30 Kasım 2012 Cuma

FRATELLI LA BUFALA TRUMP TOWERS MENÜSÜNÜ YENİLEDİ!


Napoli mutfağının gözde temsilcilerinden Fratelli La Bufala Trump Towers menüsünü Executive Chef Mehmet Ali Çelik’in hazırladığı yeni lezzetlerle çeşitlendiriyor. İtalya’nın 3 büyük gastronomi bölgesinden biri olan Napoli Mutfağı’nın 300 yıllık mirasçısı ve dünyanın en büyük İtalyan pizza grubu Fratelli La Bufala, Trump Towers’da bulunan şubesinin menüsüne Aralık ayından itibaren “Kırmızı Şaraplı Dana Yanağı” nı ekliyor.

Fratelli La Bufala Trump Towers  geleneksel Napoli yöntemiyle hazırlanan odun alevli tuğla pizza fırınında “Gerçek Napoli Pizzası”nın yanı sıra; %100 gerçek manda sütünden yapılmış “gerçek Mozzarella peyniri”, manda eti, sığır eti, salam, el yapımı makarnalar, özel üretim sebzeler, manda sütü kremasından elde edilen tatlılar, Napoli kahvesi, peyniri ve Napoli şaraplarından oluşan menüsüyle mirasçısı olduğu Napoliten mutfağının sağlıklı ve lezzetli beslenme tarzını konuklarına sunuyor. Fratelli La Bufala Trump Towers menüsü önümüzdeki dönemde de yeni lezzetlerle farklılaştırmaya devam edecek.

Fratelli La Bufala'yı hatırlayalım...
Napolili 3 erkek kardeşin, Guiseppe, Antonio ve Gennaro La Bufala’nın açtıkları Fratelli La Bufala-FLB bugün 4 kıtaya yayılan İtalya’nın en büyük pizza grubu olarak biliniyor. Bufalo kardeşler olarak bilinen Guiseppe, Antonio ve Gennaro, Mozzarella peyniri üreten babalarının beklenmedik ölümü üzerine aile işine devam etmeyip farklı yönlere gittiler.  Bufalo kardeşlerden Guiseppe New York’ta bir pizza dükkanı açıyor, Antonio Madrid’in en büyük pizza restaurant’larından birinin sahibi oluyor, Gennaro ise resim tutkusunu geliştirmiş olarak Milano’da bir pizza dükkanı açmaya karar veriyor. 3 kardeş seneler sonra birleşerek dünyanın belli başlı her şehrinde başarıya ulaşan zincir restoranlarını kurmaya başlıyorlar.

http://fratellilabufalaistanbul.com/flb/Default.asp
http://www.facebook.com/fratelli.labufala.1


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder