL başlayan fiyatlarla . Aynı zamanda, 31 Aralık gecesi otelde konaklamak isteyenler için, “konaklama ve brunch KDV dahil 100  TL . 2013 yılına neşeli ve keyifli bir başlangıç için Holiday Inn Istanbul Airport Hotel’e davetlisiniz.      

Rezervasyon Tel: 0.212.604.15 15

Menü

Akdeniz  çanağı  meze Kombinasyonu
Norveç Somon Füme, hummus , Patlıcan Salatası, Ezine Koyun Peyniri,Eski kaşar, Acılı Ezme,kestaneli  lahana Sarma, Haydari, Domates, Salatalık

İçli  köfte, mini paçanga ve albondıgas  düeti 

Meşe külünde  fırınlanmış hindi  palazı
Ankara   keşkek  ve istiridye  mantarı  üzerinde, törn sebzeler  ve rossini  sos ile
Trio  Parfe & Çikolatalı ganaj  “Dome
Kestane, Kaysı, Vişne Üçlemesi çikolatalı  ganaj ile

Çay &Kahve 

Gece  Sonunda İşkembe Çorbası


Adres:
Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. No:35 
Bağcılar- İstanbul
Telefon: 0 212 604 15 00
 www.hiistanbulairport.com/    

CROWNE PLAZA



BILLIONAIRE CLUB
Billionaire Club, yeni yılı 31 Aralık Pazartesi gecesi gerçekleşecek muhteşem bir partiyle karşılıyor. Yılbaşı gecesi Londra’dan gelecek “The It Girls” modern kabare grubunun şovuna sahne olacak. 
Virgin Group, Barclays Bank, Mercedes Benz, Emirates Palace Abu Dhabi gibi dünyaca ünlü markaların etkinliklerinde sahne alan grup “The It Girls”, yılbaşında  Billionaire Club konuklarına unutulmaz bir eğlence yaşatacak.
Yılbaşı gecesi eşsiz ve heyecan verici şovları ile herkesi büyüleyecek The It Girls,  iki dansçı, bir vocalist ve bir saksafon çalan dört yetenekli kadın sanatçıdan oluşan bir grup.
Benzersiz performanslarının arkasında profesyonel bir ekip, koreograflar ve stilistler yer alıyor. Nefes kesen “The It Girls” modern kabare gösterisi tüm konukları büyüleyecek.
Eğlencenin sabaha kadar süreceği yılbaşı partisi, ayrıca Dj İlker Evci’nin muhteşem müzikleriyle ve Billionaire Club dans grubunun özel dans şovlarıyla renklenecek.
Istanbul’un en lüks oteli The Istanbul Edition’ın içinde yer alan Billionaire Club, eğlenceyi doruğa taşıyan süpriz şovlarıyla konuklarına unutamayacakları bir gece sunacak.
Adres: Büyükdere cad. No:136
Telefon: +90 212 284 88 56

DİVAN 



YILBAŞI HİNDİNİZ DİVAN'DAN
Divan Brasserie, Divan Pub ve Cafeteriaları, Noel ve yılbaşı gecelerinde aileniz ve dostlarınıza düzenleyeceğiniz ev davetleriniz için geleneksel yılbaşı hindisini; iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersini sos ile hazırlıyor. Noel ve yılbaşı gecelerinde özenle hazırladıkları sofrada hem sevdiklerine muhteşem bir ziyafet vermek hem de yorulmadan gecenin keyfini çıkarmak isteyenler 2 gün öncesine kadar hindi siparişi verebilirler.
Yarım fırınlanmış hindi 210 TL, bütün fırınlanmış hindi 320 TL’den satışa sunuluyor. Siparişleriniz için Divan Brasserie, Divan Pub ve Divan Cafeteria'larını arayabilirsiniz.
Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Kalamış, Divan Pub Ataşehir ve Divan Pub Erenköy ise; bu özel geceyi Divan şeflerinin özenle hazırladıkları nefis lezzetlerle kutlamak isteyenleri bekliyor. Yeni yıla özel hazırlanacak olan başlangıç tabağı, hindi ve yılbaşı pastasından oluşan bu spesiyallerin tadı bütün bir yıl damaklarınızda yer edecek.   
Divan Brasserie Kalamış 0216 414 57 03
Divan Brasserie Bebek 0212 263 29 73   
Divan Pub Erenköy 0216 386 52 36   
Divan Pub Ataşehir 0216 456 51 10 
Divan Cafeteria İş Kule 0212 325 18 39
Divan Cafeteria Amerikan Hastanesi 0212 231 00 94
Divan Cafeteria Ümraniye 0216 522 63 19
TAÇ BALIK RESTAURANT
SOĞUK MEZELER
MEVSİM SALATA
BEYAZ PEYNİR                   
TORİK LAKERDA
KARİDES SÖĞÜŞ                       
AHTAPOT SALATASI 
SOSLU PALAMUT                                                           
PATLICAN SALATA                               
B. PİLAKİ                                               
ISIRGAN OTU                                                                   
SEMİZOTU                                         
ARA SICAKLAR
KALAMAR TAVA
D.MAH. FETTUCINI
KARİDES ISPANAKLI MANTI
PATLICANLI LEVREK
BALIK KOKOREÇ
ANA YEMEK  SEÇENEK        
LEVREK
ÇİPURA                                     
TEKİR                 
ÇİNEKOP
HAMSİ               
KUZU ŞİŞ 
TAVUK ŞİŞ
KESTANELİ HİNDİ DOLMA
MEYVE  -  TATLI
YILBAŞINA ÖZEL CANLI MÜZİK 
PİYANİST   HASAN  YURTSEVEN
MURAT TUNA VE FASIL EKİBİ                                                 
ORYANTEL EBRU SU
SOLİST DEMET ÖZKAN
KİŞİBAŞI: 200 TL
LİMİTSİZ YERLİ İÇKİ - GECE SONUNDA İŞKEMBE ÇORBASI
Adres: Çubuklu Mah. Pirireis Cad. No:10 Beykoz
Telefon: 0216 331 00 51 – 322 43 10
TAPS BEBEK
Eşsiz boğaz manzarası olan Taps’in Bebek şubesi “djataemre”nin müziklerinin eşlik edeceği muhteşem yılbaşı partisi için misafirlerine 2 seçenek sunuyor:
Seçenek 1: İsterseniz, hem Şef Hüseyin Kocabey tarafından hazırlanan yılbaşı menüsüyle  Taps’te yılbaşı yemeğinizi yiyebilir hem de “djataemre”nin müziklerinin eşlik edeceği partiye katılabilirsiniz.
Mekan soğuk başlangıçlar, sıcak başlangıçlar, zeytinyağlı tabağı, ana yemek, tatlı ve limitsiz yerli-yabancı içkiden oluşan  geniş bir yılbaşı menüsü seçeneği sunuyor.
Seçenek 2: Sadece partiye katılmak istiyorum diyorsanız limitsiz yerli – yabancı içkinin sunulduğu 22:45′de başlayacak partiye katılıp  “djataemre”nin müzikleri eşliğinde sabaha kadar eğlenebilirsiniz…
Fiyat: Yeni Yıl Partisi 165 TL
Yemek+ Yeni Yıl Partisi 225 TL
Adres: Cevdet Pasa Caddesi No:119 Bebek
Telefon: 0 212 263 87 00
LES OTTOMANS 
Kalite ve lezzetin vazgeçilmez adresi Les Ottomans , her yılbaşı olduğu gibi misafirlerine, lezzetli, şık ve eğlenceli sofralar hazırlayarak, keyifli bir yılbaşı sunuyor. Otel, yeni yılda misafirlerine iki seçenekli bir program hazırladı:
Seçenek 1: Dilerseniz, yeni yıla Yalı Restaurant’ın sizler için hazırladığı muhtesem yılbaşı menüsü ile girebilirsiniz. Les Ottomans ın geleneksel yılbaşı yemeği çok geniş ve seçkin bir menüye sahip.
Yeni yıl sofralarının vazgeçilmez yemeği hindiden, balık ve deniz mahsullerine tüm lezzet düşkünleri için alternatifler sunuyor. Unutulmaz lezzetlerin özel olarak hazırlandığı gece , Kübalı Latin grup Andre’s Denis Macias’ın eğlenceli müziği ve 2013 ün ilk saatlerinde ki dj performansı ile devam edecek.
Seçenek 2: Sadece eğlence istiyorum diyenlerdenseniz misafirlerine birbirinden farklı sürprizlerin hazırlandığı “Les Ottomans Yılbaşı Partisi” tam size göre bir seçim olacak.
Boğazın muhteşem manzarası eşliğinde, yeni yıla gireceğiniz Les Ottomans, uluslararası profesyonel cheflerin hazırladığı muhteşem yeni yıl menüsü ve benzersiz eğlence anlayışı ile yılın en özel partisine ev sahipliği yapıyor.
Fiyat: 200 Euro (KDV Dahil)
BIG PLATE
Big Plate, yeni yıla yıl boyu unutulmayacak bir partiyle giriş yapmak isteyenler için özel bir program hazırladı. Akdeniz mutfağı ağırlıklı olmak üzere dünya mutfaklarından örnekler sunan Big Plate’in yılbaşına özel olarak hazırladığı menüsünden lezzetleri tadacağınız, müzik ve dans eşliğinde yeni yılı karşılayacağınız bu özel partiyi kaçırmayın.
Big Plate’in 31 Aralık gecesi için oluşturduğu yılbaşı programında DJ Erdinç Erdoğdu, vokalde Mine, perküsyonda Monika Bulanda, elektro kemanda ise Melisa Uzunarslan misafirlere unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşatacaklar. Dansçıların ve gecenin ilerleyen saatlerinde sürpriz ikramların eşlik edeceği bu özel program, yeni yıla büyük bir enerji ve coşkuyla girmenize yardımcı olacak.
Big Plate’in yenilenen terası da yılbaşı geceniz için özel bir atmosfer oluşturacak. Yeni sezona özel menüsü ile enfes lezzetler sunan Big Plate’te, arzu eden misafirler gecenin sonunda şoför eşliğinde kendi arabalarıyla evlerine bırakılabilecekler.
Adres: İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye
Telefon: 0 212 345 62 88
THE RITZ- CARLTON İSTANBUL
The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, “Yeni Yıl Gala Yemeği” ile 2013’e  “merhaba” diyor.
Yılbaşı akşamına özel hazırlanan menüye Grup Blue’nun orkestrası eşlik ederken, Bleu Lounge & Grill’de ise gece 23.00’den sonra Luxury Lounge FM işbirliğiyle DJ performansları misafirleri doyasıya eğlendirecek.
Çintemani Restaurant’ta Yeni yıl Gala Yemeği
Çintemani Restaurant, “Yeni Yıl Gala Yemeği” ve Grup Blue orkestrasının jazz klasiklerinden, latin ezgilerine, macar rapsodilerinden türkçe sevilen parçalardan oluşan geniş repertuarıyla müzik ve lezzetin birarada olduğu bir akşam vaat ediyor. Yılbaşı akşamı için Şef Andre Piednoir ve ekibi 6 çeşit yemekden oluşan özel bir menü  hazırladı.
Bleu Lounge & Grill ‘de şampanya ikramı ile karşılanacak misafirler akşam yemeği için Çintemani Restaurant’ının romantik ortamında devam edecek.
“Şarap jöleli ördek madalyon”, “balkabaklı dülger balığı”, ve “trüf mantarlı dana bonfile” Yeni Yıl Gala Yemeğinin leziz alternatifleri arasında, tatlı tabağındaki Şefin özel hazırladığı çikolata çeşitlemeleri gecenin sonunda damakları tatlandıracak.
Ailenizle ve dostlarınızla yeni yıl coşkusunu panoromik Boğaz manzarası eşliğinde lezzetli yemekler ve canlı müzik ile yaşamak istiyorsanız The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant’ın Yeni Yıl Gala Yemeği’nde istediğiniz her şeyi bulacaksınız.
Çintemani Restaurant’da misafirlere sunulacak limitsiz yerli içkiler dahil Yeni Yıl Gala Yemeği kişi başı 550 TL ( KDV Dahil)
Bleu Lounge & Grill’de Luxury Lounge FM’in DJ ‘leri ile Parti Zamanı!
Son günlerin popüler adresi Bleu Lounge & Grill’de canlı duo performansının ardından gece 23.00’den itibaren Luxury Lounge FM’in Djleri Sertouch ve Tim Owens ile hareketli bir yılbaşı akşamına imza atılacak.
Üç farklı eğlence paketinden oluşan Bleu’deki partiye giriş sürpriz sunumlar dahilinde 100 TL’den başlıyor...
Yeni yıla girerken The Ritz-Carlton Istanbul’da konaklamak ister misiniz?
The Ritz-Carlton, İstanbul yeni yıl konaklama paketleri ile alternatif bir yılbaşı kutlaması sunuyor. Konaklama paketleri, üç farklı seçenekten oluşuyor. The Ritz-Carlton, İstanbul, farklı içeriklere sahip yeni yıl konaklama paketleri hazırladı. Üç farklı paketten oluşan yeni yıl konaklama seçenekleri, eğlenceyi lezzet ile bir araya getiriyor. Konaklama paketlerinde yeni yıl gala yemeği veya yeni yıl brunch’ı, istendiğinde ise her ikisi birden tercih edilebiliyor.
Oda fiyatı ve yeni yıl brunch’ının dahil olduğu paketin fiyatı, 435 Euro’dan başlıyor. Çintemani Restaurant’daki Yeni yıl gala yemeği ve yine oda fiyatının dahil edildiği paket ise 745 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Hem 31 Aralık akşamı yeni yıl gala yemeğine, hem de 1 Ocak sabahı yeni yıl brunch’ına katılmak isteyenler ise 835 Euro’dan başlayan fiyatlarla bu keyfi doyasıya yaşayabiliyor. Bütün yılın yorgunluğunu atıp yenilenmek isteyenler ise, The Ritz- Carlton, Spa’nın sunduğu servislerden ayrıca yararlanabiliyorlar.
Loca Rezervasyonu ve Bilgi için: 212 334 41 88
MARINA YACHT CLUB BODRUM


GÜRAL SAPANCA 
Güral Sapanca Wellness & Convention, 2012’nin son akşamında misafirlerini eğlenceli bir programla ağırlıyor. Misafirler, Türk pop müziğinin en özel sesleri arasında yer alan Aşkın Nur Yengi ile 2013’e Güral Sapanca’da “merhaba” diyecek. 31 Aralık akşamı Aşkın Nur Yengi’nin seslendireceği şarkılarla unutulmaz bir gece olarak hafızalarda yer edinecek.
Güral Sapanca muhteşem doğası, eşsiz lezzetleri ve spa olanaklarıyla tatil hayallerinin başında yer alıyor.
Ayrıca Güral Sapanca misafirleri eşsiz doğada enerji toplayıp dinleniyor ve Aliva SPA’nın olanaklarından yararlanabiliyor. Güral Sapanca Wellness & Convention, bayram, yılbaşı gibi özel günlerde düzenlediği aktivitelerle de misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.
Adres: Güral Sapanca Wellness & Convention - Kırkpınar Sapanca – Sakarya
Telefon: 0264 242 56 00
www.guralsapanca.com
www.facebook.com/guralsapanca
ASİTANE
İstanbul kültür mozaiğinin vazgeçilmez birer parçasını oluşturan Türk, Levanten, Rumeli, Ermeni, Rum ve Musevi toplumlarının Noel ve yeni yıl için; inanç, gelenek ve göreneklerine göre hazırladıkları bu kutlama sofralarının özel tatlarını  24 – 30 Aralık günleri arasında  hazırlamış olduğumuz tadım menümüz ile değerli konuklarımızın beğenisine sunuyoruz.
SOĞUK İŞTAH AÇICILAR
İsli Çerkez Peyniri
Rokfor
Kalamar Dolması
Midyeli Lahana Sarması
Balık Yumurtası
Söğüş Dil
Gerdaniyye
SICAK İŞTAH AÇICILAR
Uskumru Köftesi
Pırasa Mücveri
SALATA
Waldorf  Salatası
ANA YEMEK
Yufkada Hindi Dolması
TATLI
Çikolatalı Merenge
Çay ve kahve
Kişi başı : 115 TL
Adres: Kariye Mh.  Kariye Cami Sokak No:6
Telefon: 0212 534 8414
CENTO PER CENTO




KALAMATA MEYHANE 




SALOMANJE



SORTIE 


PERA PALACE JUMEİRAH
İstanbul kent kültürüne 120 yıldır tanıklık eden tarihi Pera Palace Hotel, Jumeirah’da yeni yılı karşılamak özel bir deneyim olarak anılardaki yerini alacak.
Kuruluşundan bu yana 100’den fazla yılbaşı gecesi kutlayan, unutulmaz balolara ev sahipliği yapan otelde, bu sene de tüm hazırlıklar misafirlere ayrıcalıklı ve farklı bir gece yaşatmak için hazırlandı.
120 yıldır şehrin en gözde mekanı olan Pera Palace Hotel, Jumeirah, bu sene de misafirleri için unutulmayacak bir yılbaşı balosu organize ediyor. Grand Pera Salonu’nun görkemli atmosferinde gerçekleşecek yılbaşı gecesinde eğlence ve müzik günün ilk ışıklarına kadar devam edecek.
Şehrin en ihtişamlı ve tarihi salonu Grand Pera’da, Şef Arif Kemal Doğan’ın hazırladığı özgün yılbaşı menüsünde deniz ürünleri tabağının yanı sıra,  dana consome, confit ördekli ravioli, mandalina sorbe gibi lezzetler bulunuyor. Ayrıca brioche ekmeği ile kaplanmış kuzu pirzola, kuzu incik pres ve tatlı olarak da biberiyeli dondurma ile zencefilli ekmek ve mascarpone peynirli çikolata topları servis ediliyor. Viski dahil alkollü içeceklerle kişi başı fiyat 450 TL iken, alkolsüz içeceklerin dahil olduğu menü fiyatı 350 TL. 12 yaşına kadar çocuklar % 50 indirimden faydalanabilecekler.
Grand Pera’da bir gece
Geceyi Pera Palace Hotel, Jumeirah’da geçirmek isteyen misafirler Deluxe Pera manzaralı odada günün ilk ışıklarını karşılayabilirler. Yılbaşı balosu ve  Agatha Restaurant’ta açık büfe kahvaltının dahil olduğu 2 kişilik özel fiyat  500 Euro. Fiyata % 8 KDV eklenecektir.
Pera Palace Hotel, Jumeirah lezzetlerini evinde tatmak isteyenler de, yılbaşı sofraları için önceden hindi siparişlerini verebilecek, özel yılbaşı sepetlerini yılın en güzel hediyesi olarak sevdikleriyle paylaşabilecekler...
Lezzetli yemeklerin, kaliteli servis ve canlı müzik eşliğinde sunulacağı yılbaşı gecesinde saatler 00.00’ı gösterdiğinde misafirler, kentin en prestijli otelinde yeni bir yıla girmenin farkını yaşayacak.
Bilgi için: 0212 377 40 00
THE MARMARA OTELLERİ
İster İstanbul’un kalbinde, isterse Bodrum’un eşsiz manzaraları eşliğinde... 2013’ü unutulmaz bir gece ile karşılamanız için The Marmara Otelleri İstanbul, Bodrum ve Antalya’da zengin menü seçenekleri ve nitelikli programlar sunuyor. The Marmara Taksim sizi İstanbul eğlence hayatının göbeğinde çikolata tadında bir geceye, The Marmara Pera ise retro bir gece yaşamaya davet ediyor.  The Marmara Bodrum, The Marmara Antalya ve The Marmara Şişli de yılbaşı özel menü ve programları ile dikkat çekiyor.
The Marmara Otelleri İstanbul, Bodrum ve Antalya’da yılbaşı heyecan ve coşkusunu kusursuz bir hizmet anlayışı, zengin menü seçenekleri ve kaliteli programları ile kutlamaya hazırlanıyor.
 Yeni yılı nasıl karşılamak istiyorsunuz; romantik bir yemek masasında mı, gecenin dinamizmini yaşayacağınız eğlenceli bir barda mı, eşsiz bir manzaraya karşı mı?
The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Antalya, The Marmara Şişli ve The Marmara Bodrum’da hayallerinize uygun bir program bulacaksınız.
The Marmara Taksim
The Marmara Taksim misafirlerini, Chocolate Shop’ta özel çikolatalar ve çikolata sepetleri ile karşılayacak.  Otelde yılbaşı için konaklama paketi kişi başı 308 euro. Konaklama paketine Tuti Restaurant’ta yeni yıl karşılama yemeği ve yeni yılın ilk brunchı dahildir.
Sadece Tuti Restaurant’taki yılbaşı yemeğine katılmak isteyen misafirlerimiz 150 TL karşılığında bir kadeh Yaşasın köpüklü şarabının da yer aldığı menüyü deneyimleyecekler.
The Marmara Pera’da
The Marmara Pera yeni yılı, 80’ler ve 90’ların yaşatılacağı retro bir gece ile karşılayacak. İstanbul’da eğlencenin kalbinin attığı bölgelerin başında gelen Beyoğlu ve Asmalımescit’e sadece birkaç dakikalık mesafede konumlanan The Marmara Pera’da birbirinden leziz menüler sunulacak. Gecenin kişi başı fiyatı masa düzeninde 140 TL, ayakta 70 TL. Konaklamalı paketin fiyatı ise 220 euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.
The Marmara Antalya
The Marmara Antalya, yeni yılı Akdeniz ikliminde karşılamak isteyenler için konfor, lezzet ve eğlence dolu bir paket sunuyor. Konaklamalı programda özel indirimlerin uygulandığı The Marmara Antalya’da canlı müzik, gala yemeği, oryantal gösteri gibi renkli etkinlikler de var. Yılbaşı eğlencesi mekanda sekiz kişilik orkestranın eşlik edeceği solist Eda ve solist Sertan ile başlayacak. Murat Tekyıldız geceye sekiz kişilik orkestra ve iki vokal ile katılacak. Gece için tek kişilik ücret 225 TL olarak belirlendi. Yılbaşı nedeniyle otelde 3 gece konaklama için yüzde 20, iki gece konaklama için yüzde 15 indirim uygulanıyor.Konaklamasız yılbaşı programını tercih edecekler 165 TL karşılığında unutulmaz bir eğlence yaşayacaklar.
The Marmara Şişli
1950’lerin çizgileri modernize edilerek oluşturulan etkileyici konseptiyle misafirlerine keyfili anlar sunan The Marmara Şişli de, her zevke hitap eden menüsü ile yılbaşına hazır. The Marmara Şişli’de yılbaşı paketinin kişi başı fiyatı 95 TL. Konaklamalı paket fiyatı ise 299 euro.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder