19 Kasım 2012 Pazartesi

İŞ YEMEKLERİNİZ İÇİN YENİ ALTERNATİFİNİZ FRANKİE!



Nişantaşı'daki Sofa Hotel içerisinde yer alan Frankie, restoran-bar-lounge konseptinde, muhteşem manzarasıyla misafirleriyle buluşuyor. Türk ve Akdeniz yemeklerinden oluşan menüleriyle hizmet veren Frankie'de fiyatlar çok da ucuz sayılmaz.  Geceleri devam eden canlı müzik ve dj performanslarına ek olarak gündüz de seçkin müşterilerine hizmet vermeye devam eden Frankie, gerek sohbet gerekse iş yemekleri için ideal!


İş dünyasının yeni mekanı
İstanbul yeme, içme ve eğlence hayatının yeni buluşma noktası Frankie, iş dünyasını öğle yemeklerinde bir araya getiriyor. A la carte menüye ek olarak hazırlanan business lunch menüsünde Şef Simos’un haftanın en taze ve özel ürünlerini kullanarak hazırladığı lezzetlere,  Frankie’nin zengin kavı eşlik ediyor.

Büyüleyici İstanbul manzarası eşliğinde iyi yemek ve iyi servis almak isteyen iş dünyasının profesyonelleri, Yunanlı Şef Simos’un uluslararası dokunuşlarla ve yenilikçi pişirme teknikleriyle hazırladığı yemekleri öğlenleri de tatma fırsatı elde ediyorlar. Bu özel menüye akşam yemeklerinde olduğu gibi gündüz de Frankie’nin yerli ve yabancı şaraplardan oluşan zengin kavı eşlik ediyor. Pazartesi’den Cuma’ya 12.00-15.00 saatleri arasında sunulan ve her hafta değişen öğle menüsünde yer alan yemeklerden iki seçim 75 TL, üç seçim 95 TL, kadehte şaraplar ise 20 TL’den servise sunuluyor.

www.frankieistanbul.com
Facebook/ Frankie Istanbul@sofa
Twitter /@frankieistanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder