14 Mayıs 2012 Pazartesi

TUTİ RESTAURANT'TAN MANTARLI LEZZETLERE SİHİRLİ DOKUNUŞ


Siz de benim gibi mantar canavarıysanız! Size bir önerim var!:)

The Marmara Taksim’in lezzet sihirbazı Executive Chef Rudolf Van Nunen yorumuyla mantar yemekleri 21-25 Mayıs tarihlerinde Tuti Restaurant’ta lezzet tutkunlarına sunuluyor.  Tabiatın tüm zenginliğini sunduğu Mayıs ayında zengin besin değeriyle doğanın en güzel ürünlerinden mantar çeşitleriyle hazırlanan birbirinden lezzetli tatlar Tuti Restaurant’ta sunuluyor.

Tuti Restaurant’ta sunulacak bu özel mantar menüsünde,
Ispanak kulesi ve barbunya balığı eşliğinde porchini mantarı çorbası
Cevizli ekmek, kereviz sapları ve ceviz ‘confit’ eşliğinde porto şarabı ve truffle fungi katları ile döşenmiş brie peynir kubbesi
Ağır ateşte pişirilmiş kırmızı soğanlar eşliğinde taze baharatlı pankeke sarılı organik mantar türlüsü
Aromatik morel mantarı, kırmızı pirinç kubbesi, ferahlatıcı jumbo karidesler ve parmigiano reggiano peyniri cipsleri eşliğinde geleneksel risotto
İpeksi hardal sos eşliğinde porchini ve morel mantarı ile doldurulmuş organik tavuk göğsü bulunuyor.
Mantar lezzetleri menüsü 21-25 Mayıs tarihlerinde 33-49 TL arasında değişen fiyatlarla sunuluyor.

Mayıs’ta Chocolate Shop’ta…

Tarifleri The Marmara Çikolataları’na ait olan birbirinden özel el yapımı çikolataları bulabileceğiniz Chocolate Shop Mayıs ayına özel promosyonlu ürünler sunuyor.

·  Türk Kahveli ve Nane Aromalı Truffle 130 TL/ KG

·  8 kişilik fındıklı beze kek 45 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder