24 Temmuz 2012 Salı

RAMAZAN GELDİ HOŞ GELDİ!:)


CERCİS MURAT KONAĞI

 Rengârenk baharatları, mahalli tarifleriyle farklı lezzetler arayan İstanbullular için Mardin mutfağının en seçkin yemeklerini, Mardin’in misafirperverliği ile sunan Cercis Murat Konağı; iftariyelikleri, ara sıcakları ve çeşit çeşit kebaplarıyla ramazanın bütün bereketini sofrasına yansıtıyor. Ramazan ayında da konuklarına huzuru ve keyfi bir arada yaşatmayı hedefleyen Cercis Murat, çocuklar için hazırladığı sürpriz eğlenceleriyle iftarları da bayrama dönüştürüyor.  Cercis Murat Konağı, ramazana yakışır tevazusu ve misafirperverliği ile bu kutsal ayın tüm değerlerini günün en huzurlu saatlerine taşıyor.  11 çeşit iftariyelik, ara sıcaklar, ızgara kebaplar, yöresel yemekler ve salatalar ile Cercis Murat Konağı, sevilen tatlılar ve ikramları 14 dönümlük bahçesi ve çocuk oyun alanıyla, iftarın tadına varmak isteyenleri Ataşehir’deki restoranına bekliyor.  

Cercis Murat Konağı Ramazan Menüsü: Fiks 60 TL

Cercis Murat Konağı
Adres: Garden Park-Barbaros Mah.
Lale Sok. No:1 Batı Ataşehir-İstanbul
Rezervasyon: 0216 688 88 47 – 0216 688 55 47













DİVAN OTELLERİ 
Divan Otelleri, Pub ve Brasserieleri, Divan Pastaneleri ve In Bakery by Divan fırınları, Ramazan Ayını sultanlara layık lezzetlerle karşılamaya hazırlanıyor. Osmanlı – Türk Mutfağı’nın en benzersiz yemekleri, Ramazan’ın sembolü nefis tatlılar ve sıcacık bir Ramazan pidesi, sizi sultanların sofralarına davet ediyor.
Büyüleyici Boğaz manzarasıyla Divan Brasserie Bebek’te iftar büfesi bulunuyor. Divan Brasserie Kalamış Divan Pub Erenköy ve Ataşehir’de ise iftariyelik tabağı, günün çorbası, günün zeytinyağlısı, günün yemeği, tatlı, çay – kahve ve su ile şerbetten oluşan set menüler misafirlere sunuluyor. Set menülerde; Türk mutfağının geleneksel ve tadına doyulmaz lezzetlerinden örnekler seçiliyor. Misafirler haftanın her günü farklı yemekleri tadabiliyorlar. 
Ramazan’ın sembolü güllaç ve baklava bütün Divan Pastanelerinde satışa sunuluyor. Ayrıca dileyen misafirler Anadoluhisarı, Göktürk, Ataköy ve Elmadağ Pastanelerinde iftarlarını yapabiliyorlar.
Divan Grubu’nun yepyeni gurme fırın zinciri In Bakery by Divan şubelerinde ise sıcacık Ramazan pidesi ve güllaç satışa sunuluyor.
İstanbul siluetinin değişmez parçası Divan İstanbul’un fine dining mutfağı Divan Lokanta’da, Osmanlı ve Türk Mutfağı’nın geleneksel ve modernize edilmiş lezzetlerini içeren, tadı damaklarda kalacak bir iftar ziyafeti sunuluyor. Her hafta farklı bir menünün sunulacağı Divan Lokanta’da; Saray Usulü Piliç Yahnisi, Mevlevi Pilavı, Beğendi gibi benzersiz lezzetlere eşlik etmesi için birçok şerbet seçeneği de yer alıyor. Müdavimlerinin nesillerdir vazgeçemediği Divan Pub’da ise, mekanın simgesi olan et dönerin yanı sıra zengin iftariyelik, meze, sıcak yemek ve tatlı seçenekleri bulunuyor. Divan Lokanta’da iftar menüleri kişi başı 120 TL’den, Divan Pub’da ise kişi başı 110 TL’den başlıyor. 
Şehrin merkezinde bir buluşma noktası olan Divan İstanbul City Pub’da; Ramazan Ayı boyunca kişi başı 65 TL’den başlayan fiyatlarla misafirlere sunuluyor. 150 kişiye kadar olan özel davetler için ise outside catering hizmetiyle iftar lezzetleri ayağınıza kadar geliyor.   

BIG PLATE
Big Plate, Ramazan ayına özel bir iftar menüsü hazırladı. Zengin içeriğiyle dikkat çeken menüye iftariyelik, çorba, ızgara, tatlı ve 1 adet içecek dahil ediliyor. Sakin bir atmosferde Ramazan tatlarının keyfini çıkarmak isteyenler, iftar saatinde Big Plate’te bekleniyor.
Iftar için tadına doyulmaz lezzetlerle dolu, sakin ve serin bir ortam arıyorsanız istikamet: Big Plate! İftar saati için hazırladığı menüsüyle leziz tatlar denetecek olan Big Plate, mutfağından çıkan yemeklerle Ramazan’ı “ağız tadıyla” geçirmenizi sağlıyor.
Big Plate’in iftar menüsünde ilk olarak Big Plate İftariyelik Tabağı servis ediliyor. Ardından ferahlatan etkisiyle Soğuk Buğday Çorbası veya Tahıllı Salata seçimlik olarak sunuluyor. Ana yemekte de iki farklı alternatif arasından seçim yapılıyor. Bazlama ekmeği üzerinde; köz patlıcan, biber ve koyu cacıkla servis edilen Köfte Izgara veya buharda mevsim sebzeleriyle servis edilen Piliç Külbastı ana yemekte tercih edilebilecek lezzetler... 1 adet içeceğin dahil olduğu menüde son olarak ise Ramazan’ın klasikleşmiş tatlısının farklı yorumlanmış hali; Şeftalili Güllaç ikram ediliyor.
Bu özel menü, kişi başı 50 TL+KDV olarak fiyatlandırılıyor.
Big Plate
İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye
0 212 345 62 88





ÇİNTEMANİ RESTAURANT 
The Ritz-Carlton, İstanbul, Ramazanı Çintemani Restaurant’ta canlı fasıl müziği ve açık büfe iftar menüsüyle karşılıyor. Adını Osmanlı motifinden alan Çintemani Restaurant, muhteşem Boğaz manzarası ve benzersiz menüsüyle misafirlerine gerçek bir iftar programı sunuyor.
The Ritz-Carlton, İstanbul, Ramazan ayı için iftar vaktine yakışır bir program hazırladı. Adını Osmanlı motifinden alan Çintemani Restaurant, misafirlerine Ramazan için özel olarak tasarlanmış açık büfe iftar menüsü sunuyor. Canlı fasıl müziği ile renklenecek olan iftar saatinde konuklara ikram edilen alternatifler arasında dünyanın farklı bölgelerinden gelen hurma çeşitleri, , özel olarak hazırlanmış şerbet çeşitleri, ev yapımı gözleme, fındık lahmacun ve börek çeşitleri, taş fırında pide çeşitleri, döner ve kebap sunumları, soğuk mezeler ve çok geniş bir tatlı sunumu yer alıyor.
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: (0212) 334 41 88

MARMARA FORUM
Türk müziğinin sevilen topluluklarından olan ‘İnce Saz’, 27 Temmuz akşamı Marmara Forum teras katında keyifli bir yaz esintisi sunacak… Marmara Forum, ziyaretçilerinin Ramazan’da keyifli vakit geçirebilmeleri için çok özel bir konsere ev sahipliği yapacak.
 Sıcak yaz günlerinden bunalan İstanbulluları 27 Temmuz akşamı saat 21.00’da 5000 m2 lik geniş terasında ağırlayacak olan Marmara Forum, bu keyifli etkinlik ile tüm İstanbullulara müzik ziyafeti sunacak. 
Murat Aydemir (tanbur, ud, lavta), Derya Türkan (kemençe), Taner Sayacıoğlu (kanun), Akın Aral (bas gitar), Türker Çolak (vurmalı çalgılar), Cengiz Onural (gitar, buzuki, cura), Dilek Türkan (vokal), Bora Ebeoğlu (vokal)’ndan oluşan topluluk, 1996 yılından bu yana Türk müziği sevenlerle bir araya geliyor. Marmara Forum, bu keyifli dinletiye katılmak isteyen tüm ziyaretçilerini 27 Temmuz akşamı ‘teras’ a davet ediyor…
YATTA RAMAZAN KEYFİ
Yaz aylarına denk gelen Ramazan ayı boyunca Nar Boats’un lüks motor yatları zengin iftar menüleriyle Boğaz’ın ortasında şehrin gürültüsünden uzak huzurlu bir iftar olanağı sunuyor. Denizin dingin suları üzerinde süzülürken, şehrin karmaşasından ve sıcağından uzakta iftar yapmak isteyenlerin tercihi Nar Boats’un lüks motor yatları oldu.
Nar Boats’un deneyimli kaptanları ve eğitimli mürettebatı ile eksiksiz bir iftar keyfi yaşayabilirsiniz. Çeşitli ebatlarda Azimut yat filosu ile kusursuz hizmet isteyenlere hitap eden Nar Boats, denizde lüksün ve rahatlığın tadını çıkarma imkanı sunuyor.
Web sitesinden kolayca kiralayabileceğiniz yatlar ile İstanbul’dan fazla uzaklaşmadan harika iftar davetleri planlayabilirsiniz. İftar dışında, Ramazan ayı boyunca ve sonrasında, lüks tekne filosundan ihtiyacınıza uygun olarak seçeceğiniz motor yatları günlük ya da saatlik kiralayarak mehtap turuna çıkabilir, hafta sonu brunch eşliğinde denizin keyfini çıkarabilir, ya da daha uzun bir tatille kendinizi şımartabilirsiniz.
Yatta iftar keyfinin tadı damağında kalanlar, bayram tatillerini de teknede geçirmek isteyecekler. Yaz aylarında İstanbul’un yanı sıra Göcek’te de hizmet veren Azimut Motor Yatlar ile güneydeki bakir koyların tadını çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz gibi belirleyeceğiniz bir rota ile Ege ve Akdeniz’in tüm güzelliklerini yüksek hizmet kalitesi ve konfor ile keşfedebilirsiniz. Yeşille mavinin iç içe geçtiği doğal ortamlarda, en güzel koylar, adalar ve Boğaz’da Nar Boats’un motor yatları ile unutulmaz bir tatil yaşayacaksınız.
Rezervasyonlarınız için 0212 340 65 55’i arayabilir ya da www.narboats.com adresini ziyaret edebilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder