12 Haziran 2012 Salı

BİR KAHVALTI KLASİĞİ: EMİRGAN SÜTİŞ


Emirgan Sütiş, belki manzarası ve konumu itibariyle dikkat çeken mekanlar arasında yerini alsa da, ürünlerinde dikkat ettikleri hususlar burayı vazgeçilmez kılan en iyi nedenler arasında.

Peyniri Ezine'den, sadece firmalarına özel üretim yapan özel bir çiflikten getiriyorlar. Reçel çeşitleri ise Adapazarı'nda faaliyet gösteren Türkiye’nin markalaşmış ilk ev yapımı organik reçellerini üreten bir firmadan temin ediliyor. Reçellerde, hiçbir katkı maddesi, koruyucu veya kıvam arttırıcı kullanılmıyor.  Et konusunda da hassas olan Emirgan Sütiş, etlerini Artvin ve Susurluk yörelerinde yetişen danalardan elde ediyor. Çaylarını ise yılın ilk hasatı ile beraber Rize'den özel olarak toplattırığ, depolarında bir sene boyunca dinlenirdikten sonra servis ediyorlar.

Özellikle sıcak gelen yufka ekmeklerini o katkısız reçelleriyle yemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

https://twitter.com/#!/emirgansutis


Adres: Emirgan Mah. Sakıp Sabancı Cad. No:1/3 Emirgan

Telefon: 0212 323 5030



1 yorum:

  1. Bloğunuzu diğer blog sitelerinden ayıran özelliği , yaptığınız paylaşımlar ve düşünceleriniz. Uzun süredir bloğunuzu ziyaret ediyoruz bundan da çok keyif alıyoruz. Parça kontör olarak teşekkür ederiz ve başarılarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil