18 Nisan 2012 Çarşamba

RESMEN 'LEB-İ DERYA!'


Kendini üçleyen Leb-i Derya'nın en güzel manzaralı yerleri Kumbaracı ve Richmond'daki yeri, Boğaz'ın tüm büyüsünü mekanın içine taşıyor.  Mekan lezzet düşkünlerine mönüsü ile hitap ederken klasik haline gelmiş kokteyllerle de etkileyici. Leb-i Derya ve yavruları :) lounge, Jazz ve chillhouse müzikleri eşliğinde sakin anlar geçirmeniz için ideal:) Bu tarz yerler bana biriyle bir şey konuşacaksanız filan mantıklı geliyor:)

Leb-i Derya Richmond manzarası:)


Leb-i Derya Kumbaracı



Leb-i Derya Rumeli 

Leb-i Derya Kumbaracı
Taksimden Tünel istikametinde yürürken Galatasaray Lisesi'ni geçtikten sonra sol kolda Richmond Oteli'nin yanından aşağıya doğru inen Kumbaracı Yokuşu üzerinde. Yokuştan aşağıya inerken 100 metre sonra sağ kolda Kumbaracı İşhanı'nın en üst katında.

0 212 293 4989

----------------------
Leb-i Derya Rumeli
Tarihi Rumeli Han, Taksim Meydanı’ndan Galatasaray’a doğru yürürken İstiklal Caddesi üzerinde Ağa Camii’ne gelmeden 50 metre önce hemen sağ tarafta yer alıyor. Rumeli Han’ın İstiklal Caddesi’ne açılan kapısından girdikten sonra C Blok asansörüyle 4. Kata çıkılır. Leb-i derya Rumeli asansör çıkışında yarım kat aşağıda yer alıyor.

0 212 251 1008


--------------------------
Leb-i Derya Richmond
Taksim'den Tünel yönünde yürürken Galatasaray Lisesi'ni 200 metre geçtikten sonra sol tarafta kalan Richmond Oteli'nin teras katında yer alıyor.

0212 243 43 75 – 243 43 76


www.lebiderya.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder