26 Aralık 2012 Çarşamba

KITCHENETTE MENÜSÜNÜ YENİLEDİ!

Açık konuşmak gerekirse somonlu salatası haricinde lezzetlerini sevdiğim bir yerdir Kitchenette. Mekan, şimdi yeni sezon için yenilenen menüsüyle karşımıza çıkıyor. En kısa zamanda bu yeni lezzetleri deneyin derim!

İstanbul'un önemli merkezlerinde yerini alan bir Doors Group harikası Kitchenette yenilenen menüsüyle farklı zevklere hitap ediyor.  Kitchenette’in kış ayları için lezzetli ve besleyici seçeneklerle yenilenen menüsünde; minestrone çorba, Cafe de Paris bonfile, tavuk schnitzel, Kitchenette burger gibi klasik lezzetlerinin yanı sıra samosa böreği, çıtır tavuk şeritleri, peynirli ve cevizli ravioli, kepekli erişte, med burger, somon burger, dana antrikot wrap, kuzu şiş, yoğurt ve dağ meyveli Kitchenette müsli gibi daha pek çok  yeni lezzet keşfedilmeyi bekliyor.




Kitchenette, formuna dikkat edenlerin her zaman vazgeçilmezi! Mekanın, menüsünün ‘Fit For You’ bölümü de kış sezonu için yenilendi. Düşük kalorili seçimleri ve lezzeti bir arada sunan yeni Fit For You, bu kış da formunu korurken damak tadından ödün vermeyenlerin favori menüsü olacak gibi. Balkabağı çorbasından şişte dil balığı salatasına, ızgara dana antrikottan Rondelli makarnasına kadar pek çok yemeği ‘aynı lezzetle fakat çok daha düşük kaloride’ sunan yeni Fit For You menüsü, yenilenen içeriğinde yepyeni ve farklı alternatifleriyle Kitchenette menüsündeki yerini alıyor...

Kitchenette’in dillere destan ‘patisserie’ bölümünde ise ‘Kış tatlısız geçmez’ diyenler için vanilyalı sütlaç, Belçika waffle, cevizli balkabaklı pasta, zencefilli armutlu tart gibi baştan çıkarıcı lezzetler de unutulmadı. Yeni menünün içecek bölümü de yine zengin seçenekleriyle farklı lezzetler sunuyor. Alkollü içeceklerin yanı sıra klasik bir lezzet haline gelen Kitchenette limonatası, farklı damak tatlarına hitap eden kahve ve demleme çay seçenekleri, kış mevsimi için gerekli enerjiyi depolamanıza yardımcı olacak taze detoks içecekler ve daha pek çok seçenek de menüde yerini alıyor.

İstanbul Doors Group Ar-Ge Direktörü Julien Maisonneuve ve Fast Casual Executive Şefi Asım Yıldız tarafından hazırlanan menüde, patisserie bölümünün danışmanlığını ise İstanbul Doors Group Executive Pastry Şefi Tuncay Şahin yapmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder